- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Elif boşanmayı ne zaman düşünceksin? Meraktayım..eşimin istanbulda samimi bir arkadaşı var bende tanıyorum yarın nikahı var
Bugün dedi ki biz hoca arkadaşlarla anlaştık bu alşam gider pazar akşamı döneriz ben tepki gösterdim tabi neden beraber gitmiyoruz diye
Onların eşi gelmiyo filan dedi(sanki bi kural var kimse eşimi getirmesin diye)..
Tartıştık tamam gitmiyorum dedi şu an küsüz ama haksızmıyım,
Benimle gitmemek uğruna gitmekten vazgeçebiliyo ben böyle rezillik görmedim ne biçim insan bu ya bana değer verse bu kadar istiyorum diye beraber giderdik bence.
Ama yani neden bu kadar istemiyo beni götürmeyiElif çok buyutuyosun
Ama yani neden bu kadar istemiyo beni götürmeyi
Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?Evlisiniz diye göbek bağı ile birbirinize bağlanmadınız ya? Evlendiğimden bu güne eşim bi sürü düğüne tek gitti.biraz bırakın nefes alsınlar bu kadar baskıcı olmayın yahu.
O zaman kızlarla fln muhattap olcak diye düşünürümNeden acaba elif ben olsam bende gotrumem seni.
İşte neler varAy buna benzer bi konu vardı. 3 aylık evliyken adam trabzona gitmişti adam. bi de eski fanfinisiyle selfie atmıştı.
Eşini, sen daha iyi tanırsın seni neden götürmediğini az çok tahmin edebilirsin.konularından bildiğim kadarıyla söyleyeyim çok takıyorsun ve istediğin olana kadar peşini bırakmıyorsun galiba.Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?
Gerçekten bilmiyorum yani neden ısrarla benimle gitmek istemiyo bilmiyorumEşini, sen daha iyi tanırsın seni neden götürmediğini az çok tahmin edebilirsin.konularından bildiğim kadarıyla söyleyeyim çok takıyorsun ve istediğin olana kadar peşini bırakmıyorsun galiba.
O bana güven verse ben böyle yapmazdıBu kadar güvensiz, şüpheci bir evlilikte, ısrarla hayatı kendine zindan etmek niye ?
Bu kadar güvensiz, şüpheci bir evlilikte, ısrarla hayatı kendine zindan etmek niye ?[/QUO
O bana güven verse ben böyle yapmazdıBu kadar güvensiz, şüpheci bir evlilikte, ısrarla hayatı kendine zindan etmek niye ?
Bu kadar güvensiz, şüpheci bir evlilikte, ısrarla hayatı kendine zindan etmek niye ?[/QUO
Ya işte emin olamıyorum erkk arkadaşlaryla gerçekten anlaştığına bide ben kz arkadaşlarmla anlaşsam ve eşimin bu derece istediğini üzüldüğünü görsem gel derim inanKonuşmuşlar erkek erkeğe gideriz denmiş
Bunun üzerine ben eşimi de getirdim şık olmaz da ondan seni götürmek yerine gitmiyor
Yarın olan düğün bugün konuşulmaz ki ayrıca
Şöyle düşün kız arkadaşların ile giderken birisi eşini de getirse laf etmez misin kadınların arasında ne işi var diye
Her adımınızı birlikte atma zorunluluğu yok ki ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?