hemde büyük bir derdim var :(

bitmedielem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
53
14
88
merhaba kızlar. bir kamu kurumunda memur olarak görev yapıyorum. fakat kuruma bir türlü alışamadım. adaletle ilgili bir kurumdayım bu arada. hiç ama hiç benlik bir iş değil. hakim diye el pençe gezmemizi bekleyen cahillerle dolu bir yerdeyim. o kadar bunaldım kiii :KK1: her gün kaos,her gün bir olay ve eni sonu her akşam hüngür hüngür ağla,sabahları mide ağrısıyla işe gel. inanın psikolojik destek almayı bile düşünüyorum. ama hst için bile zar zor izin alıyoruz.yahu 2 sene olacak neredeyse sadece en azından işim var diye şükrediyorum kimseye muhtaç değilim diye ama canıma tak etti artık kızlar. :KK34:bir ömür burada olursam ya kanserden ölür giderim ya da psikolojimi bozarım gibi geliyor bu stresle...muvafakat almak istiyorum ama hangi kuruma bu konuda yardımınızı istiyorum. kesinlikle işten kaçan bir insan olmadım.emek verip helalinden kazanayım isterim her zaman. ama bana huzur verebilecek bir yerde. .sadece kurum kültürü iyi olan,personelini insan yerine koyan,dedikodu kazananı kaynamayan bi kurum var mıdır acaba ? yani görev yaptığı yerde mutlu olan bayan arkadaşlar lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var.:KK42:

Kaos dediğiniz nedir?
Her gün olay dediğiniz nedir?

Kamu kurumlarında hiyerarşi oluyor, ben her ne kadar onaylamasam da kabul etmiş durumdayım mesela.
Sizinki kabul edilemeyecek kadar mantıksız mı?

Kaos dediğiniz nedir?
Her gün olay dediğiniz nedir?

Kamu kurumlarında hiyerarşi oluyor, ben her ne kadar onaylamasam da kabul etmiş durumdayım mesela.
Sizinki kabul edilemeyecek kadar mantıksız mı?

geri kafalı bir müdürüm var kadın düşmanı. ufak tepek laf sokmalar,izin vermemeler vay efendim 2 kişi sigaraya çıkıyormuşuzlar, falanlar filanlar... hakimi deseniz kesinlikle hata yapmayan,küçük dağları o yaratmış edasıyla azarlarda, kızarda. karşındaki bayan mı üzülür mü düşünen yok hiç.

Düzenli bir gelirin var bence buna sukretmelisin her işin zorluğu farklı ben öğretmenim hiyerarşi yok o kadar sonuçta herkes öğretmen ama ayakta durmaktan dizlerim ve belim müthiş ağrıyor tum gün sesin içinde kalmaktan eve gidince kimseyle konuşmuyorum bi müddet dedikodu heryerde var aslında senin işyerinde iyi bi kankan olsa bu kadar sinirlerin bozulmazdı destek olurdu sana

geri kafalı bir müdürüm var kadın düşmanı. ufak tepek laf sokmalar,izin vermemeler vay efendim 2 kişi sigaraya çıkıyormuşuzlar, falanlar filanlar... hakimi deseniz kesinlikle hata yapmayan,küçük dağları o yaratmış edasıyla azarlarda, kızarda. karşındaki bayan mı üzülür mü düşünen yok hiç.

Her idareci psikolojik açıdan olgunlaşmış karakterde olamıyor ne yazık ki.
Ben de 40 yaşımda fırça yediğim oluyor, haksız yere hem de.
Benimle ilgili değil diye düşünüyorum ve karşımdaki kişiye acıyorum, çiğ olduğu için.
Laf sokma deseniz hemen her işyerinde var böyle insanlar.

Bence siz takılmamayı öğrenmeye çalışın.
2 kişi yerine tek tek sigaraya çıkın. Onların ağzına laf vermeyin.

merhaba kızlar. bir kamu kurumunda memur olarak görev yapıyorum. fakat kuruma bir türlü alışamadım. adaletle ilgili bir kurumdayım bu arada. hiç ama hiç benlik bir iş değil. hakim diye el pençe gezmemizi bekleyen cahillerle dolu bir yerdeyim. o kadar bunaldım kiii :KK1: her gün kaos,her gün bir olay ve eni sonu her akşam hüngür hüngür ağla,sabahları mide ağrısıyla işe gel. inanın psikolojik destek almayı bile düşünüyorum. ama hst için bile zar zor izin alıyoruz.yahu 2 sene olacak neredeyse sadece en azından işim var diye şükrediyorum kimseye muhtaç değilim diye ama canıma tak etti artık kızlar. :KK34:bir ömür burada olursam ya kanserden ölür giderim ya da psikolojimi bozarım gibi geliyor bu stresle...muvafakat almak istiyorum ama hangi kuruma bu konuda yardımınızı istiyorum. kesinlikle işten kaçan bir insan olmadım.emek verip helalinden kazanayım isterim her zaman. ama bana huzur verebilecek bir yerde. .sadece kurum kültürü iyi olan,personelini insan yerine koyan,dedikodu kazananı kaynamayan bi kurum var mıdır acaba ? yani görev yaptığı yerde mutlu olan bayan arkadaşlar lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var.:KK42:
Profesyonel bakmalı,kişiselleştirmemelisin.Her iş yerinde olumsuz kişiler olabilir.Hayatın boyunca orda olacaklar veya sen orda olacaksın diye bir durum da yok.Büyük kurumlarda alt üst ilişkisi vardır.Bir iki görüştüğün insan olsun o da belirli mesafede,diğerlerinin ne yaptığını ne dediğini dikkate alma.Dedikodu her yerde yapılır.Duyma geç.

