Hemcinsim!

Şimdi aklıma geldi iş yerinde bir abla vardı müdürlükte yapmış. asansörde oramı buramı ellemeye kalkardı kaçardım kadından . Hala görünce arkamı bakmadan kaçıyorum aslında kötü niyetli değil kendine hakim olamıyor .

şimdi napayım yani kadını en fazla kaçıyorum işte ....
Bırakın bakmayı elle taciz bile var kadın dünyasında da var erkekler arasında da var. Dua edin ki sizinki ellemiyormuş. Bizim ki elliyordu bir de

Size özenip imrenip beğendiği için böyle yapıyor gibi geldi bana bekli giydiğiniz şey onun vücut hatlarına uymayabilir kendine yakıştıramaz size özenir. Sizde resmî giyinin bir kaç gün bakalım ne olacak

Böyle yapıyor bana da. Dovmem düşük belim yok ama... ve aman aman belim buldum açık giyindigim yok. Bilemiyorum
İlla acik giyilene bakmaz ki ben uyumsuz diye baktim ona o kadar güzel fizikle nasil o kadaf cirkin giyinebilmis sasirdim. Ama sürekli uyumsuz giyinen birine bakmazdım. Ama tarzini begendiklerime bakarim engel olamam. Sizinki de muhtemelen begendiginden bakiyor

Evet 🙊 yakın çevremde biri daha var... Yok şunu kullanmaya ihtiyacım yok sen gibi. Falanlar filanlar. İnsan yoruluyor yaa😁
Yan masamda oturuyor ve oradan beni süzüyor. Ve her gün ya saçıma ya vücuduma ya kıyafetime makyajıma her şeyeeeer laf atıyo. Mesela mom jean giyiyorum ne kadar bol pantolonun diyo. Ee yani? Ya da durup duruken Oturup seni inceliyo aaa senin bileğindeki şu kemiğin ne kadar çıkık diyo. Yaaa sürekli gözü üzermde çok sıkıldım

Size özenip imrenip beğendiği için böyle yapıyor gibi geldi bana bekli giydiğiniz şey onun vücut hatlarına uymayabilir kendine yakıştıramaz size özenir. Sizde resmî giyinin bir kaç gün bakalım ne olacak
Teşekkür ediyorum kendisi benden daha zayıf ben biraz irite kaçıyorum nerdeyse iki katı falanimdir😁 öyle deneyelim yarın bi

Yan masamda oturuyor ve oradan beni süzüyor. Ve her gün ya saçıma ya vücuduma ya kıyafetime makyajıma her şeyeeeer laf atıyo. Mesela mom jean giyiyorum ne kadar bol pantolonun diyo. Ee yani? Ya da durup duruken Oturup seni inceliyo aaa senin bileğindeki şu kemiğin ne kadar çıkık diyo. Yaaa sürekli gözü üzermde çok sıkıldım
Ay o da cok gicikmis. O kesin sizi kıskanıyor bahane bulmaya calisiyor.

Benimki de öyle yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki. Halbuki ahım şahım da degilim. Onun kilosu nasıl? :KK53:

Ya sızı cok begenıyordur bende begendıgıme bakarım yada sızın tarzınızı begenıyordur bıseyler kaomaya calısıyordur oranızı buranızı kotu nıyetle suzgunu sanmıyırum sıze oyle gelıyordur bazı ınsanların bakısları oyle bıde sız rahatsız olunca ıce goze bakmıstır ondandır.

benimde öyle biri iş arkadasım var
saçımdan ayakkabıma kadar süzer alıştım artık :KK50:

hayırdır neye bakıyorsun oyle dıye hıc sormamanızda bana cok enteresan geldı
bu kadar rahatsız olup susmanız sormamanızın sebebı nedır

Bu bakışlar nazar değdiriyor nazar duası okumadan evden çıkmayın,
Kadın sizi resmen kıskanıyor, genel olarak kadınları baş edemediği duygu durumu ,sosyo ekonomik
durum ile alakalı çoğu kez ama biz kadınlar hem cinsinizi kıskanacak bir durum mutlaka buluruz

Bu bakışlar nazar değdiriyor nazar duası okumadan evden çıkmayın,
Kadın sizi resmen kıskanıyor, genel olarak kadınları baş edemediği duygu durumu ,sosyo ekonomik
durum ile alamama çoğu kez ama biz kadınlar hem cinsinizi kıskanacak bir durum mutlaka buluruz
Ayyyy bişi diyeyim miii çok mantıklı benim hiç işim rast gitmiyor belki de buuu kem gözler yüzünden.

Ayyyy bişi diyeyim miii çok mantıklı benim hiç işim rast gitmiyor belki de buuu kem gözler yüzünden.
İşin rast gitmez en kötüsü hastalanırsın, dediğim gibi duanı okumadan evden çıkma

Back
X