- 3 Mayıs 2016
- 53
- 14
- 88
- Konu Sahibi bitmedielem
merhaba kızlar. bir kamu kurumunda memur olarak görev yapıyorum. fakat kuruma bir türlü alışamadım. adaletle ilgili bir kurumdayım bu arada. hiç ama hiç benlik bir iş değil. hakim diye el pençe gezmemizi bekleyen cahillerle dolu bir yerdeyim. o kadar bunaldım kiii
her gün kaos,her gün bir olay ve eni sonu her akşam hüngür hüngür ağla,sabahları mide ağrısıyla işe gel. inanın psikolojik destek almayı bile düşünüyorum. ama hst için bile zar zor izin alıyoruz.yahu 2 sene olacak neredeyse sadece en azından işim var diye şükrediyorum kimseye muhtaç değilim diye ama canıma tak etti artık kızlar.
bir ömür burada olursam ya kanserden ölür giderim ya da psikolojimi bozarım gibi geliyor bu stresle...muvafakat almak istiyorum ama hangi kuruma bu konuda yardımınızı istiyorum. kesinlikle işten kaçan bir insan olmadım.emek verip helalinden kazanayım isterim her zaman. ama bana huzur verebilecek bir yerde. .sadece kurum kültürü iyi olan,personelini insan yerine koyan,dedikodu kazananı kaynamayan bi kurum var mıdır acaba ? yani görev yaptığı yerde mutlu olan bayan arkadaşlar lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var.