arkadaşlar kusura bakmayın geç okudum cvpları ilk önc hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için,evet msj çekmem yanlıştı ama üstkata hiç çıkmadı kaynanamda bana engel oldu yüzüne söyleyemedim,o sinirle msj attım ben kendisine lütfen bana bi daha bırakma diye yüz kere söyledim kibarca son getirdiğinde bak bu son bidaha bakmam çabuk gel dedim,kadının yüzüne güleyeceksin inanın 3 senelik evliyim,evine gidip adam gibi bi saat oturmadım hep ayak üstü,zaten ısınamıyorum kendisine dışardanda duyduğuma göre burdaki herkes aynı şeyi söylüyor büyü işi bile varmış bunda kaynanam ondan korkuyor kocanla aranı bozar sana bişey yapar uğraşma diye,bende hep sustum ama artık ne yaparsa yapsın yeter ya uğraşamam kimseyle gerçekten yoruldum hangi biriyle uğraşıcam bunların çok sevdiğim bi akrabaları bana dediki sen buraya 2beden fazlasının seni çekemezler dikkat et kendine diye gerçekten öyle eltim beni çekemiyor ne yapsam yaptığım yemeğe kadar aynısını yapıyor deli oluyorum,eşimin ailesi çok cahil nasıl değiştiricem bunları yada onlar gibi olmaktan korkuyorum eşim için susu sus nereye kadar şurdan kurtulmanın bi yolunu bulmalı bi mucize olsa ya eşim hayatta gitmem diyor...inanın kimseyle oturup konuşamıyorum bile hiç arkadaşım yok burda herkes akraba bende hepsinin ortasındayım yeterrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırasım geliyor.........