Hemcinsime âşık oldum!

Senin o arkadaslarim dedigin guruh benim sorumla dalga gecerek ve sprumu çarpıtarak son derece duzeysiz cevaplar verdiler ve karsiligini da aldilar. Bu nedenle ozur dileyecek kisi de ben degilim.
Hadi ya...burayi ilk kez mi kesfettin?Yeni uye gibide degilsin ama..hayret..o cevaplar senin tavrindan oluştu aslinda..dedigim gibi hem karsilik alamadigin icin sinirlisin hemde icinde bulundugun senin bile kesfetmedigin bu durumu kabullenmedigin icin yada kabullenmemen gerektigi icin komplekse girmissin..
Ozur dileme zaten artik farketmez..

Bence zavallı olan sensin,konunu oku anlarsin ama şu var zavallı olmak karşındakinin niyetini anlayamacak kadar aptal olmaktan iyidir. Zavalliyim ok,kib,bys.
Karsimdakinin niyetini 2 cumleyle anlayabilmissin ya bravo. Normal hayatınızda hepiniz o kadar mutsuzsunuz ki sanalda biri bir sey yazsa da hepimiz linc etsek diye akbaba gibi bekliyorsunuz. Iste asil aptallik budur.

He oyle olunca normal mi oluyor
Sence normali bu değil mi? Az önce de belirttim lezbiyen biseksüel yada her neyse ASLA yargilamam. Önce siz nasıl nasıl bir iliski yaşamak istediğinize karar verin.

yahu sizde çözüm aramaya değilde stres atmaya gelmişsiniz sanki.
her türlü polemik yaratacak mesaja cevap var. olayı anlamaya çalışıp o minvalde sorulan soruma cevap yok.
amacınızın ne olduğunu anlamadım hiç.
Herkese cevap veriyorum ama o kadar mesaj var ki yetişemiyorum. Keske herkes iyi niyetli olsa da duzgunce konussak.

Sence normali bu değil mi? Az önce de belirttim lezbiyen biseksüel yada her neyse ASLA yargilamam. Önce siz nasıl nasıl bir iliski yaşamak istediğinize karar verin.
Normali buysa digerleri anormal olmus oluyor bu algida. Bence siz ne dusundugunuze karar verin ve sorumdan gidin. Ben bu zihniyette insanlarin yorumunu istemiyorum.

Konuda çok eksik var. Hiç öyle bir eğilimim olmamasına rağmen aşık oldum diyorsun. Arkadaşın gay mi peki? Sanırım değil çünkü hoşlandığı bir erkek varmış. O zaman biseksüel mi? Hadi onu da geçtim sizin ilişkiniz nasıl bir boyut aldı ki şimdi senden uzaklaştı diye ona sitem ediyorsun? Yani herkes duygusunu açık açık ortaya koydu, karşıdan da kabul gördü ve bu uzaklaşma şimdi mi başladı, yoksa seninki platonik bir aşk mı? Kafam karıştı :)

Hadi ya...burayi ilk kez mi kesfettin?Yeni uye gibide degilsin ama..hayret..o cevaplar senin tavrindan oluştu aslinda..dedigim gibi hem karsilik alamadigin icin sinirlisin hemde icinde bulundugun senin bile kesfetmedigin bu durumu kabullenmedigin icin yada kabullenmemen gerektigi icin komplekse girmissin..
Ozur dileme zaten artik farketmez..
Kiza bir sey yapmadim ki karsilik alamadigim icin sinirlenip komplekse gireyim. O kadar mutsuz zavalli insanlarsiniz ki hayatımızda hic sevilmemissiniz belli. Bi de ozur dilemeyeyim diye lutfetmis ya cidden komik.

Konuda çok eksik var. Hiç öyle bir eğilimim olmamasına rağmen aşık oldum diyorsun. Arkadaşın gay mi peki? Sanırım değil çünkü hoşlandığı bir erkek varmış. O zaman biseksüel mi? Hadi onu da geçtim sizin ilişkiniz nasıl bir boyut aldı ki şimdi senden uzaklaştı diye ona sitem ediyorsun? Yani herkes duygusunu açık açık ortaya koydu, karşıdan da kabul gördü ve bu uzaklaşma şimdi mi başladı, yoksa seninki platonik bir aşk mı? Kafam karıştı :)
Cok zorlayip minik beynini yorma bence :)

Karsimdakinin niyetini 2 cumleyle anlayabilmissin ya bravo. Normal hayatınızda hepiniz o kadar mutsuzsunuz ki sanalda biri bir sey yazsa da hepimiz linc etsek diye akbaba gibi bekliyorsunuz. Iste asil aptallik budur.

