Hemcinslerimin söyledikleri !

Hadi onlar sizi kıskanmışda sizin bu kadar dert etmeniz niye.kusura bakmayın ama burda konular acılıyor surekli yok o beni çekemiyo beni kıskanıyo yok beni taklıt ediyo cok uzuluyorum vs boyle yakınmalar bana direk egosal geliyo.ozguven sorunu yaşıyo olabilirsiniz bence yadanguzelliğinizi henuz hazmetmemiş olabilirsiniz endişelenmeyin zamanla duzelir

Benim esmerliğe bi garezim yok tam tersi rihanna, ınna en beğendiğim ünlülerdir :) Benim kızdığım olmadığım şeyleri söylemeleri hani herkes söylese ben zaten kabullenirim aynaya baktığımda ne olduğumu zaten görüyorum :) İşim gücüm yok kumralım diye yalan atıcam Kimi kandırırım sadece kendimi :) O kırıcı yorumu yapan arkadaşla bana o lafları söyleyen kadın aynı karakter olarak kaale bile almamak gerek :) Sende takma hiç canım insanların yaptıkları yorumlar sana çirkin veya güzel gözle baktıklarına bağlı.Bende bundan sonra hiç önemsemicem

Emin olun ben özgüven sorunu yaşasam o an orda kavga çıkarırdım cevap vermemem bile aslında ne kadar özgüvenli olduğumun bi göstergesidir

Anliyorum canim:2:
olmadigin biseyi soylediklerinde sinirlenmek dogal
bana da hep mavi gozlu derler halbuki mavi goz iyidir guzeldir ama ben mavis degilim iste mavi gozlusun dediklerinde sinirleniyorum artik
anliyorum seni yani :)

oyle insanlari da takmamak gerek biz millete gore yasamiyoruz sonucta :)

Doğru canım teşekkür ederim desteğin için

aradaki yorumları okumadan yazıyorum... bayanlar ahhh kıskanç bayanlar! bu olayın farklı şekillerini ben de yaşıyorum. kıyafetime ayakkabıma çantama görmemiş gibi yorumlar yapanlar mı dersin yaptığım yemeğin kusursuz olmasını çekemeyip bunu annen yapmıştı değil mi diyen abla dediklerimizi mi dersin... böyle şeylere aslında gülüp geçmek gerek ama herkes yapamıyor ya da insan bir yapınca bir yapamıyor... hayat insana her şeyi öğretiyor. kıskançlık kadınların-büyük küçük yaşlı genç fark etmz-temel sorunlarından biri. bir bayan bazı özellikleriyle öne geçince adeta çıldırıyor kadınlar. laf sokmadan başlayıp kötü bakışlar fırlatmayla devam edip saçma sebeplerle kavga etmeyle sonlanan bi durum işte... ahhh kadınlar ahhhh!!!!

Çüş diyorum başka da bişi demiyorum....

Benm yanaklarm cok kizarir bazi arkadaslarm ay ne tatli derken cok yakn bi arkadasm kizarir kizarmaz aa yine kizardin diye habrr verir bana:) zaten hoslanmiyorm neden moralimi bozuyosn ama demi:) yada ben calisiyorm yorgunum cikamam disari dedigimde amnn usengecsin drr hepte yorgunsn der bende kirmamak icin senn gibi hep e vd eym demiyorm ama moralim bozulur oluyo boyle vakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…