- Konu Sahibi greeneyes3543
-
ben çok sulugözlüyüö yaa:S
selam kızlar ya bana da bi yol gösterin.ben çok ağlıyorum. örneğin erkek arkadsımla ufak bi tartısma geçsin aramızda benim hemen gözlerim doluyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum telefonda da konusurken hemen ağlıyorum. bu kadar zayıf olmak istemiyorum. hemen ağlamak istemiyorum ne yapmm gerekli aranızda benim gibi olanlar da var mı? bu ara kafama çok takıyorum. erkek arkadasımda sinirleniyo hemen ağlama be diyo.eskiden ben ağlarken o da benimle gozleri doluyodu ama simdi duyarsızlastı hatta ağlamasaydın o zaman falan diyo güçlü olmak istiyorum ama gözlerim beni engelliyo:S.:teselli:
Ayyy tıpkım ben walla:) Kapı gıcırtısına oynayabilme ve de ağlayabilme özelliğine sahibim:) Seni anlıyorum..Çok ağlayınca erkeklerde bıkıyor..İlk zamanlarda onlarda üzülüyorlar ama süreklilik kazanınca "üfff sıktın ama" oluyor:)
Ben bazen üstesinden geliyorum.Televizyon açıyorum eğlenceli birşeyler özellikle..Keyfim yerine gelsin diye:) Çikolata yiyorum..Ne bilim kafamı olabildiğinde dağıtmaya çalışıyorum..Beni ağlatan sebebi düşünmemek için türlü türlü şakalar,komiklikler,şaklabanlıklar falan..Bi ara deli gibi kitap okuyordum..Acaip rahatlatıyor zihni..Ama ağlama krizine girincede kimse tutamıyor..Beynim burnumdan gelircesine ağlıyorum:)
Yapacak pek bişey yok sanırım canım..Ben duygularımı en uçlarda yaşarım hep gözyaşınıda,hüznüde,mutluluğuda,sevgiyide..Duygusallık başa bela ama napalım bizde böyleyiz demek ki!! Ama senin psikolojıktir belki bir psikologtan yardımda alabilirsin :sm_cool:
yanlızken ağlamak beni rahatlatıyoruz çok kızdıgım kafama taktıgım birseyi ağladıktan sonra atıorum umursamaz oluyorum ama benim sinir oldugum sey erkek arkadasımın yanında ve onunla telde konusurken ağlamak off off:S
Bende yapıyorum onu:) Ama derin derin nefes alarak,yutkunarak,sesimi toparlamaya çalışarak geçiştiriyorum bazen..Ses titrer ya.Telefonu kulağımdan uzaklaştırıp,kocaman derin bir nefes alıyorum..Boğazım sonradan çok acıyo ama bir şekilde ağlamamı bastırmış oluyorum..Ay biri şu çeşmelerimizi kapatsın yahu:) Su kaybından perişan olduk:))
canım bir şekilde kendini tutmak zorundasın
hele ki karşında senin ağlamandan etkilenmeyen bir erkek varsa
gerçekten güçsüz görünürsün
onun yanında tut kendini eve dönünce istersen böğüre böğüre ağla :)
ben de aslında çok sık ağlarım ama ben sulu gözlülüğümden değil sinirden ağlarım genelde
çok sinirlenirsem gözyaşlarımı tutamam
aynen bende sinirlendigimde eger karsımdakini de kırmak istemiyorsam ve ya istemeden kıdıysam hemen ağlarım bir de erkek arkadsım istemedigim bir seyi yaptı ve bir türlü özür dilemedi vs gibi seyler yasarsak onun yanında aglıyrm arkamı dönüyrm göz yaslarımı siliyrm caktırmamaya calısıyrm ama anlıyo tabi. bazen siliyo yüzümü hatasını anlıyo bazrnse hemen aglama aglayaraak yaptırmaya calısma bana diyo halbuki öyle bi niyetim olmuuyo istemeden aglıyrm iste böyule düsünmesini istemedigim icin aglmk istemiyorum
ya hazır konusu acılmısken ben bir de çok ayrılılam diyorum sinirliyken ben bi tartısma uzayıca tamam ayrılılalm o zmn diyrm.sonra tabi aglamaya baslıyrm bu huyumdan da sinir oluyrm ayrılalım diyerek onu korkutmak istemiyrm ama baska türlü de ona kaybetme korkusu yaasatamıyrm
[/B]
ohhooooo sen her seferinde ayrılalım dersen çocuk ammaaaan yine aynı şey der.kaybetme korkusu yaşatmak istiyorsan yüzüne ayrılalım deme ayrılalım kelimesini ona hissettir.o farketsin yani.hani derler ya kaçan kovalanır die hakikaten öyle.biraz uzaklaş ve güçlü görün ona.onsuz da yaşayabileceğini bilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?