Hemcinslerimle arkadaşlık kurmak

Valla kizlar bende ayni dertten muzdaribim ama benimki kronik vakka kendimi bildim bileli evet oldum olasi hic arkadasim olnadi :-( cevre kosullarida musade etmedi ( komsularimiz hep yasli teyzelerdi) alada yoktur arkadasim cekingenim sanirim kafa dengi birisiyim ama samimi olana kadar geriliyorum ..benide alin araniza

nio hoşgeldin aramıza :) burda çoğu kişinin bu veya benzeri sıkıntıları olabilir.insan bazen internet üzerinden de olsa bir hemcinsiyle sohbet etmek,akıl almak,dertleşmek,tavsiyeler almak sormak ,bilmek istiyor.bu bir erkekle konuşmaktan çok daha zevkli.

al benden de o kadar :) ama cidden bazi kizlarin simarikligi dayanilir gibi degil... bos bos konusmalari yapmacik sahte samimiyetleri de hazmedemiyorum arkadas :/ bende mi kabahat?

kabahat sende olur mu,evet bazı insanlar öyle.psikolojisini korumak adına insan öylelerinden uzak durup gerçekten kendini yanında huzurlu hissettiği kişilerle konuşmak istiyor.

evet çoğu kişinin sorunu bu bazen,insan içine attıkça bedeninden çıkıyor mesela.Misal birileriyle konuştukça kafana taktığın bir şeyin gereksiz olduğunu anlayabiliyorsun ,veya bir konu hakkında sadece senin gördüğün değil başka noktalar da olduğunu anlıyorsun.

profiline baktım 299 tane bayan arkadaşın var yetmiyor mu kız?299 benle 300 hadi yine iyisin

profiline baktım 299 tane bayan arkadaşın var yetmiyor mu kız?299 benle 300 hadi yine iyisin

hepsiyle konuştuğumu mu sanıyosun sementa::) hiçbiriyle muhabbet etmedim inanır mısın?forumda çok takıldığım için ekliyorlar ama inanır mısın hiç konuşmadık bile hiçbiriyle :)

hosgeldin nio cum :)

Beni de aranıza alın kızlarrr, nasıl arkadaş olucaz facebooktan ekleyeyim? :)

kızlar bende de fazlasıyla yabanilik var karşımdaki konuşmadıkça muhabbete girmedikçe selam vermedikçe ben de konuşamıyorum. ilk iletişime geçen ben olamıyorum, yapamıyorum. bunu nasıl aşarım bu yaştan sonra onu da bilmiyorum

peki birileri senle iletişime geçince rahatsız oluyor musun?

ben de senin gibiyim. yani pampa kız muhabbetlerinden uzak. hiç muhabbetleri sarmıyor beni ya. deli oluyorum. ya karşıma kafa dengi insan çıkmadı ya da benim osursa kankisine anlatan insanlardan olmamam ötürü. arkadaş her şeyi anlatıyor her şeyi ya. ne espri anlayışı ne geyik anlayışı ne bir hayat görüşü. anca sevgilisini, özelini, eşini, şuyunu buyunu konuşur. ben sıkılıyorum o kadar dinlemekten ve anlatmaktan. muhabbet demek her şeyi anlat demek değil. sohbet etmek özelini anlatmak olmuş. dıdımın dıdısı geldi bana şunu dedi bana şunu yaptı şuraya gittik şunu yaptık bunu yaptık şunu gördük selam söyledi x şunu yapmış şunu demiş şuraya gitmiş y zden ayrılmış t boşanmış k aldatılmış şuna şu olmuş buna bu olmuş ayyyy. hımm tamam ben kaçtım optum kib bye muck.

aslında sen ihtiyaç hissediyorum diyorsun, o yüzden iletişim kurman zor olmasa gerek. bir erkek arkadaş mevzusu açsan başında 3 tane kız toplanır. malum tarzda sohbet ettikten sonra adam çooook. o yüzden çok çaba sarfetmene gerek yok. özelini anlat gerisi gelir.

Son düzenleme:
peki birileri senle iletişime geçince rahatsız oluyor musun?

hayır birileri ilk adımı atınca ben de açılıyorum muhabbete girebiliyorum yine. beni ilk görenler dıştan çok soğuk görünüyorsun ama aslında öyle değilmişsin diyorlar tanıdıkça. konuşunca da çoğunlukla güleryüzlü ve arkadaşcanlısıyımdır aslında ama karşıdakinin beni biraz açması gerekiyor

konuyu açan arkadaş çok samimi konuşmuş,genelde kimse pek yediremez arkadaşı olmadığını söylemez,bende yeni üyeyim konu dikkatimi çekti bri kere bu samimiyetini görseler çok arkadaşın olacağından eminim:)sevgilerle

kızlar ben de aslında bu aralar iyice asosyalleştim. evden dışarı çıkmaz oldum. kimi zaman akşama kadar yatasım geliyor. resmen tüm gün pinekliyorum. kokuşcam evde bu gidişle. tüm gün tv açıp uzanıyorum, keyfim de pek yok ama bir sebebi de yok. hayattan zevk almıyorum bayram geliyor onu bile istemez oldum sırf çıkıp eş dost gezilecek diye. tembelleştim, kimi zaman kitap okuyayım diyorum o bile içimden gelmiyor öyle arada sırada okuyorum. sanki depresyondayım ya sizce neler yapabilirim bunu aşmak için?

Canm bu arada herkese olur bu yani bana oluyo :) hareketli muzik dinleyebilirsin gobek atabilirsin cikolata yiyebilirsin yakin arkadasin varsa onla konusabilirsin vs vs :)

valla öyle bir yerdeyim ki yeni evlendim bi anda herşeyim değişti kalabalık nezih bir iş ortamından 3-5 kişinin çalıştığı mezra gibi bir iş yerine geldim canım ne giyinmek istiyor ne bi şey , bir sürü yaşıtım arkadaşım vardı apartmanda olsun iş yerinde olsun hiç yaşıtım yok en küçüğüyle aramda 15 yaş vardır napıcam bilmiyorum. egenin ilçeleri doğu illerine göre iyi diyorlardı ama hiç de öyle değilmiş karsı arıyorum çokkkkk

Nasilsin bakalim :)
İyiyim canim ne olsun . Aslinda oglene kadar uyurum bu gun assa da gurultu coktu uyutmadilar dudagim seyiriyordu korktum hastalik hastasimiyim neyim neti actim yuz felci filan olur diye gecti cok sukur stresten oluyor sanirim, havadan nem kapan biri olarak bu durumu degistirmessem ota pusuruge kahrimdan olup tarihe gecicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…