Aslında iyiler ama bu mesai saatleri içinde de can sıkacak birşey istemiyor insan haklı olarakYani mecburi ortamsa yapcak bişey yok uyarı da anlamaz o tipler pek, yoksa görüşmeyin can sıkmasınlar yok yere![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında iyiler ama bu mesai saatleri içinde de can sıkacak birşey istemiyor insan haklı olarakYani mecburi ortamsa yapcak bişey yok uyarı da anlamaz o tipler pek, yoksa görüşmeyin can sıkmasınlar yok yere![]()
Aynen kesin ben saldırıyorumdur dalga gecipBen düzgünce fikir vermiştim aslında ama saldırmayı tercih ettiniz. Sonra baktım herkese saldırıyorsunuz bu da böyle bir modelmiş dedim önemsemedim.
Konu sahibi bakmıştır belki beğenmiştir belki de çirkin bulduğu için bakmıştır ama yok kahveye ben alıştırdım vs gibi kendini büyük gören laflar ederseniz işte işin sonu böyle parabolik hareket yapan dalga boyunun durumunu irdelemeye geliyor. Çünkü komik oluyor.Kurmam mi? Peki öyle olsun o zaman. Arkadaşlarım da söylüyor deseydim inanacak miydiniz? Yalan söyler bı halim yok. Bı insanın yan tarafınızdan ya da arkanızdan size baktığını hissedebilirsiniz pekala :)
Akıl verdiğiniz için teşekkür ederim. :)Konu sahibi bakmıştır belki beğenmiştir belki de çirkin bulduğu için bakmıştır ama yok kahveye ben alıştırdım vs gibi kendini büyük gören laflar ederseniz işte işin sonu böyle parabolik hareket yapan dalga boyunun durumunu irdelemeye geliyor. Çünkü komik oluyor.
Neyse siz yine de dikkatli giyinin de birinin fantezisine kurban gitmeyin
Gitsenize lütfen bize de haber verin ne oldu diye :) ama sonra isten atilabilir hatta adiniz cikabilirÖyle yapacağim aklımda ilk iş olarak şube mudurunun yanına gitmek var. Resmen mobing. Ama dili de bir tatlı...
Keşke yorumlarımı temelli okusaydiniz :) bı üye şaka yollu takılarak merak ettiğim şeyi ogrenmemi tavsiye etti.Gitsenize lütfen bize de haber verin ne oldu diye :) ama sonra isten atilabilir hatta adiniz cikabilir
Gözle taciz, insanları süzmek ne kadar rahatsız edici dışarı çıktığımda kadın erkek farketmeksizin süzüyorlar. Çok güzel olduğumu söylemiyorum bu arada normal bir insanım ama bu bizim insanımızın hastalığı. Size baktığında birdaha hayırdır dercesine gözlerine dik dik bakın farkettiğinizi anlayınca utanır belki yapmaz
İnsanlar begendiklerini taklit etmeye meyillidir bunun icin psikoloji bilmeye gerek yok marstan geldiyseniz bilemem tabii.Keşke yorumlarımı temelli okusaydiniz :) bı üye şaka yollu takılarak merak ettiğim şeyi ogrenmemi tavsiye etti.
Pantolonumun ya da eteğimin müstehcen kisimlarina bakiyo desem ne fark var? Evet baya sıktı çünkü alışık değilim isteBikini bölgesi diyene kadar ciddi olduğunuzu düşünüyordum. Yalan yok ben de bazen tarzini tipine begendiklerime arkasindan bakarim ne güzel diye. Cok yakistirdigim bir sey olursa ben de gidip alirim ne olacak. Ayni ortamda değilsek tabi. Sizin canınız sıkılıyor galiba. Bir kadin beni süzse hosuma giderdi. Kadınlar olarak beğendiklerimizi süzeriz. Erkek süzüyorsa genellikle sapikligindandir. Yanlis anlasilacagini bile bile süzmeye devam eder.
Kurmam mi? Peki öyle olsun o zaman. Arkadaşlarım da söylüyor deseydim inanacak miydiniz? Yalan söyler bı halim yok. Bı insanın yan tarafınızdan ya da arkanızdan size baktığını hissedebilirsiniz pekala :)
Yorumlarınız çok can yakıcı. Mars'tan geldiysen ne demek? Herkes o tecrübeye sahip olmayabiliyor... benim aklıma gelmedi belki beğenip taklit edebileceği. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Ben de konu açtım, gerçekte de yakın arkadaşlarıma anlatıyorum bunu. Psikoloji ile alakası yok yaniİnsanlar begendiklerini taklit etmeye meyillidir bunun icin psikoloji bilmeye gerek yok marstan geldiyseniz bilemem tabii.
