• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemde ne dert .. :(

Ne diyeceğimi bilemedim eşinizde sonuçta yıllarca babasız büyümüş oda o açığı kapatmaya çalışıyor belki bilemeyiz ama böylede siz yıpranırsınız Allah yardımcınız olsun .s
Yipraniyoruz zaten :( bana karşı başka konularda çok anlayışlı ama konu babası olunca tanıyamıyorum. Şimdi yine gitti babasının arabası bozulmuş onu yapmaya . Kustum bende konuşmadım o da yapma böyle falan dedi ama affetmek konuşmak istemiyorum

Haa kızlar bide amcanın eşi var onu da anlatiyim size .. aylar önce bir şeker istemiştim ondan gitmiş eşimin babasının simdikiesine anlatmış. Sürekli bendenbisey istiyorlar bıktım gittiler onlara yeni koltuklar aldılar bende istiyorum falan diye. Pardon ama ben yeni evliyim ? Ve asla ondan bişey istemedim sadece bir kere şeker istedim tutmuş bunu abartarak anlatmış. Kiskac biri hemde çoook ne akşam evine almak istiyor. Ve aşırı dedikoducu.. Tek biri değil ki hepsi değişik .. ben bunların yüzünü görmek isyemiyorum

Yoo aslında pasif değildir ama babasına amcasina karşı çok saygılı niye bilmiyorum . Şimdi bile babasının arabası bozulmuş gittiler amcasiyla. Hatt dün biz hastaneye gitmiştik eşimle cikinca cagirdilr bizi amcada evine gaz almak için siradaymis bize siz bekleyinbenim isim var dedi bizim arabanıza binip gittiler .. delirecektim

Ay şaka gıbı ya cok terbıyesızce ayıp bıseey ben beklemıyrum falan desydın keske herkes alsın evının gazını ya sen pasıf degıl dyrsun ama bunun saygıyla bı alakası yok canım... tamam saygısızlık etmesın desın kı amca bız hastaneden cıktık eve gecıyruz gelemıycez yada hasraneye gderken hastaneye gıtmemız lazım hanımı otobuste rezıl etmeyeyım arabamı ver desındı snucta hastane yanı gezmeye gıdılmıyor yada dugunden gelmıyrsınuz hastaneden cıkan ınsan hasta olur yrgun olur evıne gıdıp sıcakca yatar ... bılemıyrum senı doldurmakda ıstemem ama esını kullanıyorlar sız parasını odyrsunuz adam sızın arabayla gezınıyor cok sacma herseyun bır adabı var... sız arabyı alırken zaten kendınıze degıl amcaya almıssınız

Ay şaka gıbı ya cok terbıyesızce ayıp bıseey ben beklemıyrum falan desydın keske herkes alsın evının gazını ya sen pasıf degıl dyrsun ama bunun saygıyla bı alakası yok canım... tamam saygısızlık etmesın desın kı amca bız hastaneden cıktık eve gecıyruz gelemıycez yada hasraneye gderken hastaneye gıtmemız lazım hanımı otobuste rezıl etmeyeyım arabamı ver desındı snucta hastane yanı gezmeye gıdılmıyor yada dugunden gelmıyrsınuz hastaneden cıkan ınsan hasta olur yrgun olur evıne gıdıp sıcakca yatar ... bılemıyrum senı doldurmakda ıstemem ama esını kullanıyorlar sız parasını odyrsunuz adam sızın arabayla gezınıyor cok sacma herseyun bır adabı var... sız arabyı alırken zaten kendınıze degıl amcaya almıssınız
Alali daha bi ay amca olmuştur ama bi kaç kere bizde olmuştur araba. Bunaldim iyice evliliğimiz bunlar yüzünden bitecek artık diye korkuyorum . Geldiklerinde asla saygida kusur etmem. Ama saygı bırakmıyorlar gerçekten. Babasi da acayip bir insan o gün babasının teliyle internette biseye bakicaktim kendi internetin bittiği için bi girdim sok oldum ! :( okadar rezil şeylere bakmiski midem bulandı :(((

Mesela bugün eşim erkenden kalkıp bana kahvaltı hazırlamış çok güzeldi sonra yine amcası aradı ve çağırdı o da gitti . Bütün gunummun içine etti :( ne yapmam lazım bunaldim artık

O benim gördüklerimi görmüyor :KK43: görse de o benim babam diyor.. :KK43: bazen hak veriyorum babasız büyümüş ve seviyor da . Ama babası amcası o kadar değişik ki sadece kullanıyorlar. Kış geldi bu aralar isleri yok hergün bizdeleer gelsinler tabi ama 2side yanımda sürekli sigara icmeleri küfürlü konusmalari iğrenç ya :KK43:
10 yıl arayıp sormayan , kardeşini bile daha çok düşünüp oğlunu zerre düşünmeyen babanın nesini seviyor Allah aşkına. Küçük çocuk değil ki duygusala bağlayıp böyle davransın az mantık ya...

Siz bunları çekmek zorunda mısınız , insanda az utanma olur hiç çekinmiyorlar da küfürlü konuşmalar , kadını aşağılamalar vs. Hem niye hergün sizdeler kendi evleri yok mu ? Ne kadar ayıp. Okurken ben daraldım valla.

Eşinize resti çekin. Nasıl dayandınız şimdiye kadar. Mahkum sanki babasına, madem öyle mutlu mesut yaşasınlar bundan sonra baba-oğul.

