• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinsim!

Valla bikini bölgesi diyo 😁
Sadece orası değil kalça göğüs her yere bakıyormuş kadın ama bana saçma geldi. O kadar göze soka soka taciz edecek kadar cosmamıştır. Sürekli yüz yüze baktığın birini böylesine taciz edecek kadar mantıksızsa bilemem tabi

Ben de size :) nedense... Her yorumumu tek tek okuyup beğenmedim butonuna basıyorsunuz. Bunlar tanımadığınız biri için fazla büyükçe laflar değil mi sizce de?
Sadece incelemeden bahsettim. Tapıyor demek ne haddime
İyi de arkada gözü olan kadını kahveye alıştıran onun tarzına tarz katan sizsiniz.

Aslında bende kendime acımaya başladım şu an. Bu dünyada iki tip insan var arkada gözü olan ve olmayan. Ben bildiğin eziğim. Kahretsin arkamda gözüm bile yok

Biri arkamı kollasın lütfen :kızgın:

Haklısınız oyle düşündum biraz. Şaka yollu bı takılmak lazim. Teşekkür ederim. Ya da aynı şekilde tepki vermek lazım :)
Aynenn 😁 hatta siz de ona bakın dik dik 😁 o da size baksin. Vallahi sinu gelmezse de baglayin sakaya sekerim aksama kadsr bakisirdik ama uzgunum yarin devam edelim diye:KK48: bisverin bazi seylerle de dalga gecin amaaan 🥴🤪

Sadece orası değil kalça göğüs her yere bakıyormuş kadın ama bana saçma geldi. O kadar göze soka soka taciz edecek kadar cosmamıştır. Sürekli yüz yüze baktığın birini böylesine taciz edecek kadar mantıksızsa bilemem tabi
Bi de hoşlanabilir. Böyle olsa adım atardı karşı taraf diye düşünüyorum.

İyi de arkada gözü olan kadını kahveye alıştıran onun tarzına tarz katan sizsiniz.

Aslında bende kendime acımaya başladım şu an. Bu dünyada iki tip insan var arkada gözü olan ve olmayan. Ben bildiğin eziğim. Kahretsin arkamda gözüm bile yok

Biri arkamı kollasın lütfen :kızgın:
Konumu okuduğunuza emin misiniz? Baktığını fark ediyorum dedim,bu kadar negatif olmayın. İstediğiniz yöne cekiyorsunuz,😁

En sinir olduğum insan tipi, bakar bön bön heryerini süzer alenen yapar bide bunu salaklar çünkü farkedilmiyo sanıyolar heralde

Tam da böyle işte. Halbuki kendisi benden zayıf🙊
Benimki de benden zayif, minyon bir tip. uzun boylu oluşumla ilgili bir şeyler derdi hep. Aslında iltifatlarina teşekkür edip geçiyordum ama hep söyleyecek bir şey buluyor alakalı alakasiz konu ortamda bana geliyor. Sözel olarak bahsetmedigindeyse illa bakacak suzecek. Umursamayacaksin başka yapacak bir şey yok. Muhtemelen beğeniliyor veya bir yönünle değişik geliyorsun. Halbuki çok güzel başka kadınlar da var iş yerimizde, hepsi de radarinda ama seni seçtim pikacu misali gözdesi benim :D

Bi de hoşlanabilir. Böyle olsa adım atardı karşı taraf diye düşünüyorum.

Aynenn 😁 hatta siz de ona bakın dik dik 😁 o da size baksin. Vallahi sinu gelmezse de baglayin sakaya sekerim aksama kadsr bakisirdik ama uzgunum yarin devam edelim diye:KK48: bisverin bazi seylerle de dalga gecin amaaan 🥴🤪
Haklısınız. Hosuma gitti. Bı de deniz aşırı bı yerdeyim,şöyle bı Deniz havası alıp enerji depoladimmi tam olacak ✨

En sinir olduğum insan tipi, bakar bön bön heryerini süzer alenen yapar bide bunu salaklar çünkü farkedilmiyo sanıyolar heralde
İşte ben de onu diyorum yaa ikimiz de okumuş etmis kadınlarız,ki asla hoşlandıgini ima etmiyorum yalnız özgüven eksikliği gibi geliyor ya da kendini karşılaştırma durumu,ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Halbuki benden daha güzel... Bir eksiği de yok ama bayan olduğumuz için ister istemez oluyor elbette

Haklısınız. Hosuma gitti. Bı de deniz aşırı bı yerdeyim,şöyle bı Deniz havası alıp enerji depoladimmi tam olacak ✨
Onu demiyorum ki kadın sizden hoşlanıyor da olabilir ama hoşlanıyor olsaydı adım atması gerekirdi diyorum.

Sorun kıyafet değil ki😁 sorun kahvemizi içip işten çıkarken bile bunlara magruz kalmak. Benle kahveye alıştı.
Benle kahveye alıştı ne demek ya?
Mesela ben sabah kahve içmeye alışık değilimdir, 2 sene aynı odada çalıştığım kişi 1 haftada beni sabah kahvesine alıştırmıştı, süper zinde hissediyor insan, mis gibi kokar diye diye bana da yapıyordu çünkü. 1 hafta sonunda kahveye alışmıştım, artık kahvesiz ayılamaz haldeydim. Şimdi ben ona mı özendim, ona mı imrendim?

Ortam da hazir iste tam romantik ay daha ne olsun 😁 gülün geçin iste 🥰 mis gibimm de deniz havasi

İşte ben de onu diyorum yaa ikimiz de okumuş etmis kadınlarız,ki asla hoşlandıgini ima etmiyorum yalnız özgüven eksikliği gibi geliyor ya da kendini karşılaştırma durumu,ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Halbuki benden daha güzel... Bir eksiği de yok ama bayan olduğumuz için ister istemez oluyor elbette
Kesinlikle kıyas, bazı kadınlar kendinin farkında olmuyo daha doğrusu özgüven güzellikle sınırlı değil her anlamda yarışmaya çalışıyo kıyaslıyo falan saçmalık başka bişey değil, çok sinir bozucu insan yanında durmak istemiyo öyle birinin yanında

Sorun kıyafet değil ki😁 sorun kahvemizi içip işten çıkarken bile bunlara magruz kalmak. Benle kahveye alıştı.

Yani ikimiz de evli ve cocukluyuz derken neyi kastettin anlayamadim.. Ha bi de madem bu kadar rahatsiz oluyosun soyleyebilirsin o zaman boyle seylere maĞruz kalmazsin :110:

Benimki de benden zayif, minyon bir tip. uzun boylu oluşumla ilgili bir şeyler derdi hep. Aslında iltifatlarina teşekkür edip geçiyordum ama hep söyleyecek bir şey buluyor alakalı alakasiz konu ortamda bana geliyor. Sözel olarak bahsetmedigindeyse illa bakacak suzecek. Umursamayacaksin başka yapacak bir şey yok. Muhtemelen beğeniliyor veya bir yönünle değişik geliyorsun. Halbuki çok güzel başka kadınlar da var iş yerimizde, hepsi de radarinda ama seni seçtim pikacu misali gözdesi benim :KK70:
😁😁😁😁😁 Seni oğluma Alcccam diyen teyzeleer gibi bakiolarr😁 arkadaşım da cana yakın aslında bilemiyorum yani böyle şeyler kötü oluyor

Back
X