hem suclu hem güclü koca

elzemsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
201
34
98
35
Slm hanimlar daha önce sorunumu yazmistim kocam aksam cikmalarini abartip eve gec geliyordu.. yine aynisi oldu koydum kapiya... esyalarini gel al dedim.. aman sen varken gelmem yine aglar köpek gibi yalvarirsin gitme diye dedi... cünkü 4 5 kere aynisi oldu ve ben hakli oldugum halde kal demistim geri adim atmistim... ama dayanamadim artik yine sabah 5 te gelmesine 5 senelik evliyiz 4 yasinda bi oglum var iyi bir isim var... ama ayrilmak cok zor yani güvenemiorum kendime ve bana yazmis sükür kurtulcam senden diye.. daha 3 gün önce seviyorum fln diyordu... takmis köpek gibi yalvarma diyip duyuyor yüzsüz köpek bile olamazsin sen diyor.. dedim ben cabaladim ailem icin geri adim attim köpekmi oldum tamam bitsin dedim... ki ben cok bakimli biriyim 26 yasindayim... ama o nasil böyle kendinden emin pisman olurmu ki... neyapayim ama artik geri yalvaramam gözünde yüzsüz köpek oldum...

Ve avrupada yasiyorum... o halde bile güvenemiyorum ayrilamiyorum bu yüzden kücügüm onun yüzünde

Slm hanimlar daha önce sorunumu yazmistim kocam aksam cikmalarini abartip eve gec geliyordu.. yine aynisi oldu koydum kapiya... esyalarini gel al dedim.. aman sen varken gelmem yine aglar köpek gibi yalvarirsin gitme diye dedi... cünkü 4 5 kere aynisi oldu ve ben hakli oldugum halde kal demistim geri adim atmistim... ama dayanamadim artik yine sabah 5 te gelmesine 5 senelik evliyiz 4 yasinda bi oglum var iyi bir isim var... ama ayrilmak cok zor yani güvenemiorum kendime ve bana yazmis sükür kurtulcam senden diye.. daha 3 gün önce seviyorum fln diyordu... takmis köpek gibi yalvarma diyip duyuyor yüzsüz köpek bile olamazsin sen diyor.. dedim ben cabaladim ailem icin geri adim attim köpekmi oldum tamam bitsin dedim... ki ben cok bakimli biriyim 26 yasindayim... ama o nasil böyle kendinden emin pisman olurmu ki... neyapayim ama artik geri yalvaramam gözünde yüzsüz köpek oldum...
"Yüzsüz köpek" diyen adam pişman olsa da inanabilecek misiniz?
Neden bu mazoşistliğe devam ediyorsunuz acaba?

"Yüzsüz köpek" diyen adam pişman olsa da inanabilecek misiniz?
Neden bu mazoşistliğe devam ediyorsunuz acaba?
Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...

koydum kapıya dıyorsunuz o size kopek dıyor
ne oldu ne ara ne yasadınızda bukadar yuz goz oldunuz
uzuldum evlılıgınıze
hayırlısı

Bakımlı olmanız kocanızın size saygı duyacağı yada sizi seveceği anlamına gelmez.. Altta yatan sebepleri muhakkak vardır bi kadın çeker ve eve bağlar eşi çocuğunu hatta sizi görmek için koştur koştur gelmesi lazım.. Saygının olmadığı yerde bence sevgide olmaz.

4-5 kere kal diyince adam da haklı böyle düşünmekte.
Şu an bile gel eşyanı al diyosun ama boşanmaktan emin değilsin e haliyle adam da yine kal dersin diye düşünüyor
Keşke kesin bi karara vardığında evleri ayırsaymışsın. Böyle çocuğun da kafası karışmıştır
Yanimda olsun istiorum normal evlilik gibi bunaltmiyorum cikiyorda disari ama ona gel artik eve diyince tartisinca adam dahada kaciyor sabah geliyormus mus mazeret buydu bende bu sefer emindim dedim yeter. Ama özür bile dilemedi dahada bana bunlari söyledi.. ve üstelik dogum günümdü

Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...
"Dedim,diyor,dedim,diyor..."
böyle mi geçecek gençliğiniz?
Bebeniz annesini hep böyle onursuz olarak mı bilsin?
Sevmeyen,hakaret eden baba,ezik anne.
Neden bu profili layık görüyorsunuz kendinize?
Maddi durumunuz iyimiş,gerçekten anlamıyorum tüm bu yaşadıklarınız hoşunuza mı gidiyor?
Kurtulduğunuza şükretmeyi düşünmez misiniz?

