- Konu Sahibi Blackangel95
-
Bilmiyorum sadece yürüyüşe çıkmış birine niye homurdansınlar orası Arabistan falan mıHadi bakislari yanlis.algiladim.homurdanip durdular.diyorum neden ruh hastasi muamelesi gordum ben kadinlardan bahsediyorum kadinlar beni neden.kessin
Bilmiyorum.belkide yanlis anliyorumÇok güzelsiniz o zaman dicem, çok güzel gördüğüm birinin arkasından cıkcıklamam, veya şuna bak demem..
Kıyafetinizin de normal olduğunu söylüyorsunuz.
Bence insanların aralarında geçen konuşmayı kendi üstünüze alıyorsunuz..
Pek farki yok acikcasi markete giden kadinin arkasindan bile dedikodu cikaran kotu insanlarBilmiyorum sadece yürüyüşe çıkmış birine niye homurdansınlar orası Arabistan falan mı
Yasadigim yer biraz ilginc aslindaBelki yaşadığınız çevreden kaynaklanıyordur belki de eşiniz ‘izin vermediği’ için uzun zaman sonra çıktınız ve yadırgadınız. Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma doğrusu..
Onu en.basta sorunlu oldugunu asiri kiskanc oldugunu yazmisim.zatenYalnız evdeki adamda sorun yorumlarına cevabınız yok nedense o konuda hiç konuşmuyorsunuz.
Hayal gordugumu dusunmuyorumRelax ol . Milletin işi gücü yok sana mi bakacak.
Ona nasıl tahammül ediyorsanız bakışlara da tahammül edebilirsiniz öyleyse. O sabır var sizde.Onu en.basta sorunlu oldugunu asiri kiskanc oldugunu yazmisim.zaten
Yaz geldi herkes yuruyuslere basladi.Bana oyle.gelmedigine eminim.cunku cikciklamalar duydum.suna baklar duydum burda ne kendimi.ovmeye calistim.ne de hayali uydurup.yazdim bi ozelligim yok siradan bi kadinim her insan gibi acik havada gunes altinda yuruyus yapmak istemistim yalnizca
Demi kadinlar herseyi cekmeye mecbur zaten tahammul etmedim cok tartismalar yasadim 4 yilin.sonunda asmaya basladim cogu seyiOna nasıl tahammül ediyorsanız bakışlara da tahammül edebilirsiniz öyleyse. O sabır var sizde.
Hmm anladımPek farki yok acikcasi markete giden kadinin arkasindan bile dedikodu cikaran kotu insanlar
Kizlar selamlar direk konuya gireyim 23 yasindayim 4 yillik evliyim pkoluyum doktor zayiflamam gerektigini soyledi yillar once ama esimin kislancligi yuzunden 4 yildir hic yuruyus falan yapamadim neyse annemin ameliyati falan derken heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
Ve gel gelelim hemcinslerim bana oldurecek gibi bakiyor evim cok uzak bi etrafta yuruyus yapacagim sadece park var her yer yokus o ufak parka gittim yurume alaninda yuruyeyim.diye kadinlar cocuklar parktalar esleri kalabalik cimenlerde kimisi mangal yapiyo caylar borekler oturuyolar otursunlar haklari ama onlarin oturmaya hakki var da benim yurumeye neden.hakkim yok altimda bol esofmanim ustumde uzun tunik neden bana oldurecek.gibi bakiyo bu kadinlar kimi esinin bakislarini takip.ediyo sonra beni dovecek.gibi bakiyo niye sizce hatali ben miyim cikmiyorum simdi evde hareket yapmaya calisiyorum ama kardiyo yapmam.lazim cok uzgunum kendimi cok kotu hissettirdiler bana
Tesekkur ederim o kadar yorumun icinde anlayisli.polemik yaratmamaya calisan. Tek kisisiniz umarim kilo verebilirim bu arada tebrik ederim.sizi gunluk.neler.yaptiniz.acabaKilolu olmanın verdiği özgüven eksikliği yüzünden herkesin size bakıp sizinle dalga geçtiği hissine kapılıyorsunuz. Sadece bu. Ben de 90 kiloyken benzer duygulara sahiptim. TEk kurtuluşum 42 kg vermem oldu :) ama inanın çoğu size bakmıyordur bile. Takın kulaklığı yürüdüğünüz yere bakın kuşlara ağaçlara... 2 beden küçülünce ilk alacağınız kıyafetin modelini hayal edin kimseyi umursamayın. Başarılar
Cok yokus diye parki tercih ettim evet yukledim o programi bana azim.veriyor :)Uzun suredir disari cikmiyorsan ya da kilo konusunda hassassan sana oyle gelmis olabilir.
Parkta yurumek sart degil guvenli iki uc sokak arasinda yuruyebilirsin. Telefonuna yuruyus programı yukle km hesabiyla rahatca yuru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?