terbiyesize bak ya.. kıskançlıktan ne yapacağını ne söyleyeceğini şaşırmış.. cevabını ver cnm.. öle susarsan daha çok şeyler söyler.. ağzının payını vermek lazım..
iyi sabırlıymışsın.. ben olsam yaşına başına bakmazdım, orda kavga çıkardı.. herkes haddini bilsin.. anlamıyorum ya, kırk yaşına gelmiş koskoca kadın ne diye gençlerle itişip durur ki.. kendini 18 yaşında falan zannedio heralde.. ay valla akşam akşam sinir oldum kadına
Canim ne takiyorsun kafaya ya gereksiz elestiri gizli hayranliktir demisler
Arkadasinlada mesafeni koy herhalde kadindan kuvvet alip bende bi laf carpayim dedi yada saka yapti ama sen daha iyi anlarsin ciddimi sakami
hahah çok komik yaw, ben senin yerinde olsam "yok bugün sizinle karşılaşacakmışım demek gece malum olmuş bana" derdimyahu böyleleri de hep sessizlere denk gelir gerçekten neyse kıskanmış seni apla, keşke lens ve pudra numaranı yazıp bıraksaydın çok aramasın sonra
hatırlıyorum ben lisedeyken de nasıl kusur bulsam da laf soylesem seklinde yaklaşıyordu herkes bana
kabul etmeliyim ki lisedeyken şimdiki halimden kat be kat guzeldim
şimdi kimse yorum yapmaz bana
bil ki kıskançlıktan yapıyorlar...
Haklısın canım.Ciddi söyledi yani gülmüyodu ama şaka bile olsa hoş değil o arkadaşım zaten bana bi kaç oldu böyle şeyler yapıyo.En çok kendime kızıyorum o an lafı yapıştıracaksın aslında ama ciddiye aldığımı düşünmelerinide istemiyorum ve insanlarla tartışmaktan nefret ediyorum
Evet bayıldım bende çok hoşuma gidiyo böyle altta kalmayan gayet yerinde cevaplar veren insanlar :) Doğru söylüyosun TwicimSenin yerinde office olmaliydi baksana ne laflar soylemis
SEn mesafeni koy yine denk gelirse ver cevabini altta kalma
Aynen katılıyorum basitlik gerçekten bu şekilde aşağılamak.İnanamıyorum ya kendi basitliklerinden ne yapacağını şaşırmışlar komplex tavanda 40 yaşına kadar tatmin eden olmamış demekki
Bir an beni anlatıyorsun sandım !
Bana okulda "birgün makyajsız gel de görelim" diyenler bile oldu,makyaja ve bakıma çok özen gösteren biriyimdir,evdeyken bile kalem ve rimel sürmeden oturmam mesela.
Geçenlerde havuza gittiğimizde en doğal halimi gördüklerinde hepsi mor oldular,kusur aramaya çalıştıkça aslında iltifat ettiler,kem küm edip durdular,ben kafama takmıyorum aksine hoşuma gidiyor,sen de öyle yap
Allah farklı konularla bizi sınıyor işte. BÖyle insanları çıkartıyor karşısına insanın.
Ben kıskançlık sezdim bir çekememezlik var ortada.
Benimde dövmelerime, piercinglerime hep birşey derler. Koskoca kadınsın ne biçim tarz diye. Akıllı, uslu, hanım hanımcık değilmişim. Asi bir ruhum varmış, günahkar olduğumu bile iddia edenler olmuştur.
Ben neymişim be :)
bu da aynı size yaptıkları gibi işte, sizi bozuk keyif alacaklar. Aynı Vasfiye teyze gibiler, lafa iyi başlayıp kötüyle sonlandırıyorlar. Sanki bugünkü makyajım nasıl olmuş diye sordun onlara onlar da eleştiri yaptılar...
Evet bayıldım bende çok hoşuma gidiyo böyle altta kalmayan gayet yerinde cevaplar veren insanlar :) Doğru söylüyosun Twicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?