Hem suçlu, hem güçlü...

esmerlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
137
2
96
İstanbul
ben eltimi hala çözemedim,arkadaşlar okuyun ve haklımıyım haksızmıyım bıktım artık ya bunlarla uğraşmaktan,benim eltim iki üç günde bir biyere gitmezse rahat edemiyor bu arada çocuklarıda var üç tane üçüde küçük,ya madem bu kadar gezmeyi seviyorsun yapmasaydın üç çocuk,iki günde bi hastaneye gidiyorum,ilaç yazdırıcam 3senelik evliyim gitmediği bir hafta görmedim,giderken mutlaka çıkar üskata önce bi yoklar ben yada kaynanam biyere gitmiyosak mutlaka 1çocuk bırakır,kaynanam boşver der ama oda sinirleniyor çok,bende kaynımın hatrına bişey demedim hiç artık sabrım taştı geçen yine ilaç yazdırıp hemen gelicem 1 saat bakarmısın dedi tamam dedim ama hemen gel lütfen benimde kızım huysuz biraz hep ilgi istiyor,işim gücüm var dedim biliyorda bunları tamam dedi gelicem hemen ve gitti .o giderken saate baktım yanlış olması 12:30falandı bekle bekle gelmez,saat üçü geçiyordu geldiğinde alışveriş yapmış,komşuda oturmuş,eve gelmiş,daha sonra çıktı çocuunu almaya çokmu geç kaldım diyor,saat dedim üçü geçiyor benimkide onunkide durmuyor deli oldum işlerim kaldı,hadi falan dedi ben surat yaptım,oyalandığını bana oturduğu komşunun eltisi söyledi,ben bunları kaynanama anlattım bağırdım çağırdım neden beni kullanıyo dedim gidip sorcam ona kaynanam izin vermedi abin için bişey deme dedi tabi o alttan sesleri duyuyor kaynanam konuşmuş onla bende msj attım eltime bidaha sakın bana ölüm kalım olmadıkça çocuk bırakma sen benim iyi niyetimi kullanıyorsun dedim,hiç düşünmüyorsun kendinden başka kimseyi dedim hanfendi şimdi benle konuşmuyor umrumdada değildi günde onkez çıkıyordu bi rahat bırakmıyordu bi iyilik yapıyorsa karşılığını mutlaka onkat almaya çalışıyor..ben isterdimki kardeş gibi olalım bu ilk değil güvenimi çok kırdı uzattım kusura bakmayın ama çok sinirlendim halada sinirliyim..haksızmıyım kızlar söyleyin lütfen..

Madem bu kadar rahatsızlık veriyor kabul etme çocuğuna bakmayı o halde.Hem mecbur musun sen canım.

Kayınvaliden sana niye mani oluyor ki...

Çok istiyorsa o baksın o zaman.

Mesaj yollaman da hata olmuş keşke yüzüne söyleseydin.Ama iş işten geçmiş artık

Bence mesaj yollamanız yanlış olmuş, alt katınızda oturuyor ve eltiniz, madem bakmak istemiyorsunuz yüzüne söylemeliydiniz. Kimse, kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil elbette ama mesaj yollamak yanlış olmuş bence.

aferin sana ezdirme kendini. oh iyi yapmissin. demekki boyle bisey istyomus. gelmiyomus ta artik oh rahatsin iste. ne sinirleniyosun. dokmussun icini. kaynananal aranda iyi herlade. otekileri salla gitsin

cok iyi yapmışsın
seninde cocugun varmış,dedigin gibi bu kadar gezme sevdalısıysa okadar cocuk yapmasaymış
yada oturup baksın cocuguna
araya mesaafe koyman iyi olur ,kaynananda herşeyin farkındaymış .

tepkin biraz ağır olmuş sadece haksızsın diyemem ama.bana sorarsan önce düzgün bir şekilde söyleseydin net olarak ben bakamıyorum lütfen bundan sonra bana çocuk bırakma deseydin kesin bir şekilde,ha devam ederse ok tam bu tepkinin yeridir.ama demekki çok sabrın taşmışki patlamışsın,insan her an aynı psikolojide olmuyor haliyle.boşver artık kafanı dinle

Ne tuhaf insanlar var ya...

Adam kullansın da işi görülsün de nolursa olsun başka birşey umurlarında değil.

Çocuğu da alsın götürsün ne var sanki.Madem bakamıyor bakıcı tutsun o zaman.

Sen onun çocuğunun bakıcısımısın.

Hani hastalık olur zor bir gün olur bakarsın tamam onda birşey yok.İnsanlık görevimdir dersin geçersin.

Bu konu başka ama hanımefendi hem ilaç yazdırıp gelcem diyor hem oturmaya gidiyor geç geliyor.Ayıp vallahi.