Düzenli bir gelirin var bence buna sukretmelisin her işin zorluğu farklı ben öğretmenim hiyerarşi yok o kadar sonuçta herkes öğretmen ama ayakta durmaktan dizlerim ve belim müthiş ağrıyor tum gün sesin içinde kalmaktan eve gidince kimseyle konuşmuyorum bi müddet dedikodu heryerde var aslında senin işyerinde iyi bi kankan olsa bu kadar sinirlerin bozulmazdı destek olurdu sana

Tabi ki şükrediyorum heleki ülkemiz koşullarında.. benim ki sadece bir acaba. hani işinden,kurumundan memnun olan biri illaki vardır. sadece hem dertşelmek hem de fikir almak istedim.

öyle de h
Profesyonel bakmalı,kişiselleştirmemelisin.Her iş yerinde olumsuz kişiler olabilir.Hayatın boyunca orda olacaklar veya sen orda olacaksın diye bir durum da yok.Büyük kurumlarda alt üst ilişkisi vardır.Bir iki görüştüğün insan olsun o da belirli mesafede,diğerlerinin ne yaptığını ne dediğini dikkate alma.Dedikodu her yerde yapılır.Duyma geç.
hiç tanımadığım güvenlik bile nereliyim vs duymuş hemşehrim diyor. kuruma girer girmez domino taşları gibi birbirlerine yetiştiriyorlar demek. hayret ediyorum. ama haklısınız...

ablamda memuriyetinin doldugu gün emekli oldu , kadının canına nasıl tak ettiyse ,

ful dedikodu full müdüre yalakalık laf taşıma,
her kurumda böyle seyler oluyor özel sektörde bile çok var.

maalesef her kurum ayni..
3 yıllık memurum.. işini yap geç başkalariyka muhattap olma hee de geç...

kör olası muvafakat yokmu memuru öldürmez süründürür.konu sahibi sen muvafakat alabileceğini düşünüyormusun peki.

canım günümüz koşullarında kaba tabiriyle dayın olacakta ancaaa... o da bende olmadığına göre... yani ben yüzde yüz alırım diyemem ama bir umut işte. bir yerlerden birşey olur... Allah büyüktür... her sıkıntı ardınnda bi hayır vardır vs vs ...

öyle de h

hiç tanımadığım güvenlik bile nereliyim vs duymuş hemşehrim diyor. kuruma girer girmez domino taşları gibi birbirlerine yetiştiriyorlar demek. hayret ediyorum. ama haklısınız...
Konu arasında geçmiştir.Ya da senin memleketinle aynı memleket olduğunu bilen biri söylemiştir.Şu kişide hemşerin diye.Memleket meselesi Türk insanında önemli bir yer tutar.

adliyede katipsiniz herhalde
evet malesef bu tür işlemlerim yapıldığı kurumların böyle bir yapısı var
ve bu her ne kadar hoşunuza gitmesede böyle devam eder değişmez
ya kpss tekrar iyi hazırlanın başka kuruma atanın ya da terapi alın

Oyle bir yer yok bence eger devlet memurlugundan bahsediyorsaniz, ozel hele onun baska baksa dertleri var, sorun kurumda yapilan iste falan dgil sorun insanlarin kafasinda zihniyetinde anlayisinda.

Esim gectigimiz 4 senede ayni il icinde 2 kurum 3 departman degistirdi gecici gorevle falan inanin bana basta ohh ne guzel degisiklik yeni yer yeni insanlar bunlar biraz daha normal insancil demeye kalmadan 3. 4. ayinda herkesin gercek yuzu ortaya cikiyor.
Alisacaksiniz sizde eliniz mahkum.

yok öyle bir kurum senin gibi düşüne düşüne 7 seneyi doldurdum memuriyette..bu deveyi güdeceksin muvaffakatnameyi alsanda gideceğin yer çok farklı olmayacak eğer senden üst mevki varsa kibirlenen tosunlar muhakkak oluyor ..çözüm artık onları görmeyeceksin duymayacaksın bilmeyeceksin iş odaklı olacaksın bir şey derlerse he diyeceksin yine bildiğini okuyacaksın..işin olduğu içinde şükredeceksin.

Back
X