- Konu Sahibi Blackangel95
-
Belkide oyle dusunuyolar cok uzuldum o hareketlerine gozluk iyi fikir gercektenÇünkü o kadınlar saf mı saf teniz mi temiz kocişkolarını kaparsınız diye düşünüyorlar.
Hiç umursamayın. Takın gözlüğünüzü açın müziğinizi yürüyün.
Ne yazik ki herkes mukemmel hayat yasayamiyo esimi bu kivama getirene kadar cok mucadele ettim bilmiyosunuz onun beynini duzeltmek icin cok caba harcadim ve bayagi da basarili oldum ilerleme katediyorSaçmalığın daniskası. Daha yürümek için eşinden izin alıyorsun sen önce onu kafaya tak. Hey allahım ya.
Bnde güzelim hemide coooookkk öyle derlerBilmem ki esim oyle oldugumu soyler ama bence siradanim :)
Asla birakmicam canim onlrda kendi kendilerine homurdanip dursunlarMilleti kafaya takip sporu birakma sakin.
Sen yurumene bak canim
Bence kalbinde guzel yorumun bana cok pozitif bi enerji verdi :)Bnde güzelim hemide coooookkk öyle derlersurvıvor nagıhan gibi " kıskanıyosun kızımmmm " derdim o kadınlara yerinde olsam
Yaaa teşekkür ederim :))) o senin kalbinin güzelliğiBence kalbinde guzel yorumun bana cok pozitif bi enerji verdi :)
Çik cik falanlarda duydum o da benim beynimde kurdugum seslerValla herke syuruyor sana niye baksiblar anlamadim sana oyle geliyor olmasin
Tak kulakligini yuru ben kimi girsem yuruyir hic bakinida gormedim tuhaf nasil bir yerde yasiyorsunuzÇik cik falanlarda duydum o da benim beynimde kurdugum sesler
Oglen cikiyorum hep gunesi cok seviyorum bi de gece burda takiliyorum uyku yok gece o yuzden de oglen kalkiyorum :)sabah erken yürümek gerekmiyor mu kilo vermek için?
sabah çıkın akşamda evde leslie yapın.
Garip bi mahalle kayseride yasiyorum konu komsu arasina bile girmem onlar bile birbirlerinin arkasindan ilginc yorumlar yapiyolar cocugunu kapiya indirene bile bak bak erkek bekliyo gibi igrenc yorumlar yapiliyo oyle bi yer tasinmayi dusunuyorumTak kulakligini yuru ben kimi girsem yuruyir hic bakinida gormedim tuhaf nasil bir yerde yasiyorsunuz
Küçük bir yer mi ayıplıyorlar mı yoksa cok güzelsın onumu kıskanıyo kadınkar.Kim.bilir ne mi dusunuyorlar yuruyis yapan bi kadin hakkinda ne dusunmeleri gerek karsiya bakarak yurudum insanlara neden bakayim yururken cik cik falan yaptilar hadi gordugumu yanlis yorumladim ama duydum homurdanip durdular
Bu kadar igrencse bencede tasin ne enteresanlarGarip bi mahalle kayseride yasiyorum konu komsu arasina bile girmem onlar bile birbirlerinin arkasindan ilginc yorumlar yapiyolar cocugunu kapiya indirene bile bak bak erkek bekliyo gibi igrenc yorumlar yapiliyo oyle bi yer tasinmayi dusunuyorum
Oglen cikiyorum hep gunesi cok seviyorum bi de gece burda takiliyorum uyku yok gece o yuzden de oglen kalkiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?