- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum canım. Ben de söyleyeceğim,aynı senin anlattığım şekilde bakıyor o arkadaş da. Ben kahve söylüyorum i da söylüyor. Ne hikmetse çok da iyi ama ben rahatsız oluyorum sanki biyerime bişey yapışmış bir tüy falan kalmış leke var gibi hissediyorumUfff çok iyi anlıyorum sizi, bir arkadas vardı çevremde o kadar cok bakardı ki aynı ortama girdigimizde bakışlarını üstümüzde hissetmekten rahat haraket edemezdik. Ben birgün kırmadan söyledim bakışların rahatsız edici diye, ogunden sonra tabiki değiştirmedi kendini malesef ama kötü bir niyeti olmadığını anladım, bence sizde konuşmayı deneyin
Ne kadar negatifsiniz........İşte bir "ben çok güzelim, gözleriylen beni yiyorlar" konusuyla daha karşı karşıyayız hanımlar!
Gözle taciz, insanları süzmek ne kadar rahatsız edici dışarı çıktığımda kadın erkek farketmeksizin süzüyorlar. Çok güzel olduğumu söylemiyorum bu arada normal bir insanım ama bu bizim insanımızın hastalığı. Size baktığında birdaha hayırdır dercesine gözlerine dik dik bakın farkettiğinizi anlayınca utanır belki yapmazOkumuş etmis kadınlarız.. ne gerek var böyle şeylere işte göz tacizi mobbing tarzı her şey var
Tşk ederim. Gördüğümu yazıyorum sadece.Hoşlanma demeyelim o zaman taciz ettiğini ima ediyorsunuz gözleriyle. Yine abartı.
Yanlış anlıyorsunuz bence kadını. O yüzden abartı diyorum
Ne kadar negatifsiniz........
Güzel olduğumu iddia etmiş miyim? Neden rahatsız edici derece bakıyor diyorum.
imrenti ne demek ?Haklısınız yarın sabah bakalım aynısı olursa diyeceğim pazartesi günü,ne yapsan yakışıyor falan diyor imrenti gibi ama rahatsız edici derecede.
Ben de iddia etmiyorum hani bende de var sadece bakar geçerim saatlerce incelemem hiçbir zaman.canimi sıkan da bu işte. Teşekkür ediyorumGözle taciz, insanları süzmek ne kadar rahatsız edici dışarı çıktığımda kadın erkek farketmeksizin süzüyorlar. Çok güzel olduğumu söylemiyorum bu arada normal bir insanım ama bu bizim insanımızın hastalığı. Size baktığında birdaha hayırdır dercesine gözlerine dik dik bakın farkettiğinizi anlayınca utanır belki yapmaz
Bı tek altın bileziklerim yokBi de makbule gibi elinle göğsünü düzelt şöyle tam olsun
Sorun kıyafet değil kiBugün en yakın arkadaşım çektiğim bir pozun birebir aynısını çekip bana gönderdi çok kalp dedim. Ki kıyafetler konusunda da birebir kopyadır asla sorun etmem. Ne güzel benim zevkimi tarzımı beğenip benimsemesi de işte tek eksiğimiz bizim arkada göz yok arkada ne dolap döndüğünü göremiyoruz![]()
Neredeyse bana tapıyor diyeceksiniz. Arkanızda gözünüz var .maşallah Süpermen gibi hatunsunuz.Sorun kıyafet değil kisorun kahvemizi içip işten çıkarken bile bunlara magruz kalmak. Benle kahveye alıştı.
imrenti ne demek ?![]()
Tam da böyle işte. Halbuki kendisi benden zayıfVar öyle tipler. Bir tanesi de benim ne giydigimle bozmuştu. Saç seklim, ojelerim, aklına ne gelirse radarındaydı. 3 aydır evdeyiz kurtuldum bir süreliğine.
