Karşısındakini bu kadar irite eden kişilerden her daim uzak durmak gerek.
Bu tür kişiler tamamen kendi komplekslerini kapatmak için ,
karşısındakini eleştirerek ego tatmini yapan kişilerdir.
Bence bir daha görüşme.
Cudi yaziyorsa dogrudur:)
Bir daha gorusme.
Selam kızlar.Bugün tüm sinirlerim iyice tepeme çıktı artık hemcinslerimin beni incelemesinden, eleştirmelerinden gerçekten sıkıldım.Bugün arkadaşıma gittim oturmaya başka bi kadın daha vardı tanışıyoruz kendisiyle girdim oturdum kadın 40 yaşlarında.Arkadaşımın teyzeside ordaydı beni görünce 'ay şu güzelliğe bak ya' dedi teşekkür ettim o misafirliğe gelen kadın hemen atladı 'yani güzelde tabi gözlere bak lensleri iğrenç canavar gibi falan dedi ki gözüme makyaj yapan kuaför dahi gözümde lens olduğunu anlamamıştır tamam beğenmek zorunda değil ama söylemek var söylemek var. Yüzüme her zaman olmasada ara sıra pudra sürerim bugünde sürdüm yine daha önce kimseden duymadığım şeyi duydum 'pudra tenime çok beyaz kalmış vücudum kapkaraymışben kumralım esmer değilim hatta beyazsın derler şaşırdım sustum ya sabır dedim.En son olay rüyamı anlatıyodum hamam böcekleri gördüm rüyamda dedim arkadaşım dedi 'sende hamam böceklerine benzediğin için akrabalarını görmüşsün şaşırmadım' dedi şok oldum bi anda bu kadar aşağılanmayı kaldıramadım moralim bozuldu doğal olarak.Bu olaylara son vermek istiyorum bakıyorum bazılarını eleştirmeye cesaret edemiyorlar banada edemesinler en azından tatlı dille söylesinler bu olanlar ilk değil son değil gerçekten bıktım bi akıl verin :/
Cudi yaziyorsa dogrudur:)
Bir daha gorusme.
kızların şu eleştirme huyunu anlamış değilim.bende bıktım usandım.ya yarışta gibiyiz sanki dimisen boşver onları ya.çekemiyorlar demekki
aynı şeyi bende yaşıyorum. cok ağladım onların o lafları yüzünden. her gün bişey diyolardı suan lise sona gectim lise 1 deki arkadaslarım 3 yıl cektirdiler bana. bakalım bu yıl ne olacak. bende sorunki 3 yılda çektim onları. bu yıl biraz diş gösterdimde çektiler kendilerini :) sessiz bi insan olduğum için kesin hiç utanmıyorlardı kötü sözler söylemeye. inanın sanki kendilerini yorum yapmaya mecbur görüyorlar. yorum yapmayınca kötü eleştiri yapmayınca rahat edemiyorlar.s
Bende anlamış değilim evet sanki yarıştayız. Ben zaten biri güzelsin dediğinde de utanıyorum hani öyle şımaran bi kız değilimdir gıcık olsunda aşağılasın :)
Tabi onlar bana öyle dediler diye öyle olacak değilim herkes aynaya baktığında ne olduğunun mutlaka farkındadır :) Söylenecek çok laf vardı ama ben onları kir pas tutmuş yürekleriyle baş başa bırakıyorum :)bu tam bi kıskanclık göstergesıdır... orda diyecegun tek kelıme aynaya bı bak da gel olmalıydıbıdaha görüşme olsun bitsın takma.... sen neyın ne oldugunu bılıyosun nasılsa... önemlı olanda bu
shannacım hangı arkadasın bu yaa merak ettım valla bi ara yolla foto
buarada bıdaha da gorusme bnce
Selam kızlar.Bugün tüm sinirlerim iyice tepeme çıktı artık hemcinslerimin beni incelemesinden, eleştirmelerinden gerçekten sıkıldım.Bugün arkadaşıma gittim oturmaya başka bi kadın daha vardı tanışıyoruz kendisiyle girdim oturdum kadın 40 yaşlarında.Arkadaşımın teyzeside ordaydı beni görünce 'ay şu güzelliğe bak ya' dedi teşekkür ettim o misafirliğe gelen kadın hemen atladı 'yani güzelde tabi gözlere bak lensleri iğrenç canavar gibi falan dedi ki gözüme makyaj yapan kuaför dahi gözümde lens olduğunu anlamamıştır tamam beğenmek zorunda değil ama söylemek var söylemek var. Yüzüme her zaman olmasada ara sıra pudra sürerim bugünde sürdüm yine daha önce kimseden duymadığım şeyi duydum 'pudra tenime çok beyaz kalmış vücudum kapkaraymışben kumralım esmer değilim hatta beyazsın derler şaşırdım sustum ya sabır dedim.En son olay rüyamı anlatıyodum hamam böcekleri gördüm rüyamda dedim arkadaşım dedi 'sende hamam böceklerine benzediğin için akrabalarını görmüşsün şaşırmadım' dedi şok oldum bi anda bu kadar aşağılanmayı kaldıramadım moralim bozuldu doğal olarak.Bu olaylara son vermek istiyorum bakıyorum bazılarını eleştirmeye cesaret edemiyorlar banada edemesinler en azından tatlı dille söylesinler bu olanlar ilk değil son değil gerçekten bıktım bi akıl verin :/
Aaaaaa inanmıyormm canım yaa bu insanlar normal değil eğer böyle yorumlar yapıyolrsa.sen niye halaa rkadaşm falan diye bahsediyosn ki.tepkini göstersene ne diyosun sen yaa ne biçim konuşuyosn diye söyleseydn ya.bn olsam onu orda bi bozardm kii ahh elime verseleerrrr
Canım daha önce de bir arkadaşınla sorun olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
İnsan önce kendine güvenmeli
Arkadaşlarının çoğunda özgüven sorunu var ve sende bu olmayınca onların gözüne batıyorsun.
