Hemcinslerimin söyledikleri !

Zaten söyleyiş tarzlarından belli beni nasıl üzmeye çalıştıkları, kompleksli oldukları.Teşekkür ederim güzel yorumun için canım :)

Cudi yaziyorsa dogrudur:)

Bir daha gorusme.

Evet doğrudur :) O kadınla zaten görüşmüyorum gördüğümde de konuşmayı düşünmüyorum.Arkadaşım 8 yıldır benimle olduğundan kolay kolay bırakmaz ama mesafemi koyucam teşekkür ederim

kızların şu eleştirme huyunu anlamış değilim.bende bıktım usandım.ya yarışta gibiyiz sanki dimi sen boşver onları ya.çekemiyorlar demekki

kızların şu eleştirme huyunu anlamış değilim.bende bıktım usandım.ya yarışta gibiyiz sanki dimi sen boşver onları ya.çekemiyorlar demekki

Bende anlamış değilim evet sanki yarıştayız. Ben zaten biri güzelsin dediğinde de utanıyorum hani öyle şımaran bi kız değilimdir gıcık olsunda aşağılasın :)

aynı şeyi bende yaşıyorum. cok ağladım onların o lafları yüzünden. her gün bişey diyolardı suan lise sona gectim lise 1 deki arkadaslarım 3 yıl cektirdiler bana. bakalım bu yıl ne olacak. bende sorunki 3 yılda çektim onları. bu yıl biraz diş gösterdimde çektiler kendilerini :) sessiz bi insan olduğum için kesin hiç utanmıyorlardı kötü sözler söylemeye. inanın sanki kendilerini yorum yapmaya mecbur görüyorlar. yorum yapmayınca kötü eleştiri yapmayınca rahat edemiyorlar.s

Anlıyorum seni lisede de çok çektim ben hatta bi ara okulu bırakacaktım her gün ağlayarak geliyodum eve Allaha şükür aklımı başıma topladım takmamaya başladım o kişileri okulumuda bitirdim. Hele sessiz bi yapıya sahipsen çok daha zordur laf işitmek

Bende anlamış değilim evet sanki yarıştayız. Ben zaten biri güzelsin dediğinde de utanıyorum hani öyle şımaran bi kız değilimdir gıcık olsunda aşağılasın :)

ben kızların bu hallerinden sonra zıt zıt konuşmalara iğnelemelre başladım bende artık napim bi savunma iç güdüsü başlıyor artık insanda

bu tam bi kıskanclık göstergesıdır... orda diyecegun tek kelıme aynaya bı bak da gel olmalıydı bıdaha görüşme olsun bitsın takma.... sen neyın ne oldugunu bılıyosun nasılsa... önemlı olanda bu

shannacım hangı arkadasın bu yaa merak ettım valla bi ara yolla foto
buarada bıdaha da gorusme bnce

Tabi onlar bana öyle dediler diye öyle olacak değilim herkes aynaya baktığında ne olduğunun mutlaka farkındadır :) Söylenecek çok laf vardı ama ben onları kir pas tutmuş yürekleriyle baş başa bırakıyorum :)
shannacım hangı arkadasın bu yaa merak ettım valla bi ara yolla foto
buarada bıdaha da gorusme bnce

Tamam kuzum haklısın

Aaaaaa inanmıyormm canım yaa bu insanlar normal değil eğer böyle yorumlar yapıyolrsa.sen niye halaa rkadaşm falan diye bahsediyosn ki.tepkini göstersene ne diyosun sen yaa ne biçim konuşuyosn diye söyleseydn ya.bn olsam onu orda bi bozardm kii ahh elime verseleerrrr

Canım daha önce de bir arkadaşınla sorun olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
İnsan önce kendine güvenmeli
Arkadaşlarının çoğunda özgüven sorunu var ve sende bu olmayınca onların gözüne batıyorsun.
Olayın özü bu gibi geldi
Bi süre arkadaşlarınla biraz bağını koparmayı öneririm.

