- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Evet karsiya bakiyorum ama yandan.gorebiliyorum.kulakligimi da taktim rahaylayim.diye ama.cok gergin yurudum cikcik falan yaptilar cok uzuldum.yasadigim.mahalle.cok.ilgincPark bahçe gibi yerlerde genelde insanlar gelene geçene bakar, giyimini falan süzer hatta normal cadde üstünde de bunu yapan esnafları ben çok gördüm, önüme bakarım genelde yürürken buna rağmen bakanları farkedebiliyorsunuz. Can sıkıntısından olabilir meraktan olabilir, bizim insanımız seviyor yoldan gelen geçeni süzmeyi. Küçükken biz de balkondan izlerdik :) Mesela muhafazakar bir semtte ben dar pantolon giydiğim için bile çok bakıldığını hatırlıyorum, oysa tatil kasabasında millet bikiniyle dolaşsa kimse bakmaz. Yani oturduğunuz yerle alakalıdır, bir de tabi eşinizden dolayı tedirgin olduğunuz için daha çok dikkat çekiyor olabilirsiniz. Rahat olun, siz kasıldıkça insanlar da noluyor buna diye bakacaklar, kendini beğenmiş diye düşünen olabilir havalı diye düşünen olabilir. Siz kulaklık takın rahat olun, o kadar dikkat çekmezsiniz. Birde size alışmaları gerek, hani orda başka spor yapan yoksa garip gelmiştir, sonuçta mangal yapıyorlar diyorsunuz, otururken de milleti meraktan seyreden çok insan oluyor. Spor yapma alışkanlığı biz de olmadığı için de insanlara garip geliyor, üzerinize alınmayın. Müzik dinleyerek yola bakarak yürüyün. Bir süre sonra alışırlar artık bakmazlar.
Bazı semtlerde insanlar birbirinin yüzüne bakmaz mesela, kimi yerlerde de herkes birbirini tanımaya çalışır, yabancılara pek tahammül edilmez. Yani siz de gördüğünüze merhaba deyin en kötü sonuçta siz de o semttensiniz garipsemesinler veya sizi dışlamasınlar. Ben de dışlandığımı çok hissettim eski semtimde, şuan taşındığımız sitede rahatım, imkanınız varsa parkı bahçesi olan bir siteye taşının derim spor yürüyüş vs için daha sakin oluyor hem de komşuluk ilişkileri açısından da iyi.Evet karsiya bakiyorum ama yandan.gorebiliyorum.kulakligimi da taktim rahaylayim.diye ama.cok gergin yurudum cikcik falan yaptilar cok uzuldum.yasadigim.mahalle.cok.ilginc
Insallah tasinicam su siralar oyle.bi durum var kosarak uzaklasmak.istiyorum.burdan gercekten daha once kv ile.yasadim orda boyle.bi sikinti olmadi bir iki sefer ciktim sonra es baskisi kv baskisi.izin vermediler burda rahatim dedim esimin kiskancligini az da olsa.torpuledim.bu sefer de boyle leslie yapiyorum arada ama.acik.hava cok baska.oluyoBazı semtlerde insanlar birbirinin yüzüne bakmaz mesela, kimi yerlerde de herkes birbirini tanımaya çalışır, yabancılara pek tahammül edilmez. Yani siz de gördüğünüze merhaba deyin en kötü sonuçta siz de o semttensiniz garipsemesinler veya sizi dışlamasınlar. Ben de dışlandığımı çok hissettim eski semtimde, şuan taşındığımız sitede rahatım, imkanınız varsa parkı bahçesi olan bir siteye taşının derim spor yürüyüş vs için daha sakin oluyor hem de komşuluk ilişkileri açısından da iyi.
Ilk olarak yürümek için kocandan izin mi alıyorsun. Sence de bu biraz onur ve gurur kırıcı değil mi? İkinci olarak emin ol sana öyle geliyordur bakışlar. Bahsettigin tarzda giyinip de yürüyen kadını niye kocalarından kıskansınlar ve hatta taytla yürüsen bile hepi topu yürüyorsun. O parkın etrafından senden başka dişi sinek de mu geçmiyor ki o kadar dikkat çekesin. Psikolojin bozulmuş senin hastalıklı kocan yüzünden.Kizlar selamlar direk konuya gireyim 23 yasindayim 4 yillik evliyim pkoluyum doktor zayiflamam gerektigini soyledi yillar once ama esimin kislancligi yuzunden 4 yildir hic yuruyus falan yapamadim neyse annemin ameliyati falan derken heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
Ve gel gelelim hemcinslerim bana oldurecek gibi bakiyor evim cok uzak bi etrafta yuruyus yapacagim sadece park var her yer yokus o ufak parka gittim yurume alaninda yuruyeyim.diye kadinlar cocuklar parktalar esleri kalabalik cimenlerde kimisi mangal yapiyo caylar borekler oturuyolar otursunlar haklari ama onlarin oturmaya hakki var da benim yurumeye neden.hakkim yok altimda bol esofmanim ustumde uzun tunik neden bana oldurecek.gibi bakiyo bu kadinlar kimi esinin bakislarini takip.ediyo sonra beni dovecek.gibi bakiyo niye sizce hatali ben miyim cikmiyorum simdi evde hareket yapmaya calisiyorum ama kardiyo yapmam.lazim cok uzgunum kendimi cok kotu hissettirdiler bana
Bi kere haber vermeden komsuya gittim.diye bana butun gun surat yapti beni adam yerine.koymuyorsun yok sen gitme.onlar.gelsinler.falan.hasta yani cok sukur annem.ameliyat olunca benim psikolojim.cok yiprandi.simdi. azaldiIlk olarak yürümek için kocandan izin mi alıyorsun. Sence de bu biraz onur ve gurur kırıcı değil mi? İkinci olarak emin ol sana öyle geliyordur bakışlar. Bahsettigin tarzda giyinip de yürüyen kadını niye kocalarından kıskansınlar ve hatta taytla yürüsen bile hepi topu yürüyorsun. O parkın etrafından senden başka dişi sinek de mu geçmiyor ki o kadar dikkat çekesin. Psikolojin bozulmuş senin hastalıklı kocan yüzünden.