Valla bikini bölgesi diyoİyide siz kadının sizden hoşlandığını ima ediyorsunuz. Biraz abartı değil mi bu?
Gözle taciz konusunda rahatsız olmakta haklısınız da bu yorumunuzdan sonra biraz fikrim değişti. Acaba diğer şeyleri de fazla genelliyor olabilir misiniz?Benle kahveye alıştı.
Ben de size :) nedense... Her yorumumu tek tek okuyup beğenmedim butonuna basıyorsunuz. Bunlar tanımadığınız biri için fazla büyükçe laflar değil mi sizce de?Neredeyse bana tapıyor diyeceksiniz. Arkanızda gözünüz var .maşallah Süpermen gibi hatunsunuz.
Kadına git gide acımaya başladım nedense
Bazi kadinlar boyle hemcinsini incelemeyi seviyor genel olarak. Yani sadece size ozel yapmiyordur benceÇalıştığım yerde bir bayan var. İkimiz de evli ve çocukluyuz. Mecburen aynı ortamda olduğumuz için yüzyüze bakıyoruz. Fakat kadının beni incelemesi çok rahatsız ediyor. Kaslarimdan kirpiklerime kadar... Resmen alıcı gozuyle süzüyor.
Sanırım bunu farkettigimi anladı ve ben arkamı döndüğümde vücut hatlarını,kalçamı,saçımı öyle bir inceliyor ki arkanızda olsanız görürsünüz yani. Bir şekilde tarzı olmamasına rağmen benim giydiğim kıyafetten almış ve çok şaşırdım. Genelde resmi giyinir,bense salas. Olay bugün oldu. Rahatsız olduğunu dile getireceğim fakat hemcinsin bir bayanın bu şekilde rahatsız ederek bakması beni irite ediyor. Baktığı yerler de göğüs kısımları,bikini bölgesi vs. Rahatsız olmakla haklı miyim? Siz ne yapardınız?
Bunu okuyunca aklıma komşumun bana soylediği geldi,popon çok güzel demişti ne şaşırmıştım ya kadınlarda birbirinin orasını burasını inceliyormus demekki dedim,Çalıştığım yerde bir bayan var. İkimiz de evli ve çocukluyuz. Mecburen aynı ortamda olduğumuz için yüzyüze bakıyoruz. Fakat kadının beni incelemesi çok rahatsız ediyor. Kaslarimdan kirpiklerime kadar... Resmen alıcı gozuyle süzüyor.
Sanırım bunu farkettigimi anladı ve ben arkamı döndüğümde vücut hatlarını,kalçamı,saçımı öyle bir inceliyor ki arkanızda olsanız görürsünüz yani. Bir şekilde tarzı olmamasına rağmen benim giydiğim kıyafetten almış ve çok şaşırdım. Genelde resmi giyinir,bense salas. Olay bugün oldu. Rahatsız olduğunu dile getireceğim fakat hemcinsin bir bayanın bu şekilde rahatsız ederek bakması beni irite ediyor. Baktığı yerler de göğüs kısımları,bikini bölgesi vs. Rahatsız olmakla haklı miyim? Siz ne yapardınız?
he diyomm valaaValla bikini bölgesi diyo![]()
Haklısınız oyle düşündum biraz. Şaka yollu bı takılmak lazim. Teşekkür ederim. Ya da aynı şekilde tepki vermek lazım :)Bazi kadinlar boyle hemcinsini incelemeyi seviyor genel olarak. Yani sadece size ozel yapmiyordur bencebenim yanimda da vardi boyle bir arkadas ama baya bayaa bakiyordu ben de sakaya getirip demistim " sanirim bana goz koydun ama benim basim bagli
" diye. O da acikladi ne var be sdce bakiorm ooole simarma sen de falan diye. Belki sizinki de aynidir. Sakaya getirip bir sorun derim ben. İsi mudure tasimak vs falan fazla abarti bir tepki olur amaci anlamadan
yani bence
![]()