Hem suçlu hem güçlü

Evet işte aniden söyledi kendi kendine karar vermiş
sen de ordan yürü o zaman bana yumurta kapıya geldiğinde haber veriyorsun ister istemez sinirlerim bozuluyo birlikte gideceğimizi düşünmüştüm ne giyeceğime kadar düşünmüştüm vs. vs.
fikrin değişmiş olabilir fakat tükürdüğünü yalamak istemiyorsan da bu iyi bir giriş olablir.

Yok gitmem diyosa gitmez o bilirim ben onu
Off nefret ediyorum bu küslükten ya

Bak rapunzel ne guzel demis,aynen bunu uygula bence

Birazcık empati yapabilseydin keşke.
Tamam sana sormamakla hata etmiş. Kabul.
Ama sen de eşin kimseyle konuşmasın, etrafında senden başka kimse olmasın istiyosun.
Adamı cam fanusa kapat üstüne de örtü at, kimse görmesin.
Özledikçe örtüyü kaldırır bakarsın bakarsın.

Elif sen şöylesin böylesin de kocan da az değil hani. Ama bunu bu olay için değil genel olarak söylüyorum. Bu adam sana güven vermiyor huzur veremiyor. Ama seni götürmemek için gitmeme durumu kötü şeyler yapacağı için değil benimki de aynı durum olsa götürmez sinirlenir kendi de gitmez. Ama bu adamla nereye kadar bir düşün derim. Eğitimin var, kariyerin var genç güzelsin. Ömür geçmez.

Demek ki kafalılarıyla erkek erkeğe gitmek istiyor ne var ki bunda. Sende arkadaşının düğününe kız arkadaşlarınla gitmek isteyebilirsin. Bazen bende eşimi peşime takmadan bi yerlere gitmek istiyorum ve gidiyorum. Adam orda erkek arkadaşlarıyla mı vakit geçirsin seninle mi. Hani hepsinin eşi gelse sen gitmesen tamam da yani adam bi plan yapmış burnundan gelmiş

Haklısın belkide öyle
Bitirmek yerine düzelsin herşey istiyorum işte

Keske bi bana danışsaydınönce

Keske bi bana danışsaydınönce
Ya işte olay konuşmayı bilmemekle alakalı biraz. Şimdi senin sorunun ne. Seni götürmemesi mi,geç haber vermesi mi. Bak aynı şey benim başıma gelse konuşmamız söyle geçer.
Ben: ne zaman gidicez düğüne
Kocam: biz erkek arkadaşlarla gidelim eşsiz diye konuştuk
B: e hayatım bu şimdi mi söylenir neden ben sormadan söylemiyorsun ki planını
K: daha kesin olarak Yen'i karar verdik de ondan söylemedim aşkım eşsiz erkek erkeğe gidelim diye konuşuldu bende kabul ettim
B: iyi madem ama bida plan olursa erken haber ver ki bende ona göre başka plan yapayım hayatım.
Vallahi olay bu kadar basit ya. Bu konu bu kadar küslük yapılacak bişey xeğil

Siz sanırım nikaha gidiyor sanıyorsunuz öyle olmayan nikaha sizi Nasıl götürebilir

Elif sen herşeyden bir mutsuzluk çıkarıyosun bu adam iyi birşeyde yapsa hemen bir hata buluyorsun kendince
Böyle devam edersen bi gün yeter der bu adam haberin ola

Bazen herkesin kendi arkadaş grubuyla birlikte zaman geçirmeye ihtiyacı var .. esiniz de kendine boyle bi zaman ayırmak istemiş bu kadar "beni İstemiyo vs" düşüncelerine kapılmanıza gerek Yok bence.

Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?

Çünkü erkekler bizim gibi değiller. Aramızda farklar var. Rahat olmak istiyor demekki oradayken kafa dinlemek bişey düşünmek zorunda kalmamak istiyor belki ama seninle olursa seninle ilgilenmek zorunda kalacak. Herşeyin bi yeri var. Kendine ayıracağı vakit ayrı snaa ayıracağı vakit ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…