hem suclu hem güclü koca

Beni cok iyi anladiniz simdi Allah sabir ve güc versin tutucam kendimi aglamamaya calisicam simdi bile is yerinde zor tutuyorum kendimi aglamamak icin.. yorumlariniz icin sagolun insan cok muhtac oluyor icini dökmeye

O yüzden 'niye gitme dedin?' diye yargılamıyorum seni . Sen zaten biliyorsun hatanı.
Önemli olan bunun doğru yöntem olmadığını anlamalısın. Gerçekten koy bavulunu kapının önüne.

Valla kovup geri cagirinca adam yine aynisi olucagini dusundugunden bunlari diyo zaten ayrilmayi dusunmedigin icin yine hep aynisi olur yani o hakaretleri hep duyucaksin. Nasil olsa vazgecemiycegini dusundufunden ven olsam ben de degismezdim biyle rahat davranirdim. Eger bosanma kagidi eline gelirse o zaman dank eder asil kopek o olur

Bence konu sahibinin eşi kadın çok konuştuğu için değil, dinlemek istemediği için aşırı tepki gösteriyor.
Çok konuşan sürekli akrabalarını anlatan kadınlar da var tabi. Ama konu sahibinin buna vakti yok zaten baksanıza. Adam evde yok.

İşyerinde o gün olan bir şeyi anlatırken bile adamlar çevresiyle ilgileniyor. Ya da tv ye bakıyor. 'Ben ne yapayım' der gibi bakıyorlar. Halbuki amaç sadece paylaşmak. Belki fikir almak. O şeyin eşinin kafasını neden meşgul ettiğini anlamıyor erkekler. Düz vites işte.

Hiç ilgilerini çekmiyor. Eşin herşeyiyle ilgilenmek biz kadınlara mahsus bence.
İyide bu bi anda olmamış söylesinize hangi erkek evlenip sabahlara kadar dışarıda durur ve dört yaşındada çocuk var üstelik

Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...

Kusura bakmayın ama evet benim gözümde de gurrsuz ve aciz biz kadın canlandı
Köpek demesine ramen hala yalvarayımda gitmesin modundasınız

Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...

sinirliyken de sizin kocanız ama.
siz bu muameleye layık değilsiniz. Siz de sinirliyken ona böyle sözler söylemiyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse sorun olmamalı :(

net olun bence.. Eger gercekten gıt dıyemeyeceksenız demeyın.. Ama artık blöfte yapıyorsanız bıraz daha ciddi noktaya tasımanız gerekli.. Kaybetmekten Korkmayın... Bu ona daha cok cesaret verıyor..

bu kadar gurursuz olmayın bence sizin katlandığınız şeye o ne gözle bakıo ...

Kendine niye güvenmiyorsun avrupa gibi bie yerde cocugunu en güzel sekilde büyütürsün ve ona hic ihtiyacin yok...

Her defasinda adami disaei atip tekrsr gel diyorsan tabiki artik sana inanmaz , madem hic geri adim atmayacaktin ozaman adami kapiyada koymayacaktin suan sana inanmasi cok dogal ..

Ayrica bu evliligin temeli SAYGI BITMIS , saygi yoksa sevgide artik bi ise yaramaz ki sevginin oldugunuda düsünmüyorum...

demek ki özür dilerim dese gelse kabul edeceksiniz..
size köpek diyen birini koca diye aynı evde tutacaksınız. pes!
gerçekten hiç gururunuz yok gibi duruyor.. zaten bu gitmeler , eve gelmemeler, size hakaretler ömür boyu devam edicek belli ki.

Kusura bakmayın ama evet benim gözümde de gurrsuz ve aciz biz kadın canlandı
Köpek demesine ramen hala yalvarayımda gitmesin modundasınız
Iste gururu hep bi kenara birakirim sevgim yuvam agir basar ama duruma bakin sonra.. cünkü ben seneler sonra keske gurur yapmasaydim diye pisman olmak istemem... yapmadimda simdi böyle..m bise yapayim gurur nolur bakalim..

artık biraz gurur yapın. illa boşanın demiyorum ama uzun bi süre bıçak gibi kesin ilişkinizi.ayrı kalın. gelirse sizindir gelmezse hiç sizin olmamıştır misali.

sizin bi süre ayrı kalmanız şart.kararlı durmanız şart.