Haklısın ama o an öyle dersem ortam iyice gerilecekti tartışmaya dönecekti eminim ben sana şaka yaptım hemen alınıyosun vs diyecekti iyice kızacaktım. Zaten kendi kompleksinden kaynaklanıyo bu tarz konuşmaları :)

Evet kanka kesinlikle öyle kompleks yapıyolar durduk yere.Bugün beni çağırdı gitmedim zaten.O sorun yaşadığım arkadaşımla bu hamam böceği diyen aynı kız o zaman aslında onunla mesafe koymayı düşünüyodum ama bi türlü izin vermiyo bana geliyo ısrarla arıyo vs

senin gibi kızlar çok var etrafta, kapkara tenlerine rağmen kumralım diyenler üstüne bir de renkli lens takanlar, makyajla beyaz kafa kara vücutla dolaşanlar.. eğer söylediğin kadar güzel olsan insanların dediklerini umursayıp buraya taşımazdın demek ki sende farkındasın neyin ne olduğunun, sana tavsiye makyajsız, lenssiz doğal halinle kendini sevmeye çalış insanları da umursama herkes güzel olacak diye bir şey yok seni çirkin olmana rağmen sevecek insanlar da vardır.

Ne olursam olayım böyle kırıcı bi yorum yapman çok yanlış.Benim kumral olduğumu insanların %99 u söylüyorsa 1 kişi bunu söylüyosa bana thuhaf gelir ayrıca insan esmer, kumral veya sarışın olduğunun farkındadır ama değil mi ? Çirkinlik insanın yüreğindedir ben doğal halimle de kendimi seviyorum ve emin ol sevip beğenenlerde çok :) peki seni bu çirkin kalbinde kim sevecek ?

Son düzenleme:

ya sabırlısın valla canım ne diyim
hamanböcekli rüyanla ilgili arkadaşının söylediğine şok oldum resmen
Deseydin bende seni gördüm ama hamamböceği olarak deseydin ama insan diyemiyor işte pat diye
sonra içi içine yiyor benim gibi:26:
Valla bunun tek açıklaması var kıskançlık
kimse bunlar çok anlatma herşeyini sakın

Evet çok sabırlıyım karşımdaki beni kırsa bile ben kırıcı bişey söylemem kolay kolay Allaha bırakırım :) Hamamböcekleri ortaya çıktı rüyamdaki zaten beni çekemeyip lafla aşağılamaya çalışan insanlar kalbim ne temizmiş bu kadar çabuk çıktı Yok anlatmam zaten canım onların içi kapkara olmuş :)

aaa ayip valla ya ne kadar kiskanmislar oyle
ben aciyorum boyle insanalra bir de kirk yasina gelmis hadi basit bir kiskanclik olsa yasindan utanir bisey demez ama demek ki gercekten sorunlari var kadinin hic takma bence ya kiskaniyor iste besbelli :)

yahu boyle bir konuda bu yoruma ne gerek var ki?
hadi diyelim dediginiz gibi
siz nerden bileceksiniz ki esmer oldugunu?
ten rengi skalasini paylasmamis ki arkadas?
oyle olsa bile bizden burda istedigi nasil davranmasi gerektigi
gercegi yuzune vurmaniz degil
ki ben arkadasin kumral oldugunu dusunuyorum
ama kadin her yerde kiskaniyor iste KK ya da sanal olmayan ortamlar farketmiyor

konu sahibi arkadasim bence takma
ben de sarisinim bildigin sari saclarim kaslarim kirpiklerim her seyim
hadi los isikta en fazla acik kumralim diyelim
cakma sarisinlarin kiskanip da yalan soyleme sen kahverengi saclisin demisligi bile var

bir de esmer insanlari sevdigimi bilip de moralimi bozmak icin suna bak yaa kirpikleri gozukmuyo bile hehe diyip de moralimi bozmaya calisanlar olmustu kilo takibimi benden iyi yapanlar var cevremde gobegim cok yoktu ama gelip gidip dalga gecerlerdi
Sonra vay efendim niye bu kadar beyazmisim bi gunese ciksaymisim gunese cikinca da kipkirmizi olurum dalga gecerler
ha guzel olup olmamamla bir ilgisi yok bence insanin icinde olan bir sey bu kiskanclik
ama ben napiyorum artik onlari takmiyorum
bem guzel hissediyorum baskasinin fikrine ihtiyacim yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…