Senin millete yazdığın yorumları gözün görmüyor mu yoksa balık hafızasi mi tasiyorsun. Beyinsiz hadi uyu cahil bilmem ne böyle yazıyorsun bide stres atmaya gelen biz mi oluyoruz çok pardon. . Aramızda bişey olmadı arkadaşım değil ama ilgili diyosun o nasıl bişey diyoruz Beyinsiz cahil diye cevap veriyorsun insanlara. .

Kızın seni bi erkeğe tercih etmesi mi bu kadar zoruna gitti de saldiriyosun anlamadik ki.. hoslaniyosan asiksan git konuş. Atar yapmana ne gerek var..

Bdvdeysek mutsusuz tabiki,ayıpsın. Mutlu olsak inş,face oralarda mutluluk pozu paylaşıyor olurdum,isim guc sanal bunu yazarken de kahkaha attım kendi esrime ama hayır ben mutsusuzum sen öyle istiyorsun çünkü.

Hangi davranışları şüpheli geldiki senden hoşlandığını düşündün. Anlatmadığın için anlayamıyoruz.

Senin millete yazdığın yorumları gözün görmüyor mu yoksa balık hafızasi mi tasiyorsun. Beyinsiz hadi uyu cahil bilmem ne böyle yazıyorsun bide stres atmaya gelen biz mi oluyoruz çok pardon. . Aramızda bişey olmadı arkadaşım değil ama ilgili diyosun o nasıl bişey diyoruz Beyinsiz cahil diye cevap veriyorsun insanlara. .

Kızın seni bi erkeğe tercih etmesi mi bu kadar zoruna gitti de saldiriyosun anlamadik ki.. hoslaniyosan asiksan git konuş. Atar yapmana ne gerek var..
Hayatin boyunca hic tercih edilen olmamissin belli iyi biliyorsun bu konulari :) isssiz issiz benim yazdiklarimi oku haydi sen

Birsey soracagim. Acaba kiz, senin onun erkek arkadasinda hoslandigini dusunup senden uzaklasmayami calisiyor. Yada oda ayni senin gibimi dusunuyor benden hoslaniyor gibisinden

Seviyorsan git konuş açıl kıza ne diyelim. Buraya konu açarken gelecek yorumlarada açık olmalısın. Beğenmediğin yorumlara aptal beyinsiz falan diyorsun ayıp yahu.

Normali buysa digerleri anormal olmus oluyor bu algida. Bence siz ne dusundugunuze karar verin ve sorumdan gidin. Ben bu zihniyette insanlarin yorumunu istemiyorum.
Güzelce konuşayım diyorum illa bi polemik. Amacın aslında o kadar açık ki klavye başında herkese ahkâm kesiyorsun. Madem bu denli aslan kesilebiyorsun arkadaşına karşı niye kedi gibi pısırık kaldın. Zihniyet dediğin şey olması gerekeni söylemek mi?

Kiza bir sey yapmadim ki karsilik alamadigim icin sinirlenip komplekse gireyim. O kadar mutsuz zavalli insanlarsiniz ki hayatımızda hic sevilmemissiniz belli. Bi de ozur dilemeyeyim diye lutfetmis ya cidden komik.
Karsilik alamadigin icin kompleksli degilsin tabiki..buraya actigin bu konu yüzünden kompleks yaptin.
Bu arada kendi adima konusayim zavalli degilim..cok sevildim ve cok sevdim..bu halen sürmekte..
Lutfetmiyorum sana nazik olmanin kurallarini ogretiyordum vazgectim..
Son olarak cinsel tercihi ne olursa olsun o tercih yuzunden kimseyi asagilamadim hic benimde bir kac gay arkadasim var zira..dile kolay 42 yasinda Avrupanın gobeginde yaşıyorum yillardir..
Neyse..

Back
X