Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hissediyorum vallaEvet siz hissetmiyor musunuz birinin size baktığını? Arkanızdan........
Öyle yapacağim aklımda ilk iş olarak şube mudurunun yanına gitmek var. Resmen mobing. Ama dili de bir tatlı...
Ben de ordan sonra dikkatimi toplayamadımarkanızda olsak
Biz görürüzde siz nasıl gördünüz onu merak ettim?
olma ihtimali yokmu?İyide siz kadının sizden hoşlandığını ima ediyorsunuz. Biraz abartı değil mi bu?
İşte bir "ben çok güzelim, gözleriylen beni yiyorlar" konusuyla daha karşı karşıyayız hanımlar!
Ben çok çikinim bakmıyorlar ama sen güzelsin..vucut hatlarına bakiyorlar bizde hat bilem yok
Sizi kıskandıgindan olabilir aynı elbiseden gidip almışsa kendini belli etti ya en azından buna sevinin diğer anlamda kötü geliyor kadın bakışlarıÇalıştığım yerde bir bayan var. İkimiz de evli ve çocukluyuz. Mecburen aynı ortamda olduğumuz için yüzyüze bakıyoruz. Fakat kadının beni incelemesi çok rahatsız ediyor. Kaslarimdan kirpiklerime kadar... Resmen alıcı gozuyle süzüyor.
Sanırım bunu farkettigimi anladı ve ben arkamı döndüğümde vücut hatlarını,kalçamı,saçımı öyle bir inceliyor ki arkanızda olsanız görürsünüz yani. Bir şekilde tarzı olmamasına rağmen benim giydiğim kıyafetten almış ve çok şaşırdım. Genelde resmi giyinir,bense salas. Olay bugün oldu. Rahatsız olduğunu dile getireceğim fakat hemcinsin bir bayanın bu şekilde rahatsız ederek bakması beni irite ediyor. Baktığı yerler de göğüs kısımları,bikini bölgesi vs. Rahatsız olmakla haklı miyim? Siz ne yapardınız?