- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Evet bencede iki seveni ayiran kadin oldum. Nasil sevgiyse bu anlamiyorum. Simdi bunu yapan sakayla karisik evlenince sakasina agzina .... yapar.kardeşin seni takmayıp onunla tabiki görüşücek
Nisanlilar ama nikah oldular resmi nikahNisanlilar mi evliler mi? Bir yerde evlendiler yazmışsınız, bir yerde nişanlı.
20ikisideşakasına bile olsa hiç hoş değil.kaç yaşındalar ki?
Valla bende çok merak ettimKonu hortlatmis olucam ama cok merak ettim. Kinu sahibi hala beraberler mi? ay bir de bebek bekliyorlar de dusup bayilayim
Evlendiler bile cocuk yok henüzKonu hortlatmis olucam ama cok merak ettim. Kinu sahibi hala beraberler mi? ay bir de bebek bekliyorlar de dusup bayilayim
Peki siz arada kaynayıp kötü abla oldunuz mu?Evlendiler bile cocuk yok henüz
Evet kardesimi haftada 1yada ayda 1 ancak görüyorum gelmiyor sadece annemgile gitzigimde ordaysa görüyorum.Peki siz arada kaynayıp kötü abla oldunuz mu?
Ah canım benim... inşallah dayak yemezEvet kardesimi haftada 1yada ayda 1 ancak görüyorum gelmiyor sadece annemgile gitzigimde ordaysa görüyorum.
Insallah zaten karismiyorum artik kardesimi özledim dertlesirdim SIKINTILARIMI paylasirdim yanliz hissediyorum kendimi su an kocasindan baskasi umrunda bile dgl. Oglum var 2yasina girecek az kaldi ama onu bile gelip görmüyor sevmiyor sormuyor bilemiyorum bu konuda cok dertliyim. Susuyorum Insallah Mutlu Olsun Tek Istegim buAh canım benim... inşallah dayak yemez
Nişanlısı yani eşi şaka yaptigina inandirdiysa kardesinizin size karsi sogumus olmasi cok olasi..Insallah zaten karismiyorum artik kardesimi özledim dertlesirdim SIKINTILARIMI paylasirdim yanliz hissediyorum kendimi su an kocasindan baskasi umrunda bile dgl. Oglum var 2yasina girecek az kaldi ama onu bile gelip görmüyor sevmiyor sormuyor bilemiyorum bu konuda cok dertliyim. Susuyorum Insallah Mutlu Olsun Tek Istegim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?