Hemcinsime âşık oldum!

otkn

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
150
17
298
İstanbul
Merhabalar, beni surekli izleyen, kimle konussam dinleyen her yaptigimla ilgilenen biri vardi. Ben de ona ilgi duymaya başladım. Hem de bu yasimda kadar boyle bir egilimim olmamasina ragmen. Ama simdi ben yanina gelir gelmez arkadasina hoslandigi cocuktan bahsetmeye basliyor. Neden hala teklif etmedi diyor. Bunlari yaparken de benim yuzume bakiyor. Adeta bana bir erkege asik oldugunu duyurmaya calisiyor. Bu kizin amaci ne? Cildirmak uzereyim...

Dur ciddi cevap yazayim. Madem baskasindan hoslaniyor unut gitsin. Unutmak icin de araniza mesafe koymakla basla.

Ya degildim. Ama onun ilgisi beni ona cekti, ben de ondan etkilenmeye basladim. Sonra da boyle davranmaya basladi iste. Gel de anla.
Ya şaka mı bu
Bu eğilim soradan kolay kolay olmaz ki
Bazı sanatçılar soradan olmuş omların ki bile iyileşmiş
Kızı naapçan ya öpmek isticen mi kız o yaa

arkadasiniz lezbiyen mi ? yoksa size mi ozeniyor?
bence oncelikle onun cinsel yoneliminden emin olun
Cinsel egilimi hakkında net bir bilgim yok. Bu konuda onunla hic konusmadim. Ama surekli benimle ilgilenen her yaptigimi inceleyen, benimle olmak isteyen bir hali vardi. Simdi de ben ortama girer girmez 2 aydir birinden hoslaniyorum. Hala niye teklif etmedi , cildircam falan diye arkadasiyla konisuyor ve o sirada konunun bununla alakasi yok. Sirf ben yanlarina geldim diye konuyu buna cekiyor.

Back
X