Kızlar merhaba.. sıkıntım su ki biz 2 senelik evliyiz eşimle .. ve hamdolsun ki çok da mutluyuz . Ama eşimin annesi ve babası yıllar önce Çok sıkıntılı bir şekilde ayrılmışlar. Ve eşim o zamanlar küçük tabi babasını10 sene falan gorememis. Biz evlenmeden bikac sene önce başlamış konuşmaya . Neyse ama şimdi ayni işte çalışıyorlar. Gelelim can sıkıcı konuşmaya eşimin babası ve amcası onu sürekli bir sürü is yaptırıyorlar kendi işinden haric yok bizim eve gaz al gel yok çocuğu okula bırak vs vs. Ve inanın o kadar çok az para veriyorlar ki kendi işinde de.. ve babası asla bizim evimizi biseyler almaz ne var ne yok kardeşine.. soruncada o benim kardeşim oğlum yokken o vardı der. Bi insanın kendi oğlundan evladindan çok kardesinisevmesi normal mi? Ve bi gün biz bi araba alacaktik araba da15 milyar civarındaydı . Amca demesin mi o çocuğun neyine gerek 15milyarlik araba diye .. inanın bana acayip bi insanlar daha anlayamadığım bi ton şey var. Kayinbabamim amcanın yanımda acayip küfürlü konusmlari yok kadını doveceksin onlar dayağı hak eder demeleri . Ve sürekli kendi eşlerine şiddet uygulamaları.. ve bende korkuyorum resimde bunların yanında değişir diye. Hiç eşleriyle ilgilendikleri yok sürekli dertleri çalışmak.. Ne yapmam lazım bilmiyorum yardım edin lütfen :KK43:
''o benim kardeşim oğlum yokken o vardı'' şu bir tek söz bile nasıl bir zihniyete sahip olduklarını gösteriyor, bu nasıl bir mantıktır, sanki babasının yanında olmamak eşinizin tercihiydi, evladını bırakan baba vicdan azabı duyacağına bir de üste çıkıyor. Bu insanlarla mücadele etmek çok zor, Allah yardımcınız olsun, eşiniz bence o işten ayrılmalı ve mümkün olduğunca o baba ve amcadan uzak durmalı.

Esinin iş değiştirme şansı varsa değiştirsin. Ayrıca baba olarak eşinizi emek harcamamiski sevip özenli davransin. Eşiniz onlara takılıp kaldıkça onların huyundan suyundan alacaktır .

''o benim kardeşim oğlum yokken o vardı'' şu bir tek söz bile nasıl bir zihniyete sahip olduklarını gösteriyor, bu nasıl bir mantıktır, sanki babasının yanında olmamak eşinizin tercihiydi, evladını bırakan baba vicdan azabı duyacağına bir de üste çıkıyor. Bu insanlarla mücadele etmek çok zor, Allah yardımcınız olsun, eşiniz bence o işten ayrılmalı ve mümkün olduğunca o baba ve amcadan uzak durmalı.
Babam benim deyince de kiyaamiyorum . :( ama iinnaanin bıktım onlardan.. üzülüyorum esimede babaassiz büyümek zor. Ne yapi cam bilmiyorum

Kızlar merhaba.. sıkıntım su ki biz 2 senelik evliyiz eşimle .. ve hamdolsun ki çok da mutluyuz . Ama eşimin annesi ve babası yıllar önce Çok sıkıntılı bir şekilde ayrılmışlar. Ve eşim o zamanlar küçük tabi babasını10 sene falan gorememis. Biz evlenmeden bikac sene önce başlamış konuşmaya . Neyse ama şimdi ayni işte çalışıyorlar. Gelelim can sıkıcı konuşmaya eşimin babası ve amcası onu sürekli bir sürü is yaptırıyorlar kendi işinden haric yok bizim eve gaz al gel yok çocuğu okula bırak vs vs. Ve inanın o kadar çok az para veriyorlar ki kendi işinde de.. ve babası asla bizim evimizi biseyler almaz ne var ne yok kardeşine.. soruncada o benim kardeşim oğlum yokken o vardı der. Bi insanın kendi oğlundan evladindan çok kardesinisevmesi normal mi? Ve bi gün biz bi araba alacaktik araba da15 milyar civarındaydı . Amca demesin mi o çocuğun neyine gerek 15milyarlik araba diye .. inanın bana acayip bi insanlar daha anlayamadığım bi ton şey var. Kayinbabamim amcanın yanımda acayip küfürlü konusmlari yok kadını doveceksin onlar dayağı hak eder demeleri . Ve sürekli kendi eşlerine şiddet uygulamaları.. ve bende korkuyorum resimde bunların yanında değişir diye. Hiç eşleriyle ilgilendikleri yok sürekli dertleri çalışmak.. Ne yapmam lazım bilmiyorum yardım edin lütfen :KK43:
Aklı başında bir insan iş hayatında kazık yiyorsa,kullanılıyorsa hakkının altında alıyorsa babası olsa eyvallah demeyecek.Çünkü ev geçindiriyor.Çıkacak başka iş bakacak bu kadar basit.İnsanları ve ortamı değiştiremiyorsan kendini ve ortamını değiştireceksin.

Babam benim deyince de kiyaamiyorum . :KK43: ama iinnaanin bıktım onlardan.. üzülüyorum esimede babaassiz büyümek zor. Ne yapi cam bilmiyorum
Eşiniz de siz de merhametlisiniz, keşke onlarda da sizin gibi merhamet olsaydı, inşallah evliliğinize çok yansımaz Allah yardımcınız olsun.

Back
X