hem yeni gebe hemde yeni üyeyimmm merhaba demek yok mu :)))

ikra76

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
4
0
6
35
İstanbul
merhaba hanımlar ben yeni üye oldum ve ilk gebeliğim :))
daha önce takip edıyordum bu siteyı ama hamile olduğumu öğrendikten sonra üye olmak şart oldu :))

sizlere bir kaç sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinirim .

ben Çalişan bi bayanım ve ilk gebeliğim , nelere dikkat etmeliyim ?
2.çaliştiğim için gebelik haklarım nelerdir..çaliştiğim yere ne zaman söylemeliyim hamile kağıdını ne zaman vermeliyim muhasebeye ?
3.doğum parası dedikleri şey doğumdan ne kadar süre sonra alınıyor ve geri ödeniyor mu ? şimdiden çok teşekkürler :)

Hayırlı olsun :) bende yeni hamileyim :) cumartesi günü ögrendim. Allah kucagımıza almak nasip etsin. Sat 14 şubat benim.:) senin ki ne sat.
Bol su tüketmek ve hergün 2 ceviz 4fındık ye mutlaka.bide meyve tabi.benimde şuan dikkat ettiklerim bunlar.
Tekrar hayırlı olsun.

Hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin insallah.bol bol su ceviz balik bu aylarda cok onemli gunde en az 8 su bardagi su icmelisin is konusunda yardimci olamicam ben hamileyken calisamadim rahatsiz kaldigim icin . Ama burda okudugum kadariyla bazisi 800 tl aliyomus bazisi 1000 bazisi daha az farkediyomusyani geri odenmiyo herhalde . sut parasi ni biliyorm 95 tl.

Allah c.c razı olsun bende meyve tüketmeye başladım cevizle fındığada ağirlik vericem buarada cuma günü öğrendım bende 1 nisanda da keseye baktirmaya gidicem hayırlısıyla :)benımde 17 şubattı :)))

yorumun için çok teşekkür ederim inşaAllah Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağima almayı nasip eder :)su içmeye başladım tabı dahada sıklaştırmam gerekıyor aynı şekilde saydığın diğer ürünleri ..buarada bu işle alakalı olan durumu bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum yardımcı olurlarsa çok sevınırım..ne zaman iş yerıne sölemek gerek nasıl yapmak gerek...

İnsallah cnm insallah guzel dogum haberlerini de alirz da sende bebeginle ilgili sorular sormaya baslarsin .

arkadaşlar bebeğimi kaybettim vardır herşeyde bı hayır Allah sızınkılere uzun ömur nasip etsin...

arkadaşlar bebeğimi kaybettim vardır herşeyde bı hayır Allah sızınkılere uzun ömur nasip etsin...

geçmiş olsun canım.çok üzüldüm.rabbim tez zamanda mulugu tekrar yaşatır inş. Kimyasal gebelik ti benim 2 düşüğüm. Zor zamanlardı. Ama allaha sıgın içini rahatlatır. Hayırlı saglımlı evlat nasip etsin rabbim.
Bak çok ilginçtirki geçen yıl mart ayıydı düşük taptıgım şimdi aynı ay ve tarihte yine hamile oldgumu ögrendim.
Geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…