hem suclu hem güclü koca

Bir kere de haksızlıklarını kabul etseler şaşarım.
Tabi sen yuvan için, çocuğun için uzatmaz affedersin haksız durumuna düşersin. İyi olan hiç bir şeyi haketmiyor böylesi.
Bu adam sabaha kadar hangi arkadaşlarla takılır o arkadaşların da evi barkı yok mu? Bu kadar sorumsuz insan nasıl birbirini bulmuş? Hepsi mi gevşek bunların?

Madem yuvanı dağıtmak istemiyorsun -ki tek taraflı yürümez bana göre - alma bir kaç gün eve. İki hafta sonra kendini bozuyor diyorsun ya en az iki hafta süre sokma eve. Görür o zaman yüzsüz köpeği.
Beni cok iyi anladiniz simdi Allah sabir ve güc versin tutucam kendimi aglamamaya calisicam simdi bile is yerinde zor tutuyorum kendimi aglamamak icin.. yorumlariniz icin sagolun insan cok muhtac oluyor icini dökmeye

Evlilik kolay bitemez aslında sonuçta ortada çocukda var ama alttan alma burnu sürtsün ciddi ciddi arama sorma kendi gelsin sana ama baktın olmuyor İyi bir işin varsa ve kendine güveniyorsan hiç çekme ama bence ama önce dene hemen pes etme

Şu saatten sonra öyleydi,böyleydi artık bence boşverin.
Kendinizi biran önce toparlayın.
Duygusallıla sadece siz kaybedersiniz görün bunu.
Ins toparlarim ama su duygusallik pesimi biraksa.. adam yüzsük köpek yalvarma bana diyor smiley yolluyor bide bana bakin

Evlilik kolay bitemez aslında sonuçta ortada çocukda var ama alttan alma burnu sürtsün ciddi ciddi arama sorma kendi gelsin sana ama baktın olmuyor İyi bir işin varsa ve kendine güveniyorsan hiç çekme ama bence ama önce dene hemen pes etme
Denedik tam gecen sene ayni seyleri yasadik gene basa döndük.. bide dedim birakayim o hayati görsün fakat baska biri hayatina girerse hepten biter.. tek kuru kuru gezse akillansa gelse neyse..

Ins toparlarim ama su duygusallik pesimi biraksa.. adam yüzsük köpek yalvarma bana diyor smiley yolluyor bide bana bakin
İlginç bir durum...
Adamın bu pis hakaretlerinden çoktan soğumuş olmanız gerekirken hala duygusallık diyorsunuz.
Umarım sizin de bir an önce aklınız başınıza gelir ve hemen kurtulursunuz şu adamdan.

Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...
Aynı benim kocam :) o da sinirle herşeyi soyluyor sonra iyikende sinirle söyledim diyor son bir aydır surekli dışarıda geziyor.bizde ayrılıcaz sanırım.ben çalışmıyorum şuan ama bende hoş alımlı bir bayanım.eşimede fazlayım ama onlar buna bakmıyor.nasıl olsa ayrılamaz deyip istediğini yapıyor.

İlginç bir durum...
Adamın bu pis hakaretlerinden çoktan soğumuş olmanız gerekirken hala duygusallık diyorsunuz.
Umarım sizin de bir an önce aklınız başınıza gelir ve hemen kurtulursunuz şu adamdan.
Evet cünkü hep kendimi suclarim ben ona bunu dedim oda ondan demistir diye... ins mantikli düsünürüm

Madem boşanmaya niyetiniz yok neden adamı evden kovuyorsunuz?
Gördüğünüz gibi size saygısı kalmamış ne yapsa boşanmayacağınızın farkında kaybetme korkusu yok.
Kullandığı kelimelerde çok ağır bunun üzerine yine kalması için yalvarmazsınız umarım.

Köpek gibi yalvarirsin laflari filan çok fena ya.bu duruma neden getiriyorsunuz hiç anlamıyorum. Madem affedeceksiniz niye bu lafları işitene kadar kurcaliyorsunuz ilişkiyi. Adamda zerre saygı kalmamış. Bugun gitsen dur demez.Laçka olmus artık. Kaybedilen saygı da yerine gelmez maalesef.
Bence tamam yine boşanma öyle bir niyetiniz yok anladigim kadariyla.bosanma ama ayrı yasayin bir süre.
Köpek möpek çok fena ya.

Aynı benim kocam :) o da sinirle herşeyi soyluyor sonra iyikende sinirle söyledim diyor son bir aydır surekli dışarıda geziyor.bizde ayrılıcaz sanırım.ben çalışmıyorum şuan ama bende hoş alımlı bir bayanım.eşimede fazlayım ama onlar buna bakmıyor.nasıl olsa ayrılamaz deyip istediğini yapıyor.
Bende 4 5 kere telrarlandi ben yalvardim simdi dedim sasirt bakalim kizim görsün gününü

Bende 4 5 kere telrarlandi ben yalvardim simdi dedim sasirt bakalim kizim görsün gününü
Valla benim de şuan bir işim olsaydı hemen ayrılırdım ama şuan beklemedeyim biraz iş bakıyorum bir kaç yerden haber bekliyorum.Eğer olursa hemen boşancam.çunku boyle adamlar duzelmez ömrümüzü çürütür.

