• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinslerime ilgi duyuyorum...

Kasım ayında kocanızdan boşanmışsınız ve bir adam sizinle ilgilenmeye başlamış. Emin misiniz lezbiyen olduğunuza? Ayrıca bir cevabınızda siz karılar vs diye üyelere saydırmışsınız. Hem "dul"sunuz hem bipolarsınız hem lezbiyensiniz hem de sizinle ilgilenen erkeğe şans versem mi diye soruyorsunuz.
Evet doğru . Peki konunun seninle alakası nedir ?

Merak ettiğim bu zamana kadar hormonlarınız erkeklere ilgi duyarken bir sabah kalkıp ben galiba kızlardan hoşlanıyorum mu diyor .bu hormonlardan ziyade psikolojik olabilir mi
Bilmiyorum çaresiz bir duygu

Bence daha önce erkeğe de ilgi duyduğunuz için biseksüel olabilirsiniz.Ama kadınlara karşı daha mı ağır basıyor onu bilemiyorum.

hormon ile erkeklere ilgi duymaktan vazgeçilse emin olun ki hepimiz o hormonu kullanırdık. kim özgür iradesiyle erkek sever ki?
eşini boşa o zaman ne saçma bir yorum.İyi kötünün cinsiyetimi var 😀

Ne olduda farkına vardın önceden değilsin demekki erkeklerden soğumuş olabilir misin bence bu bir süreç eskisi gibi olabilirsin

Lezbiyenlik için değil onun kast ettiği erkek olmak sanırım o şekilde anladım o yüzden
Hayır lezbiyenim diyor. Kadın bedeninde kalıp kadınlardan hoşlanmak. Hormon tedavisi falan yok. Kaldı ki hastalık değil. Niye tedavisi olsun?

hormon ile erkeklere ilgi duymaktan vazgeçilse emin olun ki hepimiz o hormonu kullanırdık. kim özgür iradesiyle erkek sever ki?
Yeminime kuran aynı fikirdeyim. :KK53:

Öyle mi? Doldursana bizi azıcık

Back
X