hemde benim evimde

acaba o kıza dair bir kuyruk acısı var da ondan mı böyle tepki vermiş manyak?
Çok iyi yapmışsın. ben olsam belki dha fazlasını yapardım!
Kardeşine de söyle; Nişnlıyken böylee yapan evlendiğinde kim bilir ne yapar?boşuna yakmasın başını!

Belki de kardeşiniz öyle sertçe sevilmekten hoşlanıyor?
Vardı benim öyle arkadaşlarım, sevgilileriyle tokat, enseye şaplak ne biliyim böyle seviyolardi birbirlerini.

Ben öyle sevgiye töbe töbe o nasil sevgiymis

Ben de cok anlam veremiyorum ona, bana göre kadına yumusak davranmalı erkekler. Keza erkeklere de öyle davranmak gerek.
Ama bahsettigim arkadaslarım bildigin pata kute tokatlıyorlardı birbirlerini, ben ilk gördüğümde "eyvah kavga çıkacak!" demistim ama megerse normal halleriymis. Kız kardeşinizin ne düşündüğü önemli bu noktada, gerçekten aralarındaki iletisim ya da cilvelesme boyle olabilir. :)

hersey sakayla baslar sonra saka kaka oluverir. aferim arkadasim cok iyi bi hareket. bide kardesi gibi seviyomus kuzeninide bilmem ne konu nasil oraya gelmis o zaman bi garip

Olaya kardeşinizin tepkisi nasıl,niye nişanlısına o kadar yüz vermiş. Kesin ruhsal problemleri var adamın. Kuzeninden dolayı niye vursun yoksa. Birde kardeşiniz tam olarak ne dedi kuzeniyle ilgili.

Olaya kardeşinizin tepkisi nasıl,niye nişanlısına o kadar yüz vermiş. Kesin ruhsal problemleri var adamın. Kuzeninden dolayı niye vursun yoksa. Birde kardeşiniz tam olarak ne dedi kuzeniyle ilgili.

Ya akrabalardan acildi konu kuzenim var Kardesim gibi cok severim cok talibi var cok gzl degince kardesimde gülerek iyyyyy neresi gzl dedi okadar

Dogruuu arkadaslar sonucu yazmadim.
Sevgili damat bey hala burda naptilar ne konustular hic bilmiyorum. Sadece babaminda haberi var eve almiyorlar onu biliyorum. Kardesim benimle konusmuyor whatsapp durumuna hep bana laf sokucu sözler yaziyor. Aramiyor aradim bikere acmadi. Durum bu

kusura bakmayın ama kardeşinizde hiç akıl yok
yarın size tesekkür edecek haberi yok

aradan bir kaç yıl geçsin kardeşin bu öküz ile evlensin ilk dayağını yiyince gelir kapında abla diye ağlar merak etme.

Böyle kaba hanzo adamda ne buluyorda ablasına sırt dönüyor çok ilginç gerçekten. O tokat yemeyi gururuna yedirmiş. İleride de dayak yiyip ama biz birbirimizi seviyoruz diyen evli kadınlardan olacak gibi. Umarım aklını başına toplar daha geç olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…