• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem suçlu hem güçlü

Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?

E sende onun istediğini ve uzuldugunu görüyorsun, tamam git mi dedin ?

Ben bu konuda konu sahibini haklı buldum . Nikah düğün bunlar eşlerle gidilen yerlerdir genelde . Balığa, ava falan gitseler tamam .
Eşim beni ısrarla istemese kızardım .Benzer tepkileri verirdim .

Konuya gelince is yerinden essiz katilinan dugun programlar olan bir sey. bir cok insanda gordum. ama eslerden biri gelmek istiyorsa ne oluyor bu kadar kati olmaya gerek var mi bilmiyorum.
Gene de keske siz bu kadar israrci olmasaniz. her olayda dunya batmis gibi davranmasaniz iyi olurdu.
Baska biri olsa esi keske ilimli olsa derdim ama esinizin artik dolmusluklari var. benim gordugum evliliginiz geriliyor geriliyor ve geriliyor. bir sey ne kadar esnek olursa olsun bu kadar gerilimden sonra bir noktada kopar. o noktaya getirmemeye calissaniz keske.

Basta seni haksiz buluyordum ama su an hak veriyorum. Her insan ayni dusunce yapisinda olmayabilir. Sen buradaki kadinlardan farkli dusunup tepki veriyorsun. En onemlisi eşin senin bu huyunu bilerek evlenmis.

sen neden eşinin ne istediğini umursamıyorsun?
Beni istememesini mi anlamalıyım
Elif ilk dega seni anlıyorum
Semin derdin düğüne sensiz gitmesi değil
Senin derdin üzüldüğünü gördüğü halde unursamaması kararından dönmemesi değil mi ?
Evt cnm aynen öyle doğru anlamışsın
elifff_____ elifff_____
Konunu dagitmak istemiyorum ama maasinla ilgili aldigin kararlari uygulayabildin mi? umarim sorun cikmamistir.
Evet dediğim gibi yaptım yani benim maaşımı da kullanıyoruz ama ben artk birikim yapıyorum kardeşlerinede kendi parasından veriyo

E sende onun istediğini ve uzuldugunu görüyorsun, tamam git mi dedin ?
Ama ben gelmek istiyorum diye üzülüyosa ortada başka bi durum var demektir

Ben bu konuda konu sahibini haklı buldum . Nikah düğün bunlar eşlerle gidilen yerlerdir genelde . Balığa, ava falan gitseler tamam .
Eşim beni ısrarla istemese kızardım .Benzer tepkileri verirdim .
Aynen öyle sonuçta nikaha sadece erkekler katılacak yazmıyo ki davetiyede
Konuya gelince is yerinden essiz katilinan dugun programlar olan bir sey. bir cok insanda gordum. ama eslerden biri gelmek istiyorsa ne oluyor bu kadar kati olmaya gerek var mi bilmiyorum.
Gene de keske siz bu kadar israrci olmasaniz. her olayda dunya batmis gibi davranmasaniz iyi olurdu.
Baska biri olsa esi keske ilimli olsa derdim ama esinizin artik dolmusluklari var. benim gordugum evliliginiz geriliyor geriliyor ve geriliyor. bir sey ne kadar esnek olursa olsun bu kadar gerilimden sonra bir noktada kopar. o noktaya getirmemeye calissaniz keske.
İşte bu kadar katı olması benim kafamı karıştırıyo güvenimi yok ediyo

Basta seni haksiz buluyordum ama su an hak veriyorum. Her insan ayni dusunce yapisinda olmayabilir. Sen buradaki kadinlardan farkli dusunup tepki veriyorsun. En onemlisi eşin senin bu huyunu bilerek evlenmis.
Evet biliyordu tabi
Amacı başka belkide bilmiyorum yani nikah var bu doğru ama ortam nasıl bilmiyorum

Ya işte emin olamıyorum erkk arkadaşlaryla gerçekten anlaştığına bide ben kz arkadaşlarmla anlaşsam ve eşimin bu derece istediğini üzüldüğünü görsem gel derim inan

Ama eşinin arkadaşı yanında eşini getirirse ne dersin

Burada konu açmaz mısın bana erkek erkeğe gideceğiz dedi de yanında X eşini getirmiş o kızın ne iş var o kadar erkeğin arasında diye

Objektif ol

Önce düşünüp sonra adama tavır yap bir de cidden evlilik 7/24 birliktelik gerektirmez

Ay Elif bıkmadın adamı delirtmekten . Gitsin bırak sonuçta eşler bazen ayrı vakit geçirebilir bu gayet normal bişey . Adamda peygamber sabrı var yemin ederim

Seni istemedigi için degil o bence, erkek erkeğe olacaklar hiçbiri eşi ile gelmezken o ne diyecek ^beyler siz devam edin karım beni yollamadi^ mi diyecek?

Bu tip durumlarda eşlerin idare etmesi anlayış göstermesi gerekir bence. Hee ama diyorsan ki bu adam sabıkalı ben guvenmem o zaman bakkala bile yollama.

Elif yanliş anlamada kocan ben olsam bende senle gitmek istemezdim:-)
Herşeyi abartıyosun bırak gitsin ne var bunda

Bende keske arkadaslarinin dugunlerine beni goturmese diyorum
Cunku kimseyi tanimadigim icin cok sıkılıyorum
Esini getirmeyen insanlar oluyo yine esimin arkadas cevresinden.
Adam beni birakip gidip sohbet edemiyo
Ee biz aileyiz adamlarda tabiki masaya gelmeye cekiniyolar.
Esim bi onlarin yanina bi benim yanima.
Bir kac defa boyle oldu sonra ben gitmek istemedigimi iyice diretince 1-2tanesine goturmedi.

En son gotrdugu ve elit insanlar dedigi dugunde neredeyse tek dugun formatina uygun giyinen bendim.
Ve topuklu ayakkabilarim camura saplanmisti.

Arkadas dugunlerimi ben almim canısı.

Düğüne , bayrama eşler birlikte gitmeli. Bunun göbek bağıyla ilgisi yok.
Konu sahibinin öncesini bilmiyorum ama kadın doğru söylüyor.
Plan yapmadan once karısına danışmalı.
Hayat arkadaşlığı bu , elbette beraber gidecekler. Bunun "adamı rahat bırak nefes alsın " demekle ne ilgisi var yahu.
Arkadaşları başka araçla gitsin, o da hanımıyla gitsin.
Akşam olduğunda da gidip otelde kalsınlar. Sonra arkadaşlarıyla sabah nereye gitmek istiyorsa gitsin.

Ben buradaki hatunlari anlamiyorum. Adamin nefes alacağı yer dugun degil.

Bence esin arkadaslariyla nikaha gitmeyecekti baska bir kadinla gece gecirecekti sen de geleceğim diye tutturunca plani bozuldu, gitmicem dedi.
Zaten basindan beri bu adamin surekli boyle isler pesinde koştuğunu dusunuyorum, sana guven vermediği gibi bana da vermiyor. senin de bu guvensizliginin ve suphelerinin cok haklı nedenleri var. bosan kurtul bu adamdan.

Siz hala nasıl evlisiniz ben şaşırıyorum gerçekten.

Sürekli bir sorun, sürekli kavga, hir gür.

Yani ikinizde birbirinize nasıl tahammül ediyorsunuz.

Şaşkınlıkla takip ettiğim üyesin elif.

Back
X