- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
Bence
Bence bu saydıklarınız hoşlanma belirtisi değil, salt merak ya da kıskançlık belirtisi. Nedense ben olumsuz bir titreşim aldım bahsettiğiniz kişiden. Belki sizi denemiş dahi olabilir. Tabiki bu söylediğimin mantığa dayanan hiçbir tarafı yok tamamen his, gözardı etmenizi anormal karşılamam o yüzden ama yerinizde olsam ilgimi bu kişiye belli etmem, arkadaşça yaklaşır, hoşlandığı erkekten bahsettiğinde pozitif tepkiler veririm.
Merhabalar, beni surekli izleyen, kimle konussam dinleyen her yaptigimla ilgilenen biri vardi. Ben de ona ilgi duymaya başladım. Hem de bu yasimda kadar boyle bir egilimim olmamasina ragmen. Ama simdi ben yanina gelir gelmez arkadasina hoslandigi cocuktan bahsetmeye basliyor. Neden hala teklif etmedi diyor. Bunlari yaparken de benim yuzume bakiyor. Adeta bana bir erkege asik oldugunu duyurmaya calisiyor. Bu kizin amaci ne? Cildirmak uzereyim...
Bence bu saydıklarınız hoşlanma belirtisi değil, salt merak ya da kıskançlık belirtisi. Nedense ben olumsuz bir titreşim aldım bahsettiğiniz kişiden. Belki sizi denemiş dahi olabilir. Tabiki bu söylediğimin mantığa dayanan hiçbir tarafı yok tamamen his, gözardı etmenizi anormal karşılamam o yüzden ama yerinizde olsam ilgimi bu kişiye belli etmem, arkadaşça yaklaşır, hoşlandığı erkekten bahsettiğinde pozitif tepkiler veririm.