- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Sadece orası değil kalça göğüs her yere bakıyormuş kadın ama bana saçma geldi. O kadar göze soka soka taciz edecek kadar cosmamıştır. Sürekli yüz yüze baktığın birini böylesine taciz edecek kadar mantıksızsa bilemem tabiValla bikini bölgesi diyo
İyi de arkada gözü olan kadını kahveye alıştıran onun tarzına tarz katan sizsiniz.Ben de size :) nedense... Her yorumumu tek tek okuyup beğenmedim butonuna basıyorsunuz. Bunlar tanımadığınız biri için fazla büyükçe laflar değil mi sizce de?
Sadece incelemeden bahsettim. Tapıyor demek ne haddime
İşte genelde öğle arası ya da çıkışa denk geldiğimiz için bı sekilde günün yoğunluğunda unutuluyorE sizi suzerken bir sorun
hayirdir? Diye bu kadar rahatsiz ediyorsa.
AynennHaklısınız oyle düşündum biraz. Şaka yollu bı takılmak lazim. Teşekkür ederim. Ya da aynı şekilde tepki vermek lazım :)
Bi de hoşlanabilir. Böyle olsa adım atardı karşı taraf diye düşünüyorum.Sadece orası değil kalça göğüs her yere bakıyormuş kadın ama bana saçma geldi. O kadar göze soka soka taciz edecek kadar cosmamıştır. Sürekli yüz yüze baktığın birini böylesine taciz edecek kadar mantıksızsa bilemem tabi
İyi de arkada gözü olan kadını kahveye alıştıran onun tarzına tarz katan sizsiniz.
Aslında bende kendime acımaya başladım şu an. Bu dünyada iki tip insan var arkada gözü olan ve olmayan. Ben bildiğin eziğim. Kahretsin arkamda gözüm bile yok
Biri arkamı kollasın lütfen
Konumu okuduğunuza emin misiniz? Baktığını fark ediyorum dedim,bu kadar negatif olmayın. İstediğiniz yöne cekiyorsunuz,Sadece orası değil kalça göğüs her yere bakıyormuş kadın ama bana saçma geldi. O kadar göze soka soka taciz edecek kadar cosmamıştır. Sürekli yüz yüze baktığın birini böylesine taciz edecek kadar mantıksızsa bilemem tabi
Benimki de benden zayif, minyon bir tip. uzun boylu oluşumla ilgili bir şeyler derdi hep. Aslında iltifatlarina teşekkür edip geçiyordum ama hep söyleyecek bir şey buluyor alakalı alakasiz konu ortamda bana geliyor. Sözel olarak bahsetmedigindeyse illa bakacak suzecek. Umursamayacaksin başka yapacak bir şey yok. Muhtemelen beğeniliyor veya bir yönünle değişik geliyorsun. Halbuki çok güzel başka kadınlar da var iş yerimizde, hepsi de radarinda ama seni seçtim pikacu misali gözdesi benimTam da böyle işte. Halbuki kendisi benden zayıf
Bi de hoşlanabilir. Böyle olsa adım atardı karşı taraf diye düşünüyorum.
Haklısınız. Hosuma gitti. Bı de deniz aşırı bı yerdeyim,şöyle bı Deniz havası alıp enerji depoladimmi tam olacakAynennhatta siz de ona bakın dik dik o da size baksin. Vallahi sinu gelmezse de baglayin sakaya sekerim aksama kadsr bakisirdik ama uzgunum yarin devam edelim diye bisverin bazi seylerle de dalga gecin amaaan
Konumu okuduğunuza emin misiniz? Baktığını fark ediyorum dedim,bu kadar negatif olmayın. İstediğiniz yöne cekiyorsunuz,
İşte ben de onu diyorum yaa ikimiz de okumuş etmis kadınlarız,ki asla hoşlandıgini ima etmiyorum yalnız özgüven eksikliği gibi geliyor ya da kendini karşılaştırma durumu,ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Halbuki benden daha güzel... Bir eksiği de yok ama bayan olduğumuz için ister istemez oluyor elbetteEn sinir olduğum insan tipi, bakar bön bön heryerini süzer alenen yapar bide bunu salaklar çünkü farkedilmiyo sanıyolar heralde
Onu demiyorum ki kadın sizden hoşlanıyor da olabilir ama hoşlanıyor olsaydı adım atması gerekirdi diyorum.Haklısınız. Hosuma gitti. Bı de deniz aşırı bı yerdeyim,şöyle bı Deniz havası alıp enerji depoladimmi tam olacak
Sözlüğe baksana bacımimrenti ne demek ?
OkOnu demiyorum ki kadın sizden hoşlanıyor da olabilir ama hoşlanıyor olsaydı adım atması gerekirdi diyorum.
Benle kahveye alıştı ne demek ya?Sorun kıyafet değil kisorun kahvemizi içip işten çıkarken bile bunlara magruz kalmak. Benle kahveye alıştı.
Hissetmiyorsunuzdur. Aha şimdi bakacak diye düşündüğünüz için bakıyormuş gibi geliyordur size. Kadın sizi ve tarzınızı beğenmiş, çok büyütmeye gerek yok bence.Evet siz hissetmiyor musunuz birinin size baktığını? Arkanızdan........
Ortam da hazir iste tam romantik ay daha ne olsunHaklısınız. Hosuma gitti. Bı de deniz aşırı bı yerdeyim,şöyle bı Deniz havası alıp enerji depoladimmi tam olacak
Kesinlikle kıyas, bazı kadınlar kendinin farkında olmuyo daha doğrusu özgüven güzellikle sınırlı değil her anlamda yarışmaya çalışıyo kıyaslıyo falan saçmalık başka bişey değil, çok sinir bozucu insan yanında durmak istemiyo öyle birinin yanındaİşte ben de onu diyorum yaa ikimiz de okumuş etmis kadınlarız,ki asla hoşlandıgini ima etmiyorum yalnız özgüven eksikliği gibi geliyor ya da kendini karşılaştırma durumu,ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Halbuki benden daha güzel... Bir eksiği de yok ama bayan olduğumuz için ister istemez oluyor elbette
Sorun kıyafet değil kisorun kahvemizi içip işten çıkarken bile bunlara magruz kalmak. Benle kahveye alıştı.
Benimki de benden zayif, minyon bir tip. uzun boylu oluşumla ilgili bir şeyler derdi hep. Aslında iltifatlarina teşekkür edip geçiyordum ama hep söyleyecek bir şey buluyor alakalı alakasiz konu ortamda bana geliyor. Sözel olarak bahsetmedigindeyse illa bakacak suzecek. Umursamayacaksin başka yapacak bir şey yok. Muhtemelen beğeniliyor veya bir yönünle değişik geliyorsun. Halbuki çok güzel başka kadınlar da var iş yerimizde, hepsi de radarinda ama seni seçtim pikacu misali gözdesi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?