Hem suçlu hem güçlü

O düğüne seninle giderse burnundan getireceğini bildiği için götürmüyor seni. Haklı adam.
İşte böyle yaptığı için güven vermiyo
Elalemin kadını kıxı ile muhatap olmadıktan snra ben niye burnundan getiriyim ki tanıdığı kimse de yok anlamadım amacını

Allah eşine sabır versin ne diyeyim
Bu kadar bunaltma adamı ya valla kaçar gider sonunda..

İşte böyle yaptığı için güven vermiyo
Elalemin kadını kıxı ile muhatap olmadıktan snra ben niye burnundan getiriyim ki tanıdığı kimse de yok anlamadım amacını

İnsanlar sosyal ortamlarda elalemin kadınlarıyla muhatap olabilirler. Sen o kadar saçma sapan şeyler yapıyor ve bunlar yüzünden olay çıkarıyorsun ki adam seninle sosyalleşmek istemiyor artık.

keşke daha önce haber vermiş olsaydı size ikna olmanız daha kolay olabilirdi.kimse eş getirmiyorsa ve siz giderseniz hem siz o kadar adamın içinde rahatsız olursunuz hem eşinizi arkadaşlarına mahçup etmiş olursunuz.erkekler arasında ne yazık ki "ne o lan kılıbık karın izin vermedi mi onsuz gelemedin mi " gibi gibi laflar dolaşır bu da sizin için daha büyük krize sebep olabilir.eşiniz eve döndüğünüzde beni rezil ettin senin yüzünden alay konusu oldum diye yer başının etini.bence müsade et...

Ne rezil etmesi ya
Adam gibi davransın o Zaman

Yani ısrarla istememesinden dolayı kendisi böyle düşünüyor demeye çalıştım, siz rezil mi ediyorsunuz ben bilemem şahit olmadım sonuçta. Ama kadınlarla en ufak diyaloğunda trip atmıyor musunuz? Suratınızı asmıyor musunuz? Etrafınızdaki insanlar anlayınca eşiniz de mahcup oluyordur.

Evet işte aniden söyledi kendi kendine karar vermiş

Ben senin yerinde olsam ariza cikarmazdim. Demek ki anlasmis arkadaslariyla. Sen de nikahi olan kisiyle fazla samimi degilsen gitmen gereksiz. Simdi onlar orada hep bir arada olacaklar sen skilacaksin,ne anlami var ki? Hazir kocan yokken sen de keyfine bak cik gez toz alisveris yap doya doya :) kendinle takil biraz hepimizin buna ihtiyaci var

Vazgeçmiş heves bırakmamışım gitmiyomuş
Off cnm çk sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…