Hemcinsim!

Bence sizin fotoğrafınızla estetik yaptırmaya gidecek
Herhalde yerli liv tyler falansınız
Aaa bikini bölgesi oranında estetiği oluyor tahmin etmeye çalışıyordur

Bir de aynı elbise görüldük şey değil ya o elbise özel tasarım değilmiydi?

Ay biseksüelse hahah kesin asıl konu ya acaba sizden mi hoşlanıyor umarım böyle allah korusun grup falan teklif etmez
Allah muhafaza hahaha kesn bu konu yazıyorum buraya

Siz de bakın ona

Yani ikimiz de evli ve cocukluyuz derken neyi kastettin anlayamadim.. Ha bi de madem bu kadar rahatsiz oluyosun soyleyebilirsin o zaman boyle seylere maĞruz kalmazsin :110:
Şunu kastettim,evli ve çocukluyuz derken: sonuçta bekar biri değil... Doğum yapmış vücudu bozulmuş,diyet yapmış ya da belirli yaştan sonra vücudu sarkmış biri olabilirim. Çok kilolu da olabilirim. Ahım şahım değilim hem de etli butluyum demek isterdim😁

Kesinlikle kıyas, bazı kadınlar kendinin farkında olmuyo daha doğrusu özgüven güzellikle sınırlı değil her anlamda yarışmaya çalışıyo kıyaslıyo falan saçmalık başka bişey değil, çok sinir bozucu insan yanında durmak istemiyo öyle birinin yanında
Evet aynen oyle. Hani aynı sınıfta zıt gruplar olur ya,aynı ortamda olduğumuz için öyle geliyor ama aksine iyi biri. Ve de guzel. Her konuda da benden başarılı. Bilemedim.

Hissetmiyorsunuzdur. Aha şimdi bakacak diye düşündüğünüz için bakıyormuş gibi geliyordur size. Kadın sizi ve tarzınızı beğenmiş, çok büyütmeye gerek yok bence.
Yav belki beğendiğinden değil “bu kadın dane biçim giyiniyo döt göbek ortada” diye bakıyodur😂

Yav belki beğendiğinden değil “bu kadın dane biçim giyiniyo döt göbek ortada” diye bakıyodur😂
Vallahi ben diyecektim. Ben de garip giyinen değişik insanlara bakarım. Yani insanın elinde olmadan oluyor. Güzel kadınlara öyle dikkatli bakmıyorum .

Bana da bakıyorlar kim bu mahmut abi diye
Bıyıklarım yuzunden kk dan atılacam ay
Ay
Beni de süzün a hanımlar istek yolluyorum ha şuncağız kızı kırmayın

Yalnız dudaklarım ve burnum arasındaki o ince çizgi hariç o sınır çizgisi abii

Back
X