Bu kadar hakaretin ardindan daha barismayin bence baksaniza ne sorumsuz bi tip sizinde iyi bir isiniz varmış ona muhtaç değilsiniz daha ne olsun yol verin gerçekten.

koydum kapıya dıyorsunuz o size kopek dıyor
ne oldu ne ara ne yasadınızda bukadar yuz goz oldunuz
uzuldum evlılıgınıze
hayırlısı
Iste hem suclu sabah geliyor hem üste cikiyor sanki ayrilmak icin manaya bakiyor cok tuhaf bi insan kocami taniyamaz oldum... sonra dedim birak gitsin istedigi hayat neymis sabahlamak kahvelerde disarda görsün ama yazik oldu

"Dedim,diyor,dedim,diyor..."
böyle mi geçecek gençliğiniz?
Bebeniz annesini hep böyle onursuz olarak mı bilsin?
Sevmeyen,hakaret eden baba,ezik anne.
Neden bu profili layık görüyorsunuz kendinize?
Maddi durumunuz iyimiş,gerçekten anlamıyorum tüm bu yaşadıklarınız hoşunuza mı gidiyor?
Kurtulduğunuza şükretmeyi düşünmez misiniz?
Cok halisiniz ama cok duygusalim esim iyi bir babaydi ve iyi yanlarida cok vardi ama bu davranisina tahammülüm yok artik... iki arada bi derede kaldim birde seviyordum ama gercegi kabullenemedim bir türlü sevse yanimda olurdu disarlarda degil...

Bu kadar hakaretin ardindan daha barismayin bence baksaniza ne sorumsuz bi tip sizinde iyi bir isiniz varmış ona muhtaç değilsiniz daha ne olsun yol verin gerçekten.
Ablamda öyle diyor arabam isim durumum iyi avrupada yasiorum ama korkum ne bilmiorum cesaretsizim ... bitmesine inanamiorum...

Bakımlı olmanız kocanızın size saygı duyacağı yada sizi seveceği anlamına gelmez.. Altta yatan sebepleri muhakkak vardır bi kadın çeker ve eve bağlar eşi çocuğunu hatta sizi görmek için koştur koştur gelmesi lazım.. Saygının olmadığı yerde bence sevgide olmaz.
Hep cenemden biktigini söylerdi... cok konusuomusum... insan günlük hayatini esiyle paylasmak ister ama bos geliormus ona huzur vermiomusum

Kendinize güvenmediğiniz sürece adam sizi ezmeye ve hakaret etmeye devam edecek.Bırakın nereye gidiyorsa gitsin.Biraz süründürseniz belki hatasını anlardı.Gençsiniz,çalışıyorsunuz neden kendinize bunu layık görüyorsunuz?Hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Seni kaybetmek umrunda degil baksana. Sabahlara kadar dışarda olmak ne demek hakaretler de cabasi hem suclu hem guclu Allah korusun benim kocam yapsa kimbiilir nasıl olay cikarirdim ben. Yine en son kararı sen vereceksin tabii anlıyorum ayrilmak alışkanlıklarından kopmak zor gelecektir ama hak etti evladinla daha mutlu günler bekler seni umarım

Cok halisiniz ama cok duygusalim esim iyi bir babaydi ve iyi yanlarida cok vardi ama bu davranisina tahammülüm yok artik... iki arada bi derede kaldim birde seviyordum ama gercegi kabullenemedim bir türlü sevse yanimda olurdu disarlarda degil...
Şu saatten sonra öyleydi,böyleydi artık bence boşverin.
Kendinizi biran önce toparlayın.
Duygusallıla sadece siz kaybedersiniz görün bunu.

Bir kere de haksızlıklarını kabul etseler şaşarım.
Tabi sen yuvan için, çocuğun için uzatmaz affedersin haksız durumuna düşersin. İyi olan hiç bir şeyi haketmiyor böylesi.
Bu adam sabaha kadar hangi arkadaşlarla takılır o arkadaşların da evi barkı yok mu? Bu kadar sorumsuz insan nasıl birbirini bulmuş? Hepsi mi gevşek bunların?

Madem yuvanı dağıtmak istemiyorsun -ki tek taraflı yürümez bana göre - alma bir kaç gün eve. İki hafta sonra kendini bozuyor diyorsun ya en az iki hafta süre sokma eve. Görür o zaman yüzsüz köpeği.

Hep cenemden biktigini söylerdi... cok konusuomusum... insan günlük hayatini esiyle paylasmak ister ama bos geliormus ona huzur vermiomusum
Evet erkekler çok konuşan bayan istemez ortasını bulmak lazım.. Soğudumu güzelmiş bakımlıymış dinlemez bu sadece erkek için değil hepimiz için aynı başımızda sürekli dır dır eden bi koca istemeyiz onlarda aynı şekilde.

Back
X