• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinslerime ilgi duyuyorum...

Kızlar lütfen sakin olur musunuz? Konu şu anda benim cinsel tercihim takdir edersiniz ki

Merhaba uzun zamandır bu duyguyla cebellestim fakat artık kabullenmenin zamanı geldi . Sanırım hemcinslerimden hoşlanıyorum yani lezbiyenim. Bazı şeyler insanın elinde değil hormon tedavisi vs var mı yok mu bilmiyorum sadece dertleşmek istedim 😔
Bu dogustan gelen bi durtuyse ben olsam tedavi yoluna gtmez kendimi bu sekilde kabul ederdim. Eger sonradan egilim olduysa hormonlarla ilgili bir sorun olablir tabiki degerlendirmek lazim. Bu hayata bir kez geliyorsunuz. Nasil yasamak istersem oyle yasarim. Eskiden saklaniyordu utaniliyordu fakat gunumuzde bu tip durumlar bi nebze normallesti. İlgi cekmek icin olmadigi biri gb davranan insanlardan hc hazetmiyorum fakat yaradilis buysa lezbiyenine de saygi duyarim biseksueline de gayine de. Cok yakin olmadigim fakat kismen tanidigim bir adam var. Evli ve uc cocugu var. Fakat kadinlara hic ilgisi yok. Dogustan kendi cinsine ilgili. Yasadigi cevre ozellikle de yetistigi aile sebebiyle evlenmis, cocuk yapmis ve o kimlige adapte olmaya calismis. Suan hala evli fakat hala kendi cinselrine ilgili ve girsat buldukca o yola gidiyor. Hos mu hayir. Ama bastan hata. Kendinizi olmadiginiz bi kaliba sokmaya calisirsaniz ne kimliginizi ne benliginizi kesfedebilirsiniz.

Bak mesela sizinki daha farklı dönem dönem olan bişeymiş
Misterim Lezbiyen oluyor erkek olmak istemiyormuş bende çevremde çok denk geldim okul hayatında 😃komşum iki kadın eşler iyi insanlar kendi tercihleri ,arkadaş belliki çıkmazda herkes kendini fikrini beyan etsin yoksa yapabileceğimiz hiçbir şey yok ama ne desekte tepki alacağım için ben susuyorum 🤐

Son düzenleme:
Bipolardan kaynaklanıyordur, psikiyatriniz ile görüşün, mani döneminde marsta dans edenler oluyormuş.

hormon ile erkeklere ilgi duymaktan vazgeçilse emin olun ki hepimiz o hormonu kullanırdık. kim özgür iradesiyle erkek sever ki?
Bunu yazmaya gelmiştim haha. Mental hastalık gibi hissettirip aslında olmayan şey nedir diye sorsalar “heteroseksüel kadın olmak” derdim. Yönelim değil de tercih olsa kim erkeklerden hoşlanmayı tercih eder Allah aşkına…

İnsan bir gün uyanıp lezbiyenim demez bence. Yani doğduğundan itibaren kadınlara ilgi duyar. Başınızdan bir evlilik geçmiş, 1 ay önce bir erkekle görüşüyorsunuz sonra ben lezbiyenim heralde diyorsunuz. Bana fantezi arıyor gibi geldiniz. Lezbiyen olsanız bir erkeğin size dokunmasına tahammül edemezsiniz.
Ayrıca da velev ki lezbiyensiniz bu çare bulunması gereken bir dert değil. Herkesin cinsel tercihi kendini bağlar. Başkasına ne?

Sorulara verdiğiniz cevaplar bana alaycı geldi. Ben inanmıyorum konunun samimiyetine. Lezbiyen olsanız bu durum kcuuklugunuzden beri farkında olduğunuz bir durum olurdu. Ya kafanız karışık yada dalga geçmek istediniz. Çok garip

Kasım ayında kocanızdan boşanmışsınız ve bir adam sizinle ilgilenmeye başlamış. Emin misiniz lezbiyen olduğunuza? Ayrıca bir cevabınızda siz karılar vs diye üyelere saydırmışsınız. Hem "dul"sunuz hem bipolarsınız hem lezbiyensiniz hem de sizinle ilgilenen erkeğe şans versem mi diye soruyorsunuz.
Ultra troll

Sil abi sil lgbtcileri tutuklayacaklar.

Sorulara verdiğiniz cevaplar bana alaycı geldi. Ben inanmıyorum konunun samimiyetine. Lezbiyen olsanız bu durum kcuuklugunuzden beri farkında olduğunuz bir durum olurdu. Ya kafanız karışık yada dalga geçmek istediniz. Çok garip
Niye yav friendste rose 'un hamile karısı lezbiyen aaaa

Ben çocukluktan gelen duruma çok saygı duyuyorum. Ancak bunu bir ticari kapı olarak kullananlar ya da sapıklıktan dolayı bu yöne kayanlara duymuyorum. Çocukluktan gelen ile sonradan tercih değiştirmeler arasında da bariz farklılıklar oluyor.

Yorumlardan takip ettiğim kadarıyla sizin tercihlerini sonradan değişmiş gidip tedavi olun. Çoluğunuz çocuğunuz var mı bilmem ama varsa onları da riske atmayın.

Back
X