Olayın özü bu gibi geldi
Bi süre arkadaşlarınla biraz bağını koparmayı öneririm.
senin gibi kızlar çok var etrafta, kapkara tenlerine rağmen kumralım diyenler üstüne bir de renkli lens takanlar, makyajla beyaz kafa kara vücutla dolaşanlar.. eğer söylediğin kadar güzel olsan insanların dediklerini umursayıp buraya taşımazdın demek ki sende farkındasın neyin ne olduğunun, sana tavsiye makyajsız, lenssiz doğal halinle kendini sevmeye çalış insanları da umursama herkes güzel olacak diye bir şey yok seni çirkin olmana rağmen sevecek insanlar da vardır.
selam kızlar.bugün tüm sinirlerim iyice tepeme çıktı artık hemcinslerimin beni incelemesinden, eleştirmelerinden gerçekten sıkıldım.bugün arkadaşıma gittim oturmaya başka bi kadın daha vardı tanışıyoruz kendisiyle girdim oturdum kadın 40 yaşlarında.arkadaşımın teyzeside ordaydı beni görünce 'ay şu güzelliğe bak ya' dedi teşekkür ettim o misafirliğe gelen kadın hemen atladı 'yani güzelde tabi gözlere bak lensleri iğrenç canavar gibi falan dedi ki gözüme makyaj yapan kuaför dahi gözümde lens olduğunu anlamamıştır tamam beğenmek zorunda değil ama söylemek var söylemek var. Yüzüme her zaman olmasada ara sıra pudra sürerim bugünde sürdüm yine daha önce kimseden duymadığım şeyi duydum 'pudra tenime çok beyaz kalmış vücudum kapkaraymış :d ben kumralım esmer değilim hatta beyazsın derler şaşırdım sustum ya sabır dedim.en son olay rüyamı anlatıyodum hamam böcekleri gördüm rüyamda dedim arkadaşım dedi 'sende hamam böceklerine benzediğin için akrabalarını görmüşsün şaşırmadım' dedi şok oldum bi anda bu kadar aşağılanmayı kaldıramadım moralim bozuldu doğal olarak.bu olaylara son vermek istiyorum bakıyorum bazılarını eleştirmeye cesaret edemiyorlar banada edemesinler en azından tatlı dille söylesinler bu olanlar ilk değil son değil gerçekten bıktım bi akıl verin :/
ya sabırlısın valla canım ne diyim
hamanböcekli rüyanla ilgili arkadaşının söylediğine şok oldum resmen
Deseydin bende seni gördüm ama hamamböceği olarak deseydin ama insan diyemiyor işte pat diye
sonra içi içine yiyor benim gibi:26:
Valla bunun tek açıklaması var kıskançlık
kimse bunlar çok anlatma herşeyini sakın
senin gibi kızlar çok var etrafta, kapkara tenlerine rağmen kumralım diyenler üstüne bir de renkli lens takanlar, makyajla beyaz kafa kara vücutla dolaşanlar.. eğer söylediğin kadar güzel olsan insanların dediklerini umursayıp buraya taşımazdın demek ki sende farkındasın neyin ne olduğunun, sana tavsiye makyajsız, lenssiz doğal halinle kendini sevmeye çalış insanları da umursama herkes güzel olacak diye bir şey yok seni çirkin olmana rağmen sevecek insanlar da vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?