Hemcinsime âşık oldum!

Ya degildim. Ama onun ilgisi beni ona cekti, ben de ondan etkilenmeye basladim. Sonra da boyle davranmaya basladi iste. Gel de anla.
Lezbiyen degilsin, ama kiz sana cok ilgili davraniyor diye sen de onunla iliski yasamak istemeye basladin, oyle mi yani?

Madem bu kadar rahat bir tipsin, git kiza sor senin amacin ne diye. Biz burda bu konunun amacini bile anlayamadik, kizin ne dusundugunu sen bilemezken, biz nerden bilelim?

Cinsel egilimi hakkında net bir bilgim yok. Bu konuda onunla hic konusmadim. Ama surekli benimle ilgilenen her yaptigimi inceleyen, benimle olmak isteyen bir hali vardi. Simdi de ben ortama girer girmez 2 aydir birinden hoslaniyorum. Hala niye teklif etmedi , cildircam falan diye arkadasiyla konisuyor ve o sirada konunun bununla alakasi yok. Sirf ben yanlarina geldim diye konuyu buna cekiyor.

Senden huylanmış işte. İnsan hemcinsine, yakın arkadaşına nasıl ilgi duyar yahu dostluk kardeşlik ne oldu?

Lezbiyen degilsin, ama kiz sana cok ilgili davraniyor diye sen de onunla iliski yasamak istemeye basladin, oyle mi yani?

Madem bu kadar rahat bir tipsin, git kiza sor senin amacin ne diye. Biz burda bu konunun amacini bile anlayamadik, kizin ne dusundugunu sen bilemezken, biz nerden bilelim?
Cevap yazmak zorunda değilsin
Biz kadinlar kadin arkadaslarimizla ilgileniriz ne var bunda?

Size yakinlik gosteren her kadin sizin gibi lezbiyen degildir.

En bastan bunu anlayin ve arkadasinizi rahat birakin bence
Yahu benim kiza bir sey yaptigim ya da rahatsizlik verdigim yok ki. Ayrica her benle ilgilenenin lezbiyen oldugunu dusundugumu nerden cikarttiniz? Bu zamana kadar hicbir arkadasimla ilgili boyle bir sey dusunmedim.

Cinsel egilimi hakkında net bir bilgim yok. Bu konuda onunla hic konusmadim. Ama surekli benimle ilgilenen her yaptigimi inceleyen, benimle olmak isteyen bir hali vardi. Simdi de ben ortama girer girmez 2 aydir birinden hoslaniyorum. Hala niye teklif etmedi , cildircam falan diye arkadasiyla konisuyor ve o sirada konunun bununla alakasi yok. Sirf ben yanlarina geldim diye konuyu buna cekiyor.
bence emin olmadan kendinizi kaptirmayin
bazi kadinlar cok ozeniyor ve surekli takip ediyorlar , yanlis anlamaya musait bir durum , hatta siz gidince erkekten bahsetmesi de sizi kiskandirmaya calismak istemesinden olabilir

bence emin olmadan kendinizi kaptirmayin
bazi kadinlar cok ozeniyor ve surekli takip ediyorlar , yanlis anlamaya musait bir durum , hatta siz gidince erkekten bahsetmesi de sizi kiskandirmaya calismak istemesinden olabilir
Belli ki kiskandirmaya calisiyor da insan hemcinsini kiskandirir mi ne alaka? Ayrıca ben ona yakinlik falan da gostermedim.

Cevap yazmak zorunda değilsin

Yahu benim kiza bir sey yaptigim ya da rahatsizlik verdigim yok ki. Ayrica her benle ilgilenenin lezbiyen oldugunu dusundugumu nerden cikarttiniz? Bu zamana kadar hicbir arkadasimla ilgili boyle bir sey dusunmedim.
Neyse canim.
Kiz senin gibi degil belli ki.
Yani senin istedigin gibi kiz kiza bir iliski dusunmiyor ki erkek arkadasini one suruyor.
Ürkmüs kiz

Herkwste sok olmus. Insanlar lezbiyen olabilir. Cevremde yok ama olsa da şok şok şok olmam yani. Herkes bizimle ahni tercihleri yasamak zorunda degil.
Aynen oyle yazar yazmaz oyle homofobik ve sacma sapan yorumlar aldim ki sanki ben kizi sozlu taciz falan ettim. Aksine en ufak bir yakinlik gostermem bile olmadi. Samimiyetim de yok.

Bu mesajınızdan benim anladığım şu. Kız sizinle gayet samimi bir arkadaşlık kurmak istemiş , sizinle vakit geçirmekten hoşlanmış ama bu size aşık olduğu anlamına gelmiyor ki.
Sizin tavırlarınızda farklılık oldu bu sebeple size lezbiyen olmadığını göstermek için harekete geçti ve hoşlandığı erkekten bahsetmeye başladı. Yani olay kıskandırmak falan değil tabi ki !
Siz de lezbiyen değilsiniz bence zorlamayın derim...

Back
X