hemde benim evimde

Kardeşinizin algılama yeteneğinde bir sorun var sanırım
Yazık kendi eliyle kendini yakan bir kadın daha..

Sizde kendimi gördüm. Ben olsam ben de aynısını yaparım. Bi anda tepesi atan bir insanım ben de. Kovardım ben de evden, hatta barışmamaları için elimden gelen her şeyi yapardım.

Konuyu ilk okudum. Kesin onlar barışır siz kötü abla olursunuz yazacaktım. Ama olmuşsunuz bile. Kendi eliyle kendini ateşe atacak ise kardeşiniz bilir. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Çok vurur kafasını duvarlara

Ah canım benim... inşallah dayak yemez
Insallah zaten karismiyorum artik kardesimi özledim dertlesirdim SIKINTILARIMI paylasirdim yanliz hissediyorum kendimi su an kocasindan baskasi umrunda bile dgl. Oglum var 2yasina girecek az kaldi ama onu bile gelip görmüyor sevmiyor sormuyor bilemiyorum bu konuda cok dertliyim. Susuyorum Insallah Mutlu Olsun Tek Istegim bu

Kadina el kaldirmanin sakasi olmaz iyi yapmissin ara anneni soyle. birak 1 ay 2 ay küs kalsin kardesjn sana onu kurtar o heriften

Nişanlısı yani eşi şaka yaptigina inandirdiysa kardesinizin size karsi sogumus olmasi cok olasi..

Konu açılalı çok olmuş. İnş o Ada'mla evlendiği için pişman olmaz.

Ne sulu sakaymis oyle ki el kol sakasini hic sevmem

Onlar evlenmis olsalar bile ohh iyi yapmissin evden kovmakla bende saka yapmistim diyin.
Nasilmis oyle kirici saka yapmak gor bakalim diyin konu acilirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…