Gel esyalarini al ne demek ya? Sanki ayrilacagin adamin giyecegini dusunuyormussun gibi
Bal gibi blof yaptigini anliyor hakarettede bir adim ileri gidiyor seni dahada ezmek icin sende ne yapmaliyim diyorsun
Yapilacak sey belli haa sen yapabilirmisin o ayri
İsin gucun varmis ayaklarinin ustunde durabiliyorsun niye hakaretlerine boyun egiyorsun
Ayrilamiyosanda bir kac gun evi terket bak ne yapacak ona gore karar ver

Evet erkekler çok konuşan bayan istemez ortasını bulmak lazım.. Soğudumu güzelmiş bakımlıymış dinlemez bu sadece erkek için değil hepimiz için aynı başımızda sürekli dır dır eden bi koca istemeyiz onlarda aynı şekilde.

Bence konu sahibinin eşi kadın çok konuştuğu için değil, dinlemek istemediği için aşırı tepki gösteriyor.
Çok konuşan sürekli akrabalarını anlatan kadınlar da var tabi. Ama konu sahibinin buna vakti yok zaten baksanıza. Adam evde yok.

İşyerinde o gün olan bir şeyi anlatırken bile adamlar çevresiyle ilgileniyor. Ya da tv ye bakıyor. 'Ben ne yapayım' der gibi bakıyorlar. Halbuki amaç sadece paylaşmak. Belki fikir almak. O şeyin eşinin kafasını neden meşgul ettiğini anlamıyor erkekler. Düz vites işte.

Hiç ilgilerini çekmiyor. Eşin herşeyiyle ilgilenmek biz kadınlara mahsus bence.

Yorumum ek olarak şunu da ekleyeyim.bunlar hep kendini değersiz hissetmekten oluyor.biraz değer verin kendinize ya.var mi sizden bir tane daha.kendinize değer vermezseniz hiç kimseden değer görmeyi beklemeyin.
Eve sen varken gelmem yine köpek gibi yalvarirsin ha...lafa bak aman allahım. Eve alırım iki çoban köpeği pacasindan yakalatıp yalvarmak neymiş gösteririm.

Slm hanimlar daha önce sorunumu yazmistim kocam aksam cikmalarini abartip eve gec geliyordu.. yine aynisi oldu koydum kapiya... esyalarini gel al dedim.. aman sen varken gelmem yine aglar köpek gibi yalvarirsin gitme diye dedi... cünkü 4 5 kere aynisi oldu ve ben hakli oldugum halde kal demistim geri adim atmistim... ama dayanamadim artik yine sabah 5 te gelmesine 5 senelik evliyiz 4 yasinda bi oglum var iyi bir isim var... ama ayrilmak cok zor yani güvenemiorum kendime ve bana yazmis sükür kurtulcam senden diye.. daha 3 gün önce seviyorum fln diyordu... takmis köpek gibi yalvarma diyip duyuyor yüzsüz köpek bile olamazsin sen diyor.. dedim ben cabaladim ailem icin geri adim attim köpekmi oldum tamam bitsin dedim... ki ben cok bakimli biriyim 26 yasindayim... ama o nasil böyle kendinden emin pisman olurmu ki... neyapayim ama artik geri yalvaramam gözünde yüzsüz köpek oldum...
bosamma dolilekcesi eline gelince kim yizsux kopek gorur o allah sana yardimci olsun

sürekli aynı olaylar yaşandığı için eşin boşanmayacağınızdan emin gibi...yada senin yine yalvaracağından emin...artık laçkalaşmış bir durum olmuş...

Slm hanimlar daha önce sorunumu yazmistim kocam aksam cikmalarini abartip eve gec geliyordu.. yine aynisi oldu koydum kapiya... esyalarini gel al dedim.. aman sen varken gelmem yine aglar köpek gibi yalvarirsin gitme diye dedi... cünkü 4 5 kere aynisi oldu ve ben hakli oldugum halde kal demistim geri adim atmistim... ama dayanamadim artik yine sabah 5 te gelmesine 5 senelik evliyiz 4 yasinda bi oglum var iyi bir isim var... ama ayrilmak cok zor yani güvenemiorum kendime ve bana yazmis sükür kurtulcam senden diye.. daha 3 gün önce seviyorum fln diyordu... takmis köpek gibi yalvarma diyip duyuyor yüzsüz köpek bile olamazsin sen diyor.. dedim ben cabaladim ailem icin geri adim attim köpekmi oldum tamam bitsin dedim... ki ben cok bakimli biriyim 26 yasindayim... ama o nasil böyle kendinden emin pisman olurmu ki... neyapayim ama artik geri yalvaramam gözünde yüzsüz köpek oldum...

Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...

toplumdaki erkeklerin nasıl bu hale geldiği belli.
o adamdaki ego yu, bi tarafları kalkmışlığı düşünemiyorum.
arkadaş eşin senin bulunmaz hint kumaşı mı? bu kadar söylediklerinden sonra, aşağılarda iyi yönleri de var demişsin. isterse cami diktirsinya dönüp suratına bakılmaz.
işin gücün mis gibi de 4 yaşında oğlun varmış. ben olsam çocuğumun ve kendi eşyalarımı alır giderdim. onun gitmesini bekleyeceğime..

adam sana demediğini bırakmamış hala "kocam" diyorsunya biz ne desek boş.

Gece saat 5 te eve gelecekte evlenmeseymiş bende öyleyim evlenmeden bekar yaşamak böyle biri için en iyisi yada karısına aynı kafada olucak

Back
X