İyi olmuş şimdi aranızda mesafe olmuş.Bu mesafeyi korumaya bak

hicte haksizlik olmamis
cokta guzel yapmis uc cocuk doguruyorsa bakacak gezmek isteyebilir ama cocuklarin bir kacini gozden cikartamaz eltiye veya baskasina guvenerek.. ara sira olur ama oyle bakacak biri var deyip atmak olmaz...
konusmazsada konusmasin kaynin bir sey diyecek olsa guler yuzunu ve saygini eksik etme
guzelce izah et

tepkinde sonuna kadar haklısın ama mesaj yerinde yüzüne söyleseydin daha iyi olurdu ama iş işten geçmiş.sen sadece kaynınla muhatap ol gerisini salla.:umursamaz:

geldıgınde yuzune soylesyedın keske
tepkınde haklısın
cocugu bırakıp komsuda oturmak ne demek bıde gelıp soyluyoalsanaalsanasmile

çok iyi yapmışsın canım.
sonuna kadar haklısın.
konuşmuyomu konuşmazsa konuşmasın bırak.
artık kafan rahat olur hiç olmazsa.
kadın seni resmen bakıcı olarak kullanıyor.
bakamıcakları çocuğu niye doğururlar anlamıyorum...

BBizim buralarda baktığın yüze tükürme tükürdüğün yüze bakma derler.cok haklısın ama duyacağı kadar bağırmışsın zaten.kayınvalidene durumu anlatmışsın üstüne mesj cekmişin.altlı üstlü oturuyorsunuz sürekli karşılaşmak zorundasınız.keşke biraz daha makul davransaydın.

bencede iyi yapmışsın canım bazı insanlar karşı tarafın sesi çıkmadıkça tepesine binerler enayi gibi kullanırlar nasıl olsa bişey demiyo oh ne güzel hayat boşver msj belki yanlış yüzüne söylesydin dicem ama ha yüzüne söylemişsin ha msj atmışsın o çekinmemiş senmi çekincen salla gitsin herkes doğurduğu gibi çocuğuna baksın

eline sağlık canım iyi yapmışsın
iyi niyetleri kullanan insanlardan nefret ediyorum
bir de yüz verdikçe astar isterlerlmaz:

ohh iyi yapmışsın tepki koymakla canım,pasif kalma hiç aynen böyle devam bırak ne hali varsa görsün ya iyi niyette bi yere kadar bir susarsın iki susarsın ama sonunda patlarsın,ha susarsanda bir süre sonra yıpranırsın

Sürekli hale gelmişse, tepki vermekte haklısınız ama bence de keşke yüzyüze derdinizi anlatsaydınız, kendi kendine düşünmesi lazım evet ama belki hatasını anlar ve farklı düşünürdü. Belki daha kolay ve çözüm bulacak şekilde derdinizi anlatabilirken, mesajla anlatmak toptan koparmış ipleri. Koparsa kopsunda diyebilirsiniz, bu da bir tercih. Tabi insan sinirle ne yaptığınıda bilemeyebilir.

İiyi yapmışsın. Mesaj çekmek de doğru bir haraket olmuş.
Yüzüne söylemeye değmez mesajı da vermişsin.
Hem kavga tartışma çıkma olasılığınıda yok etmiş olmuşsun.

kesinlikle haklısın
ama arkdaşların dediği gibi
söyleme tarzın hoş olmamış
çocuğu getirdiğinde bakamayacağını
yüzüne söylemen daha iyi olurdu

arkadaşlar kusura bakmayın geç okudum cvpları ilk önc hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için,evet msj çekmem yanlıştı ama üstkata hiç çıkmadı kaynanamda bana engel oldu yüzüne söyleyemedim,o sinirle msj attım ben kendisine lütfen bana bi daha bırakma diye yüz kere söyledim kibarca son getirdiğinde bak bu son bidaha bakmam çabuk gel dedim,kadının yüzüne güleyeceksin inanın 3 senelik evliyim,evine gidip adam gibi bi saat oturmadım hep ayak üstü,zaten ısınamıyorum kendisine dışardanda duyduğuma göre burdaki herkes aynı şeyi söylüyor büyü işi bile varmış bunda kaynanam ondan korkuyor kocanla aranı bozar sana bişey yapar uğraşma diye,bende hep sustum ama artık ne yaparsa yapsın yeter ya uğraşamam kimseyle gerçekten yoruldum hangi biriyle uğraşıcam bunların çok sevdiğim bi akrabaları bana dediki sen buraya 2beden fazlasının seni çekemezler dikkat et kendine diye gerçekten öyle eltim beni çekemiyor ne yapsam yaptığım yemeğe kadar aynısını yapıyor deli oluyorum,eşimin ailesi çok cahil nasıl değiştiricem bunları yada onlar gibi olmaktan korkuyorum eşim için susu sus nereye kadar şurdan kurtulmanın bi yolunu bulmalı bi mucize olsa ya eşim hayatta gitmem diyor...inanın kimseyle oturup konuşamıyorum bile hiç arkadaşım yok burda herkes akraba bende hepsinin ortasındayım yeterrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırasım geliyor.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…