Bazıları öyle görgüsüz. Her şeyi inceler. Minicik küpe taksanız görür özenir. Bence görgüsüzlüktenÇalıştığım yerde bir bayan var. İkimiz de evli ve çocukluyuz. Mecburen aynı ortamda olduğumuz için yüzyüze bakıyoruz. Fakat kadının beni incelemesi çok rahatsız ediyor. Kaslarimdan kirpiklerime kadar... Resmen alıcı gozuyle süzüyor.
Sanırım bunu farkettigimi anladı ve ben arkamı döndüğümde vücut hatlarını,kalçamı,saçımı öyle bir inceliyor ki arkanızda olsanız görürsünüz yani. Bir şekilde tarzı olmamasına rağmen benim giydiğim kıyafetten almış ve çok şaşırdım. Genelde resmi giyinir,bense salas. Olay bugün oldu. Rahatsız olduğunu dile getireceğim fakat hemcinsin bir bayanın bu şekilde rahatsız ederek bakması beni irite ediyor. Baktığı yerler de göğüs kısımları,bikini bölgesi vs. Rahatsız olmakla haklı miyim? Siz ne yapardınız?
Evet siz hissetmiyor musunuz birinin size baktığını? Arkanızdan........Ne güzel arkanızda gözünüz var ve siz dönünce vücut hatlarınızı izlediğini görebiliyorsunuz.
arkanızda olsakResmen alıcı gozuyle süzüyor.
Sanırım bunu farkettigimi anladı ve ben arkamı döndüğümde vücut hatlarını,kalçamı,saçımı öyle bir inceliyor ki arkanızda olsanız görürsünüz yani.
Çalıştığım yerde bir bayan var. İkimiz de evli ve çocukluyuz. Mecburen aynı ortamda olduğumuz için yüzyüze bakıyoruz. Fakat kadının beni incelemesi çok rahatsız ediyor. Kaslarimdan kirpiklerime kadar... Resmen alıcı gozuyle süzüyor.
Sanırım bunu farkettigimi anladı ve ben arkamı döndüğümde vücut hatlarını,kalçamı,saçımı öyle bir inceliyor ki arkanızda olsanız görürsünüz yani. Bir şekilde tarzı olmamasına rağmen benim giydiğim kıyafetten almış ve çok şaşırdım. Genelde resmi giyinir,bense salas. Olay bugün oldu. Rahatsız olduğunu dile getireceğim fakat hemcinsin bir bayanın bu şekilde rahatsız ederek bakması beni irite ediyor. Baktığı yerler de göğüs kısımları,bikini bölgesi vs. Rahatsız olmakla haklı miyim? Siz ne yapardınız?
Okumuş etmis kadınlarız.. ne gerek var böyle şeylere işte göz tacizi mobbing tarzı her şey varBazıları öyle görgüsüz. Her şeyi inceler. Minicik küpe taksanız görür özenir. Bence görgüsüzlükten
Bunu sıkıntı etmiyorum gerçekten erkek olsa sapık yaftasini yapistiricagim isterse en güzel elbiseyi giysin ama öyle bir rahatsız ediyor ki bugun çok sinirlendimBoşverin ya sorun ettiğinize değmez. Ben olsam hiç farketmemis gibi yapardım. Bırakın yapsın insanlarda farkeder size benzer giyinmeye başlayınca sıkıntı ettiğiniz buysa
İyide siz kadının sizden hoşlandığını ima ediyorsunuz. Biraz abartı değil mi bu?Okumuş etmis kadınlarız.. ne gerek var böyle şeylere işte göz tacizi mobbing tarzı her şey var
Öyle yapacağim aklımda ilk iş olarak şube mudurunun yanına gitmek var. Resmen mobing. Ama dili de bir tatlı...Boydan fotoğrafınızı çekip masasına koyun, "al canım, doya doya bak" deyin...Doğrudan siz konuşup sinirinizi bozmayın. Mümkünse yerinizi değiştirin, mümkün değilse yöneticinizle veya insan kaynakları ile konuşun.
Hayır maalesefEvet siz hissetmiyor musunuz birinin size baktığını? Arkanızdan........
Hoşlandığını ima etmiyorum. Sadece bir bayanin bu kadar incelemesi hoş değil diyorum.İyide siz kadının sizden hoşlandığını ima ediyorsunuz. Biraz abartı değil mi bu?
Haklısınız yarın sabah bakalım aynısı olursa diyeceğim pazartesi günü,ne yapsan yakışıyor falan diyor imrenti gibi ama rahatsız edici derecede.Sorsanız iyi olur gibi duruyor neden bakıyorsun diye.
Resmen alıcı gozuyle süzüyor.
Sanırım bunu farkettigimi anladı ve ben arkamı döndüğümde vücut hatlarını,kalçamı,saçımı öyle bir inceliyor ki arkanızda olsanız görürsünüz yani.
Hoşlanma demeyelim o zaman taciz ettiğini ima ediyorsunuz gözleriyle. Yine abartı.Hoşlandığını ima etmiyorum. Sadece bir bayanin bu kadar incelemesi hoş değil diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?