hemen ağlıyorum..

greeneyes3543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
1.671
49
0
36
İzmir
selam kızlar ya bana da bi yol gösterin.ben çok ağlıyorum. örneğin erkek arkadsımla ufak bi tartısma geçsin aramızda benim hemen gözlerim doluyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum telefonda da konusurken hemen ağlıyorum. bu kadar zayıf olmak istemiyorum. hemen ağlamak istemiyorum ne yapmm gerekli aranızda benim gibi olanlar da var mı? bu ara kafama çok takıyorum. erkek arkadasımda sinirleniyo hemen ağlama be diyo.eskiden ben ağlarken o da benimle gozleri doluyodu ama simdi duyarsızlastı hatta ağlamasaydın o zaman falan diyo güçlü olmak istiyorum ama gözlerim beni engelliyo:S.:teselli:

benimde bukadar değil ama duygusal bişey konuşulsun ağzım burnum kayıyo hemen gerçekten sinir edici bi durum :umursamaz:

Ben sinirlenince ağlarıdım ve kendimden nefret ederdim, "ya salak tam kavganın ortasındasın ne diye baloncukları burnundan fırtlata fırtlata ağlıyorsun, versene cevabı şak diye" kendime kızardım :) Benimki sinirsel birşeydi, şimdilerde çok sinirlenirsem 20ye kadar falan sayıyorum, sakinleşip, ağlamadan lafımı söylüyorum :) Çok sinirlendiğinizde ya da üzüldüğünüzde siz de bunu deneyebeilirsiniz, ya da benim baloncuklu burun deliklerimi düşünüp gülebilirsiniz :) En basiti, hayatın çok kısa olduğunu düşünüp, boş yere salya sümüğe kapılmamayı da düşünebilirsiniz.Ayrıca şu da bir gerçek ki, ağlarken güzel olan pek kadın hatırlamıyorum ben, o anki eciş bücüş yüz hallerimizi ve gene meşhur salya sümüğü de aklınıza getirirseniz belki biraz caydırıcı olabilir :) Baloncuklara fokuslanın ve gülümseyin :))

bende ağlıyorum ama her zaman değil tabi çok moralim bozulursa veya kırıldığım bişi olursa ağlıorum valla içimden gelio yani napıyım insanın sevgilisi söyleyincede doluyo o gözler yani haklısın akannehir

Ayyy tıpkım ben walla:) Kapı gıcırtısına oynayabilme ve de ağlayabilme özelliğine sahibim:) Seni anlıyorum..Çok ağlayınca erkeklerde bıkıyor..İlk zamanlarda onlarda üzülüyorlar ama süreklilik kazanınca "üfff sıktın ama" oluyor:)

Ben bazen üstesinden geliyorum.Televizyon açıyorum eğlenceli birşeyler özellikle..Keyfim yerine gelsin diye:) Çikolata yiyorum..Ne bilim kafamı olabildiğinde dağıtmaya çalışıyorum..Beni ağlatan sebebi düşünmemek için türlü türlü şakalar,komiklikler,şaklabanlıklar falan..Bi ara deli gibi kitap okuyordum..Acaip rahatlatıyor zihni..Ama ağlama krizine girincede kimse tutamıyor..Beynim burnumdan gelircesine ağlıyorum:)

Yapacak pek bişey yok sanırım canım..Ben duygularımı en uçlarda yaşarım hep gözyaşınıda,hüznüde,mutluluğuda,sevgiyide..Duygusallık başa bela ama napalım bizde böyleyiz demek ki!! Ama senin psikolojıktir belki bir psikologtan yardımda alabilirsin :sm_cool:

yanlızken ağlamak beni rahatlatıyoruz çok kızdıgım kafama taktıgım birseyi ağladıktan sonra atıorum umursamaz oluyorum ama benim sinir oldugum sey erkek arkadasımın yanında ve onunla telde konusurken ağlamak off off:S

