Alistibuise bide ben söyleyince o babam benim beni de anla diyor. ona zarar verdiklerini göremiyorEşin onların yanında çalışmasa başka bi yerde çalışsa birde eşin babası hakkında ne düşünüyor?
Ah ah keşke ..Ama küçükken babasız büyümüş bir insan o yuzden simdi cok düşkün. Babası şimdiki eşinize kaçırdı evden kadını dövmekten biktirarak kaçırdı. Sürekli bize sulalece kadin cok falan deyip duruyoor. Korkuyorum bende eşimin etkilenmesindenEşiniz bu aileden kurtarın. Gerekirse siz de çalışın ve tez zamanda oradan uzaklaşıp eşiniz bu insanlarla göbek bağını kesin.
Bence eşinizle iyice oturup konuşun onu kırmadan rahatsız olduklarınızı dile getirin. Ayrıca alıştım diye bir şey yok az parayla geçim zor biz bile iki kişi çalışıyoruz bazen yetemiyoruz.Alistibuise bide ben söyleyince o babam benim beni de anla diyor. ona zarar verdiklerini göremiyor
Eşim değil babası başka bir kadin icin teklrkedip ankaradan antalya ya kaçmış düşünün. 3 tane çocuğunu bırakıp. Bide eşim o zamanlar kucukmus.Onceden yasananlarin hepsine hakim misiniz? Esiniz anne babasi ayrilirken babasina afedersiniz totosunu donduyse baba su an boyle dusunebilir normaldir. Ama esiniz koca adam,baska is mi yok? Ciksin gitsin. Siz de calisin kapinizi kapayin kimse sizi rahatsiz etmesin
Deniyorum konusturmamayi . Eşim her konuş dediğimi yapar ama bu konuda dinlemiyor çünkü ailem o benim diyor. Ne olsa ssavunur baabasinio kımkı sızın kac mıkyarlık arabaya bınecegunıze karısıyormus ya hadsız bence cıkıntıkık yap ver agzının payını kus knusma esınıde grısturme dengesız densız ınsan ya
AnladimEşim değil babası başka bir kadin icin teklrkedip ankaradan antalya ya kaçmış düşünün. 3 tane çocuğunu bırakıp. Bide eşim o zamanlar kucukmus.
Hem alıştı hemde baabasi yaşlanmış artık öyle diyo onubirakip başka bi ise baslayamazmisBence eşinizle iyice oturup konuşun onu kırmadan rahatsız olduklarınızı dile getirin. Ayrıca alıştım diye bir şey yok az parayla geçim zor biz bile iki kişi çalışıyoruz bazen yetemiyoruz.
Deniyorum konusturmamayi . Eşim her konuş dediğimi yapar ama bu konuda dinlemiyor çünkü ailem o benim diyor. Ne olsa ssavunur baabasinieşime araba alma diyen amcası şimdi kendi arabası bozuk diye günlerdir bizim arabamızı kullaniyor
O benim gördüklerimi görmüyorAnladim
Peki buna ragmen esiniz nasil orada calisabiliyor? İnsanda az biraz da gurur olmali degil mi?
Olmaz ama oyleO benim gördüklerimi görmüyorgörse de o benim babam diyor.. bazen hak veriyorum babasız büyümüş ve seviyor da . Ama babası amcası o kadar değişik ki sadece kullanıyorlar. Kış geldi bu aralar isleri yok hergün bizdeleer gelsinler tabi ama 2side yanımda sürekli sigara icmeleri küfürlü konusmalari iğrenç ya
Ne diyeceğimi bilemedim eşinizde sonuçta yıllarca babasız büyümüş oda o açığı kapatmaya çalışıyor belki bilemeyiz ama böylede siz yıpranırsınız Allah yardımcınız olsun .sHem alıştı hemde baabasi yaşlanmış artık öyle diyo onubirakip başka bi ise baslayamazmisyalvarıyorum çık diye ama dinlemiyor.
Yoo aslında pasif değildir ama babasına amcasina karşı çok saygılı niye bilmiyorum . Şimdi bile babasının arabası bozulmuş gittiler amcasiyla. Hatt dün biz hastaneye gitmiştik eşimle cikinca cagirdilr bizi amcada evine gaz almak için siradaymis bize siz bekleyinbenim isim var dedi bizim arabanıza binip gittiler .. delirecektimO halde ısın zor en azından baska bır ıse gırmelı belkı o zaman bıraz daha rahat edersınız esın bıraz pasıf heralde arabayı falan gerı ısteyemıyordur Allah bılır... cok da dır dır yapma haklıyken haksız olursun akıllı mantıklı hamlelerle nkta atısı yapman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?