Hemcinsim!

Arkanızı nasıl gördüğünüzü anlamadım ama bu kadar rahatsız ediyorsa sizi sorun neden bu bakış diye.

çok rahatsız olurum. yolda bile karşıdan birinin beni süzerek karşıdan geldiğini görsem dik dik bakar, gözlerini yakalarım yukarda. çok uzun bakıyorsa, 'tanıyor sanırım' derim yüksek sesle.

bikini bölgesi meydanda olunca ister istemez dikkat çekılıyor. çok dar gıyıldıği zaman .keza dekolte vs olduğu zaman kadın olarak bende bakarım istemsiz. ya da çok güzel bir kız gördüğümdede bakarım hey maşallah demek için.tanıdık olsun olmasın direk yüzüne söylerim çok güzelsin diye. güzel fizikli kızada bakarım..değişik farklı modelde gıyınen ınsanada bakarım.gerektiği yerde iltifatda ederim. burnunda sümük varsa buruna bakılır göz oraya gider istemsiz söylerim onuda uyarırım.bla bla göz işte bakar.50/50 haklı yönleriniz var. samimiyetınız var anladığım kadarıyla şaka yollu muhabbet aç.

Benim mi tepkilerim garip bilmiyorum ki.
Baktığında sorardım, hayırdır bişey mi gördün diye.
Biz burdan ne diyeceğiz ki? Kadın size hayran mı diyelim, kıskanıyor mu diyelim?

birinin baktığı tabi hissedilir de bu derece yoğun hissetmek için bence aranızda telepatik bir bağ da olmalı.
gün içerisinde bir sürü insan bir sürü insana dikkatli bakıyor. ben herkesi bu yoğunlukta hissetmiyorum mesela.

Ben bu tarz şeylerden rahatsız olan kadınların kibirli olduğunu düşünüyorum. Şahsen biri beni incelediğinde ben imrendiğini anlayıp gururum okşanıyor.Sapık olduğunu düşünmüyorum. Ben de bazen çok hoşuma giderse kıyafeti kaşı gözü filan bakarım yani ha bakılması istenmiyorsa çarşaf giyebilirler..Güzel giyim zaten insanlar güzel görsün diye değil mi? E farkedip bakılınca neden kızılıyor? Arkadan bakıldığını düşünmekte paranoyak bir his geldi bana..

Öyle yapacağim aklımda ilk iş olarak şube mudurunun yanına gitmek var. Resmen mobing. Ama dili de bir tatlı...

Mobbing öyle birşey değil yalnız. İşyerinde zorbalığa uğruyor olmanız lazım mobbing demek için. Mesela hergün böyle sizi baştan aşağı süzüp sonra eleştirel yorumlarda bulunsa mobbing olurdu.

Ama kadın sizi inceleyip üzerine sizin tarzınızda giyinmeye başladıysa incelemesinin sebebi tarzınızı beğenmesidir.

Bazı Kadınlar biraz incelemeyi seviyor.
Giyiminiz falan hoşuna gitmişse bakmıştır. Çok rahatsız ediciyle neden baktığını sorabilirsin.

Amma abartmissin.
O derece bakicagini düsunmuyorum.
Giyimini falan begenmistir.
Ha yok bakiyirsada acikca sor neden baktigini.