Yurume alani da vardi ama sadece yuruyen bendim belkide ondan yadirgandimPeki o parkta sen gibi yürüyüş yapanlar var mı ya da oluyor mu? Hani diyorsun ya mangal yakanlar piknik yapanlar filan acaba burası yürüyüş yeri mi gibi algılandı. Normalde parkta yürüyüş yapan spor yapan kadınlara laf edildiğini hiç duymadım belki benim gördüğüm parklar öyleydi. Bir de insanların kiloyu yadırgama huyları var çok çirkin tavırlarda bulabiliyorlar. Eğer bulunduğun ilçede de o şekilde spor kıyafet giyen kilolu biri yoksa ondan da yadırgamış olabilirler. Ama kusura bakmasınlar da alışacaklar. Herkes onların isteğine göre yaşayamaz. Sen kulaklık tak yolunda yürü.
Kilonuzla dalga mı geçiyorlar, olsa olsa odur.Hadi bakislari yanlis.algiladim.homurdanip durdular.diyorum neden ruh hastasi muamelesi gordum ben kadinlardan bahsediyorum kadinlar beni neden.kessin
Cok uzuldum halinize , kole gibi yasiyorsunuz farkinda misiniz?Insallah tasinicam su siralar oyle.bi durum var kosarak uzaklasmak.istiyorum.burdan gercekten daha once kv ile.yasadim orda boyle.bi sikinti olmadi bir iki sefer ciktim sonra es baskisi kv baskisi.izin vermediler burda rahatim dedim esimin kiskancligini az da olsa.torpuledim.bu sefer de boyle leslie yapiyorum arada ama.acik.hava cok baska.oluyo
Dalga gecilecek kiloda degilim baskasinin kocasina bakmayacak kadar hem karakterliyim hemde evliyim esimi seviyorumKilonuzla dalga mı geçiyorlar, olsa olsa odur.
Yoksa siz gözünüzü elalemin kocasına dikip bakmıyorsanız hiçkimse çok abes bir durum görmedikçe böyle saçma tepkiler vermez.
güneş gözlüğü takın ve kimseye bakmayın.Kizlar selamlar direk konuya gireyim 23 yasindayim 4 yillik evliyim pkoluyum doktor zayiflamam gerektigini soyledi yillar once ama esimin kislancligi yuzunden 4 yildir hic yuruyus falan yapamadim neyse annemin ameliyati falan derken heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
Ve gel gelelim hemcinslerim bana oldurecek gibi bakiyor evim cok uzak bi etrafta yuruyus yapacagim sadece park var her yer yokus o ufak parka gittim yurume alaninda yuruyeyim.diye kadinlar cocuklar parktalar esleri kalabalik cimenlerde kimisi mangal yapiyo caylar borekler oturuyolar otursunlar haklari ama onlarin oturmaya hakki var da benim yurumeye neden.hakkim yok altimda bol esofmanim ustumde uzun tunik neden bana oldurecek.gibi bakiyo bu kadinlar kimi esinin bakislarini takip.ediyo sonra beni dovecek.gibi bakiyo niye sizce hatali ben miyim cikmiyorum simdi evde hareket yapmaya calisiyorum ama kardiyo yapmam.lazim cok uzgunum kendimi cok kotu hissettirdiler bana
Haklisiniz o gunler zor da olsa gecti cok sukur cocuk suan dusunmuyorum tek istegim sagligima kavusmak bu gidisle seker hastaligim tekrar nuksedecekCok uzuldum halinize , kole gibi yasiyorsunuz farkinda misiniz?
Kv kim ki size karisabiliyor ? Elin kadini ne hakla sizin disari cikmanizi kisitlayabiliyor
Parktaki kadinlari birakip kendi hayatiniza bir bakin lutfen , bu haldeyken de cocuk falan yapmayin zira o cocugu da size vermezler
Gozluk iyi fikir gercekten tesekkurlergüneş gözlüğü takın ve kimseye bakmayın.
Haklisiniz tekrar devam edicem biktim cunku kilodannbakıyo bile olsalar sen onları ciddiye alıp sporunu engelleme, pkodan bende çekiyorum ve biraz salsam hemen aşırı kilo çünkü
Insallah cabucak kilo verirsinizHaklisiniz o gunler zor da olsa gecti cok sukur cocuk suan dusunmuyorum tek istegim sagligima kavusmak bu gidisle seker hastaligim tekrar nuksedecek
Bilmem ki esim oyle oldugumu soyler ama bence siradanim :)Cokkkk mu güzelsin kız
Kizlar selamlar direk konuya gireyim 23 yasindayim 4 yillik evliyim pkoluyum doktor zayiflamam gerektigini soyledi yillar once ama esimin kislancligi yuzunden 4 yildir hic yuruyus falan yapamadim neyse annemin ameliyati falan derken heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?