Hemcinsim!

eevren

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
178
102
18
35
Çalıştığım yerde bir bayan var. İkimiz de evli ve çocukluyuz. Mecburen aynı ortamda olduğumuz için yüzyüze bakıyoruz. Fakat kadının beni incelemesi çok rahatsız ediyor. Kaslarimdan kirpiklerime kadar... Resmen alıcı gozuyle süzüyor.
Sanırım bunu farkettigimi anladı ve ben arkamı döndüğümde vücut hatlarını,kalçamı,saçımı öyle bir inceliyor ki arkanızda olsanız görürsünüz yani. Bir şekilde tarzı olmamasına rağmen benim giydiğim kıyafetten almış ve çok şaşırdım. Genelde resmi giyinir,bense salas. Olay bugün oldu. Rahatsız olduğunu dile getireceğim fakat hemcinsin bir bayanın bu şekilde rahatsız ederek bakması beni irite ediyor. Baktığı yerler de göğüs kısımları,bikini bölgesi vs. Rahatsız olmakla haklı miyim? Siz ne yapardınız?

Bazıları öyle görgüsüz. Her şeyi inceler. Minicik küpe taksanız görür özenir. Bence görgüsüzlükten

arkanızda olsak
Biz görürüzde siz nasıl gördünüz onu merak ettim?

Boşverin ya sorun ettiğinize değmez. Ben olsam hiç farketmemis gibi yapardım. Bırakın yapsın insanlarda farkeder size benzer giyinmeye başlayınca sıkıntı ettiğiniz buysa

Boydan fotoğrafınızı çekip masasına koyun, "al canım, doya doya bak" deyin...Doğrudan siz konuşup sinirinizi bozmayın. Mümkünse yerinizi değiştirin, mümkün değilse yöneticinizle veya insan kaynakları ile konuşun.

Boşverin ya sorun ettiğinize değmez. Ben olsam hiç farketmemis gibi yapardım. Bırakın yapsın insanlarda farkeder size benzer giyinmeye başlayınca sıkıntı ettiğiniz buysa
Bunu sıkıntı etmiyorum gerçekten erkek olsa sapık yaftasini yapistiricagim isterse en güzel elbiseyi giysin ama öyle bir rahatsız ediyor ki bugun çok sinirlendim

Öyle yapacağim aklımda ilk iş olarak şube mudurunun yanına gitmek var. Resmen mobing. Ama dili de bir tatlı...

Ufff çok iyi anlıyorum sizi, bir arkadas vardı çevremde o kadar cok bakardı ki aynı ortama girdigimizde bakışlarını üstümüzde hissetmekten rahat haraket edemezdik. Ben birgün kırmadan söyledim bakışların rahatsız edici diye, ogunden sonra tabiki değiştirmedi kendini malesef ama kötü bir niyeti olmadığını anladım, bence sizde konuşmayı deneyin

Hoşlandığını ima etmiyorum. Sadece bir bayanin bu kadar incelemesi hoş değil diyorum.
Hoşlanma demeyelim o zaman taciz ettiğini ima ediyorsunuz gözleriyle. Yine abartı.
Yanlış anlıyorsunuz bence kadını. O yüzden abartı diyorum

Bugün en yakın arkadaşım çektiğim bir pozun birebir aynısını çekip bana gönderdi çok kalp dedim. Ki kıyafetler konusunda da birebir kopyadır asla sorun etmem. Ne güzel benim zevkimi tarzımı beğenip benimsemesi de işte tek eksiğimiz bizim arkada göz yok arkada ne dolap döndüğünü göremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…