onlari umursamayin,cocuguna bi bakiyorsaniz diger gunler bi bahane bulun bakmayin.rahat ve sabirli olun eger kendinizi doldurup patlarsaniz,dusman kazanirsiniz omur boyu da yuzyuze bakacaksiniz.birde oradan ayrilmayacaksaniz cok daha planli davranmaniz lazim..
başlarım öyle eltiye yaaa.iyi yapmışsın ezdirme kendini boşver..deli mi divanemi ne ya bakamıyorsa yapmasaymış bebe.elaleme guvneip yapmış alsın götürsün bebesini yanında ilaçmı yazdırcak muayenemi olcak çaya çorbayamı gitcek töbe töbeee.
Sonuna kadar haklisin....ama ben olsam direkt yüzüne söylerdim....cocugnu almaya geldiginde, bu yaptigin terbiyesizlik ve saygisizliktir.....resmen beni enayi yerine koydun....birdaha asla.....hadi güle güle...
ohhhhhhhh cokda iyi yapmissin, senle konusmamasida isabet olmus, birdahada gelip yüzsüzce cocugu birakmaz hic olmassa :dilcikar:
bide büyü müyü isleriyle ugrasiyormus diyorsun, ben sen olsam dikkat ederdim, evine sokmamaya calis, hatta yatakodani filan kitle, sakin sorma derim ben, ne olur ne olmaz.. :1no2:
bencedeen iyisini yapmışsın bu insanlara yüz vermeye gelmez mesafene koyacaksın biraz mesajla söylemeseydin ama olsun tenezzül etmedim yüzüne söylemeye dersin:roflol::roflol:
çocuğunu acil durumlarda yanına bıraksa anlarım ama sürekli bunu yapıyorsa üstelik sana bırakıp alışverişe oturmaya gidiyorsa bende olsam kızarım canım
ama keşke kayınvalidene değilde kendisine düzgün bir şekilde söyleseydin.benimde çocuğum var sen gidince arkanı unutuyorsun bütün işim kalıyor kusura bakma bakamamgibisinden daha doğru olurdu bence
evt çok haklısın kızmakta malesef öyleleri var bendede var bir elti seni çok iyi anlıyom aynı senin gibi birde ben tepkimi belli edebilsem.sırf eşim için susuyorum.boşver belki anlarda o kadar yapamaz artık .
merhametten maraz doğan bir durum olmuş...
senin iyi niyetini istismar etmiş ama arkadaşlara katılmamak elde değil, yüz yüze daha iyi ifade edebilirdin kendini... neyse olan olmuş, umarım bundan sonra daha hassas davranır...
aman konuşmazsa konuşmasın.:umursamaz:.üzülecek değilsin, eltim bana küs diye..
Zaten pek hoşlanmadığın belli ..msaj veya yüzüne ne fark eder..guclubacismile