- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
İşte böyle yaptığı için güven vermiyoO düğüne seninle giderse burnundan getireceğini bildiği için götürmüyor seni. Haklı adam.
KesinlikleBence eşin ayıp etmiş sana karşı. Arkadaşlarıyla plan yapmadan önce fikrini sorabilirdi.
kesinlikke öyle ben neyiyim onun bilmiyotum kiBence eşin ayıp etmiş sana karşı. Arkadaşlarıyla plan yapmadan önce fikrini sorabilirdi.
Ne rezil etmesi yaAdamı rezil ediyorsunuz demek ki kalabalık ortamda; "onunla neden konuştun" , "şu kız sana neden bakıyor" , "neden el sıkıştın" ... Hiç gitmem daha iyi demiştir.
Kendi kaybederElif bu adam seni neden boşamıyor bu daha önemli bir soru bence he
Daral gelmiyor mu senden nedir ego tatmini yapıyor gibi
Aldatır seni bak demedi deme boşamıyorsa ki senin de boşanmaya gönlün yok neyse
Haha kız var sizin bir şeyiniz ya söylemiyorsun yoksa kim böyle evliliğe dayansınKendi kaybeder
İşte böyle yaptığı için güven vermiyo
Elalemin kadını kıxı ile muhatap olmadıktan snra ben niye burnundan getiriyim ki tanıdığı kimse de yok anlamadım amacını
Ne rezil etmesi ya
Adam gibi davransın o Zaman
E adam seni bi yere götürmek istediğinde de sen gitmiyorsun Elifcim isim var diye. Dünkü konunda yazmıştın..Ama yani neden bu kadar istemiyo beni götürmeyi
Evet işte aniden söyledi kendi kendine karar vermişkeşke daha önce haber vermiş olsaydı size ikna olmanız daha kolay olabilirdi.kimse eş getirmiyorsa ve siz giderseniz hem siz o kadar adamın içinde rahatsız olursunuz hem eşinizi arkadaşlarına mahçup etmiş olursunuz.erkekler arasında ne yazık ki "ne o lan kılıbık karın izin vermedi mi onsuz gelemedin mi " gibi gibi laflar dolaşır bu da sizin için daha büyük krize sebep olabilir.eşiniz eve döndüğünüzde beni rezil ettin senin yüzünden alay konusu oldum diye yer başının etini.bence müsade et...
Ya aynı şey mi Allah aşkınaE adam seni bi yere götürmek istediğinde de sen gitmiyorsun Elifcim isim var diye. Dünkü konunda yazmıştın..
Vazgeçmiş heves bırakmamışım gitmiyomuşBen senin yerinde olsam ariza cikarmazdim. Demek ki anlasmis arkadaslariyla. Sen de nikahi olan kisiyle fazla samimi degilsen gitmen gereksiz. Simdi onlar orada hep bir arada olacaklar sen skilacaksin,ne anlami var ki? Hazir kocan yokken sen de keyfine bak cik gez toz alisveris yap doya doya :) kendinle takil biraz hepimizin buna ihtiyaci var
Su anda oyle soyluyor,mutlaka gider bak gorursun.Vazgeçmiş heves bırakmamışım gitmiyomuş
Off cnm çk sıkkın
Canim bak anlik skintilarla kendini cok yoruyorsun,bu evlilik boyle de gitmez ki. Enine boyuna oturup dusunmelisin sen bana kalirsaLanet olsun ya bu kadar da olmaz bana mutlu olmak haram sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?