kadini lezniyene cikartma gunahtir

Benim de yeni başladığım okulda öğretmen arkadaşım sabah karşılaşınca baştan aşağı süzer ya günaydın der ya demeden geçer giderdi. Garip geliyordu, her seferinde o geçip gidince kendi kendime gülüyordum. Zaman geçtikçe iletişim kurmaya başladık. Sonra yakın arkadaş olduk. Okullarımız değişti, seneler geçti hala en yakın arkadaşım. Hep de söylerim sen ne dikerdin gözlerini diye güleriz. Bazı insanlar bunu art niyetli oldukları için yapmıyorlar. Farkında bile olmadan yapıyorlar hatta. Olabilir. Bakıyordur. Belki beğenmiyordur da bakıyordur belki çok beğendiğinden belki de gözü dalıyordur farkında bile değildir. Mobbing bu demek değil. İyi bakmaya çalışmak size kaybettirmez. Diyelim ki kıyafetinizi beğenip o tarz bi şey aldı ve giydi. Ne sizi bu denli sinirlendiriyor ki? O tarz size ait, size özel değil. Özenebilir, hepimiz birilerinin üstünde görüp beğendiğimiz şeylerden almıyor muyuz? İnstagramda birinde gördüğümüz bluzdan, benzerinden almıyor muyuz? Aynı ortamda biri kahve içiyorsa o mis gibi kokmaz mı? İçmeyenin de canı çekmez mi? Kadının içtiği kahveyi dahi kendinize bağlamanız asla sağlıklı değil. Bence o size karşı özel bir hayranlık beslemiyor, belki sadece tarzınızı beğeniyor ama siz kesinlikle ona karşı bir takıntı geliştirmişsiniz.

Eklentiler

• BA930923-418E-49B8-8CDC-A6414C4EB1C1.webp
    BA930923-418E-49B8-8CDC-A6414C4EB1C1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 26
Bende öyle insanlardan nefret ediyorum yok senin gözlerin gercekmi yok nazar degiyormu yok kırmızı giyme yok bir sürü saçmalık 😩

Çalıştığım yerde bir bayan var. İkimiz de evli ve çocukluyuz. Mecburen aynı ortamda olduğumuz için yüzyüze bakıyoruz. Fakat kadının beni incelemesi çok rahatsız ediyor. Kaslarimdan kirpiklerime kadar... Resmen alıcı gozuyle süzüyor.
Sanırım bunu farkettigimi anladı ve ben arkamı döndüğümde vücut hatlarını,kalçamı,saçımı öyle bir inceliyor ki arkanızda olsanız görürsünüz yani. Bir şekilde tarzı olmamasına rağmen benim giydiğim kıyafetten almış ve çok şaşırdım. Genelde resmi giyinir,bense salas. Olay bugün oldu. Rahatsız olduğunu dile getireceğim fakat hemcinsin bir bayanın bu şekilde rahatsız ederek bakması beni irite ediyor. Baktığı yerler de göğüs kısımları,bikini bölgesi vs. Rahatsız olmakla haklı miyim? Siz ne yapardınız?
Sizi kıskandıgindan olabilir aynı elbiseden gidip almışsa kendini belli etti ya en azından buna sevinin diğer anlamda kötü geliyor kadın bakışları 😖

Kadın sizi güzel buluyor demek ki niye bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım? Mobbing demişsiniz bir de mobbingle ne alakası var bunun siz mobbingi yanlış anlamışsiniz biraz. Bir de müdürün yanına gidicem falan mı demiştiniz sanki şikayet gibi bir şey okudum galiba üstte, abartmayın isterseniz.

Kadınla bu kadar dipdibe olup kahve içen de sizsiniz aynı zamanda? Madem bu kadar rahatsız ediyor uzak durmayı deneseniz daha mı iyi acaba? Sizin tarzinizda bir şeyi de gidip almış demek ki kadınlardan hoşlandığı için değil, sizin tarzınızı ve görünüşünüzü beğendiği için size hayranlık duyarak bakıyor kadın. Erkekler bitti şimdi de kadınlara kadar geldi bu her şeyi taciz gibi anlama olayı galiba. :işsiz:

Bence kadına "ne bakıyorsun?" imalı şeyler söylemek, bunu mobbing olarak algılayıp yönetime şikayet etmek ya da masasına fotoğrafınızı koymak gibi absürt eylemlerde bulunmayın ayıp edersiniz. Rahatsız oluyorsanız araya mesafe koyup fazla samimi olmayın görmezsiniz zaten.

Back
X