Tamam demeyin siz :) konu konu açıyor oldu. Kimseye bı şeyi ispatlayacak değilim. Üstünkörü anlattım zaten en baştaki konumda da. Saygı duyarım........Yan taraftan görmek başka, arkadan hissetmek başka, yandan tabiki gorunuyor. Başta arkamdan bile hissediyorum diyordunuz simdi arkadaslarim soyluyor diyorsunuz.
Niiyyysiii bisi dimicim.Sikayet edin kadini madem
Ya bugün bir kız gördüm fizigi cok güzeldi dövmesi var her tarafinda ( ama kocaman güllü kıro dövmelerden) asiri dekolte giymiş askisiz siyah straplez maksimum göğsün 2-3 parmak asagisindadir altina düşük bel her tarafı meydanda.Asla dekolteye takilmam cok severim. Ama cok iğreti duruyordu. İzmir de değilsen o da giyilmez yani. Nerede ne giyecegini bilmeli insan. Dekoltenin de dozu var. İlla cok acik giymek isteniyorsa kuralina uydurulmali. O straplezin üstüne bi kot ceket altina bi yüksek bel giyseydi gene acik olurdu ama wooowww olurdu. Valla neden böyle giyinmis ki diye bi inceledim yalan yok.Herkes çok beğenmeye yormuş ama ben gozume abuk sabuk gelen, cirkin gelen şeylere de bakiyorum ister istemez. Koccaaaman basenleriyle bembeyaz pantolon giyen kadin oldukca dikkatimi cekiyor ya da dar acik renk tisort, bluz giyip arkadan sutyenle sikistirdigi etlerinin ve bel simitlerinin fiskirmasi insani baktiriyor.
Bunlar olmasa bile baska ilginç gelen birseyler goruyor olabilir ama konusahibi de ustune 1000 katarak anlatiyor, yok arkadan poposunu inceledigini hissetmek filan...![]()
Ama akliniza fesat düşünmek geldiYorumlarınız çok can yakıcı. Mars'tan geldiysen ne demek? Herkes o tecrübeye sahip olmayabiliyor... benim aklıma gelmedi belki beğenip taklit edebileceği. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Ben de konu açtım, gerçekte de yakın arkadaşlarıma anlatıyorum bunu. Psikoloji ile alakası yok yani
Yaw o bişey mi ben blog yazarı iken dizilerde giyilen kıyafetlerin markasını bulup yazıyordum öyle bir arama yapıyorlar ki o kıyafeti bulup almak için. Reklam dünyası niye ünlüleri kullanıyor bir ürünü satmak için...Ama akliniza fesat düşünmek geldisiz hic tvdeki stil yarismalarindaki kizlari begenmiyor musunuz ? Bir dizi de bir oyincuya yakisan kiyafeti incelemiyor musunuz ? Ben kendi vücuduma uygun bloggerlari takip edip taklit ederdim. Bunda sakinca yok. Deseydiniz ki bana bakip bakip yanindakine fısıldıyor o zaman artniyet arardik.
Evet hele su muadil seyleri yok mu ohoooYaw o bişey mi ben blog yazarı iken dizilerde giyilen kıyafetlerin markasını bulup yazıyordum öyle bir arama yapıyorlar ki o kıyafeti bulup almak için. Reklam dünyası niye ünlüleri kullanıyor bir ürünü satmak için...
EvetBende de var böyle bir tip, her gün süzüp orama burama laf etmesinden gına geldiiii
Böyle yapıyor bana da. Dovmem düşük belim yok ama... ve aman aman belim buldum açık giyindigim yok. BilemiyorumYa bugün bir kız gördüm fizigi cok güzeldi dövmesi var her tarafinda ( ama kocaman güllü kıro dövmelerden) asiri dekolte giymiş askisiz siyah straplez maksimum göğsün 2-3 parmak asagisindadir altina düşük bel her tarafı meydanda.Asla dekolteye takilmam cok severim. Ama cok iğreti duruyordu. İzmir de değilsen o da giyilmez yani. Nerede ne giyecegini bilmeli insan. Dekoltenin de dozu var. İlla cok acik giymek isteniyorsa kuralina uydurulmali. O straplezin üstüne bi kot ceket altina bi yüksek bel giyseydi gene acik olurdu ama wooowww olurdu. Valla neden böyle giyinmis ki diye bi inceledim yalan yok.