Bende bunu anlamıyorum ya kadın eşiyle vakit gecirip konusmak istiyor diye neden dır dırcı gibi lanse ediliyor ? Tamam evliliğine dair bazı şeylerin bittiğini kabullenemiyorsun ki bu çok çok doğal kimse bir zamanlar kendisine aşkla ve sevgiyle bakan kocasının böyle bir değişimini kabullenmek istemez bir an oturup sorarsın hangi ara bu hale geldik diye çok zor tahmin edebiliyorum ki ayrıca gurursuz oldugunu da düşünmüyorum çünkü sen bir zamanlar mutlu olduğun yuvan için belki düzelir diye bir gayret uğraştın ama olmadı yaptığın gayet doğal bir davranış gurursuzlukla alakası yok. Ama bundan sonra çocuğunun mutluluğu için dim dik bir sekilde ayakta durman gerek önce sen mutlu olacaksın ki bu çocuğunada yansısın. Sakinleş tatlım ve seni en mutlu edecek seçeneğe doğru ilerle yalnız kalmaktansa korkma evladına sarıl.. Rabbim yardımcın olsun..

İyi bir işim var diyorsun Avrupa'da yaşıyorsun daha neyi bekliyorsun ? Bazı şeyleri gözünle görmeyi mi ? Boşan hayatının tadını çıkar geri adım atma çocuğunu bahane etme günü gelince herşeyi anlatırsın eminim sana hak verecektir. Sana değer vermeyen biri için kendine yaptıklarını bir gün yine sen affetmeyeceksin aynaya bakınca ben bunu kendime neden yaptım diyeceksin hayat o kadar uzun değil....

Slm hanimlar daha önce sorunumu yazmistim kocam aksam cikmalarini abartip eve gec geliyordu.. yine aynisi oldu koydum kapiya... esyalarini gel al dedim.. aman sen varken gelmem yine aglar köpek gibi yalvarirsin gitme diye dedi... cünkü 4 5 kere aynisi oldu ve ben hakli oldugum halde kal demistim geri adim atmistim... ama dayanamadim artik yine sabah 5 te gelmesine 5 senelik evliyiz 4 yasinda bi oglum var iyi bir isim var... ama ayrilmak cok zor yani güvenemiorum kendime ve bana yazmis sükür kurtulcam senden diye.. daha 3 gün önce seviyorum fln diyordu... takmis köpek gibi yalvarma diyip duyuyor yüzsüz köpek bile olamazsin sen diyor.. dedim ben cabaladim ailem icin geri adim attim köpekmi oldum tamam bitsin dedim... ki ben cok bakimli biriyim 26 yasindayim... ama o nasil böyle kendinden emin pisman olurmu ki... neyapayim ama artik geri yalvaramam gözünde yüzsüz köpek oldum...
bu kez gerçekten eve almayın ve boşanma celbi gönderin ama blöf olduğunu çaktırmayın.
belki o zaman düzelir.

Hep cenemden biktigini söylerdi... cok konusuomusum... insan günlük hayatini esiyle paylasmak ister ama bos geliormus ona huzur vermiomusum
tabi boşanma blöfü sonrası eve dönerse sen de onunla sohbet etme. o sana bir şey söylemek veya anlatmak isterse öf çok çenen var de sustur, bazen de annene veya bir arkadaşına git, geç dön, o seni arasın merak etsin.

Iste hem suclu sabah geliyor hem üste cikiyor sanki ayrilmak icin manaya bakiyor cok tuhaf bi insan kocami taniyamaz oldum... sonra dedim birak gitsin istedigi hayat neymis sabahlamak kahvelerde disarda görsün ama yazik oldu
arkadaşlarıyla olduğuna emin misin? başka kadın ya da kadınlar olmasın hayatında?

bu lafları yemeyin çocuğunuz için bunu yapın ilerde sizi saygı duyması için

Kotu soz sahibine yakisirmis.demek ki siz yuvanizi kurtarmak icin yalvardiginizda birde hakli olmaniza ragmen o da yuzsuz kopek gibi (kendi deyimiyle ) geri gelebilmis o kadar haksiz davranisina ragmen :KK14:
Allahm ne gunlere kaldik yaaa o_O

Değişmez boşan cocugun icin daha iyi inan

Back
X