hemde benim evimde

Sanirim kardesin gercekten dayak yesede bisey demez bazi kadinlar oyleler malesef kocasi gozunu oysa gozunun onunde aldatsa benim kocam yapmaz der baska bisey demez

sakasina ufacik degdirme gibi severek tokatlamamiydi acsba sizmi abarttiniz pata küte giriscek hali yoktur heralde nebilim bilemedim

Bi onu dedi diye dovduyse nisanlisina omur gecircegi insana kuzeninden daha uzak. Belkide kardesini okadar sevmiyor belkide yurt disinda yasamak icin evleniyo simdiden nole yapan adamdan ben herseyi beklerim

KEske bir iki tokatta sen şakadan pislik herife vursaydin. oyle sakadan vurulmaz boyle vurulur diye. adamdaki cesarete bak... helal olsun sana. bizde kardesler olarak oyleyiz.

Iyi etmissiniz. ordanda s.ktir edin o adam vizesini alana kadar eyvaALLAH eder sonrasini dusunmek bile istemiyorum. bende 18 yil yasadim herseyi gordum orarda. hic taviz vermeyin. oraya gidip kadın erkek fark etmez eşlerinin sayesinde adam olup sonra yapmadigini birakmiyorlar.
KArdesin istedigi kadar agkasin sizlasin. ailene kesinlikle soyle. . yarin evlendikten sonra aglayacagina simdi aglasin. seni kotu bilir bosver kotu bilsin.
Belliki kardesinin yasi kucuk. hala soyleme dedigine gore..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…