Bende yapıyorum onu:) Ama derin derin nefes alarak,yutkunarak,sesimi toparlamaya çalışarak geçiştiriyorum bazen..Ses titrer ya.Telefonu kulağımdan uzaklaştırıp,kocaman derin bir nefes alıyorum..Boğazım sonradan çok acıyo ama bir şekilde ağlamamı bastırmış oluyorum..Ay biri şu çeşmelerimizi kapatsın yahu:) Su kaybından perişan olduk:))

ay valla ya kendime de acıyorum göz ameliyatı oldum gözlerim zaten kuru suni gözyaslarıyla duruyorum bi de aglayınca hepten kötü oluyo gözlerim cok düsüncesiz bi sevgilim var yaa:S insan biraz düsünür baktı aglıcak konuyu değiştirir ama nerdeee ben de hemen aglıyorum nefrett ediyorum bu huyumdan buna bi çözüm bulmayı o kadar çok istiyrom ki.....mafoldumben:gitme:

canım bence başka bi sorunun var ilişkinizle ilgili
herkese böyleysen kendinle ilgili bi problemin var
çünkü ben de sen gibi oluyorum kimi zaman ya kendimle ya sevgilime direk söyleyemediğim bi sıkıntım oluyor
her lafından alınır oluyorum insanların çok sinirleniyorum fln tutamıyorum kendimi
ama hayatım düzgünken isterse suratıma küfretsinler umrum olmuyor

ben çok duygusalım aslında filmde duygusal bi sahne olsun hemen aglıyorum. ya sorun oldugu için ağlıyorum zaten mazşist değilim ama ağlamak yerine güçlü güçlü konusmak istiyorum sorunlarımızı tartısırken..:S

canım bir şekilde kendini tutmak zorundasın
hele ki karşında senin ağlamandan etkilenmeyen bir erkek varsa
gerçekten güçsüz görünürsün
onun yanında tut kendini eve dönünce istersen böğüre böğüre ağla :)
ben de aslında çok sık ağlarım ama ben sulu gözlülüğümden değil sinirden ağlarım genelde
çok sinirlenirsem gözyaşlarımı tutamam

aynen bende sinirlendigimde eger karsımdakini de kırmak istemiyorsam ve ya istemeden kıdıysam hemen ağlarım bir de erkek arkadsım istemedigim bir seyi yaptı ve bir türlü özür dilemedi vs gibi seyler yasarsak onun yanında aglıyrm arkamı dönüyrm göz yaslarımı siliyrm caktırmamaya calısıyrm ama anlıyo tabi. bazen siliyo yüzümü hatasını anlıyo bazrnse hemen aglama aglayaraak yaptırmaya calısma bana diyo halbuki öyle bi niyetim olmuuyo istemeden aglıyrm iste böyule düsünmesini istemedigim icin aglmk istemiyorum

o sana ağlayarak yaptırmaya çalışma dediğinde öyle bir niyetim yok hala tanıyamadın mı beni,sence ben istediklerini ağlayarak yaptıracak kadar güçsüz müyüm de.eğer öyle sanıyorsan yanılıyorsun sürekli ağlıyorsam demek ki duygusalım ama sen bunu anlayamayacak kadar odunsun de :)

ya hazır konusu acılmısken ben bir de çok ayrılılam diyorum sinirliyken ben bi tartısma uzayıca tamam ayrılılalm o zmn diyrm.sonra tabi aglamaya baslıyrm bu huyumdan da sinir oluyrm ayrılalım diyerek onu korkutmak istemiyrm ama baska türlü de ona kaybetme korkusu yaasatamıyrm

[/B]
ohhooooo sen her seferinde ayrılalım dersen çocuk ammaaaan yine aynı şey der.kaybetme korkusu yaşatmak istiyorsan yüzüne ayrılalım deme ayrılalım kelimesini ona hissettir.o farketsin yani.hani derler ya kaçan kovalanır die hakikaten öyle.biraz uzaklaş ve güçlü görün ona.onsuz da yaşayabileceğini bilsin...

dedigin gibi de yapıyorum cnm umursamaz oluyrm hani ilgisiz oluyrm msj atmıyrm falan bu sefer trip yapıyo soğuk oluyo ben uzak o uzak uzaklasıyrz sonra ikimizden biri bu genelde ben oluyorum ondan bi kere bile ayrılalım lafını duymadım "şimdi ya herseyi unutup devam edelim ya da tamamen kopalım birbirimizden" gibi konusuyrz ve konuyu kpatıyrz o bende pek işe yaramıyo anlıcağın...S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…