- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Yok gitmem diyosa gitmez o bilirim ben onuSu anda oyle soyluyor,mutlaka gider bak gorursun.
Off nefret ediyorum bu küslükten ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gitmem diyosa gitmez o bilirim ben onuSu anda oyle soyluyor,mutlaka gider bak gorursun.
sen de ordan yürü o zaman bana yumurta kapıya geldiğinde haber veriyorsun ister istemez sinirlerim bozuluyo birlikte gideceğimizi düşünmüştüm ne giyeceğime kadar düşünmüştüm vs. vs.Evet işte aniden söyledi kendi kendine karar vermiş
Yok gitmem diyosa gitmez o bilirim ben onu
Off nefret ediyorum bu küslükten ya
Bak rapunzel ne guzel demis,aynen bunu uygula bencesen de ordan yürü o zaman bana yumurta kapıya geldiğinde haber veriyorsun ister istemez sinirlerim bozuluyo birlikte gideceğimizi düşünmüştüm ne giyeceğime kadar düşünmüştüm vs. vs.
fikrin değişmiş olabilir fakat tükürdüğünü yalamak istemiyorsan da bu iyi bir giriş olablir.
AynenNeden acaba elif ben olsam bende gotrumem seni.
Lanet olsun ya bu kadar da olmaz bana mutlu olmak haram sanırım
Elif sen şöylesin böylesin de kocan da az değil hani. Ama bunu bu olay için değil genel olarak söylüyorum. Bu adam sana güven vermiyor huzur veremiyor. Ama seni götürmemek için gitmeme durumu kötü şeyler yapacağı için değil benimki de aynı durum olsa götürmez sinirlenir kendi de gitmez. Ama bu adamla nereye kadar bir düşün derim. Eğitimin var, kariyerin var genç güzelsin. Ömür geçmez.
Haklısın belkide öyleElif sen şöylesin böylesin de kocan da az değil hani. Ama bunu bu olay için değil genel olarak söylüyorum. Bu adam sana güven vermiyor huzur veremiyor. Ama seni götürmemek için gitmeme durumu kötü şeyler yapacağı için değil benimki de aynı durum olsa götürmez sinirlenir kendi de gitmez. Ama bu adamla nereye kadar bir düşün derim. Eğitimin var, kariyerin var genç güzelsin. Ömür geçmez.
Keske bi bana danışsaydınönceDemek ki kafalılarıyla erkek erkeğe gitmek istiyor ne var ki bunda. Sende arkadaşının düğününe kız arkadaşlarınla gitmek isteyebilirsin. Bazen bende eşimi peşime takmadan bi yerlere gitmek istiyorum ve gidiyorum. Adam orda erkek arkadaşlarıyla mı vakit geçirsin seninle mi. Hani hepsinin eşi gelse sen gitmesen tamam da yani adam bi plan yapmış burnundan gelmiş
Haklısın belkide öyle
Bitirmek yerine düzelsin herşey istiyorum işte
Ya işte olay konuşmayı bilmemekle alakalı biraz. Şimdi senin sorunun ne. Seni götürmemesi mi,geç haber vermesi mi. Bak aynı şey benim başıma gelse konuşmamız söyle geçer.Keske bi bana danışsaydınönce
Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?
Evet benimde direk o geldi aklima :))))Ay buna benzer bi konu vardı. 3 aylık evliyken adam trabzona gitmişti adam. bi de eski fanfinisiyle selfie atmıştı.
Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?