hemen ağlıyorum..

Son zamanlarda yine herseye aglar oldum ama gozyaslarimi goren cok azdir, kendimle kaldigimda baska turlu rahatlayamiyorum ama bunun zayiflikla bir ilgisi yok, tam tersi insan olmanin geregi diye dusunuyorum..

Son zamanlarda yine herseye aglar oldum ama gozyaslarimi goren cok azdir, kendimle kaldigimda baska turlu rahatlayamiyorum ama bunun zayiflikla bir ilgisi yok, tam tersi insan olmanin geregi diye dusunuyorum..

Aynen yaaa
bu aralar keşfettim bende ağlayamadan rahatlayamıyorum ağlıyorum ve birden bi mutluluk ve şükür hali oluyor üzerimde hayır olsun valla sihirli değnek değmiş gibi oluyorum valla

Normalde hiç ağlayan biri değilim....

sessiz kalmayı denemelisin ya da telefondaysan kapatmalısın hemen ... onun seni üzcek bişey sölemesine fırsat vermemelisin yani... :umursamaz:

aynı beennn. ya hayatımda laf dalaşına giremedim hiç, direk gözler doluyo, küfrediyorum kendime niye ağlıyorum ben diye, artık sürekli ağlayınca kimse de ilgilenmiyo, hatta dediğin gibi kızıyo bana, ağlamayı kes, öyle konuş beni sinir etme diye:1no2:

bende çok ağlıyorum ve hiç sevmiyorum bu huyumu. zaten duygusaldım son günlerde iyice duygusallaştım sürekli ağlayasım var. en ufak şeyde ağlayabiliyorum. galiba sevgilim askerden gelmeden bu ağlamaklı halimden kurtulamıycam

sulugöz ekibinden biri de benim
insanın biraz da yapısıyla alakalı bence.. ben herseye aglıyorum sinirlensem de üzülsem de haklı olsam da haksız olsam da..
Tek sevinebileceğim bi yönüm var ki tartışırken ağlamıyorum tartışma bitince zırlıyorum bu yönden de ortalıkta olmaması iyi oluyor kaydirigubbakcemile5

senağlamaevet bende sulugözüm.evlenmeden önce iş yerindeyken kendimi oyalıyordum.işyerinde tutabiliyordum ama zor:gitme:landığım zamanlarda da kendime zarar veriyordum fiziksel olarak değilde ruhsal olarak.bsenağlamaazen tabak kırmak iyi geliyordu.şimdi bir yıllık evliyim.halen zorladığım zamanlar oluyor eşimin karşısında...Ama bişi buldumhihoyyytmutfağıma bir defter koydum ona yazıyorum...nefretimi,alışamadığım küçük bir yerde zorlandığım zamanları,,eşimi.....hem kimsenin çekmesine gerek kalmıyor hem de defter artık bir dinleyici gibi geliyor...erkeklerin bunu cazip bulmadığını biliyorum...bizi aciz ve zavallı gösteriyor...allah herkese kolaylık versinnnn...erkekler gibi kaba insanlara;birkaç ağlamaktan başka bişi sıradan gibi geliyor...o:Saruboceq:ysa her sefer başkabişi olouyorrr...

aynen ya...mesela bi kavgada haklıysam bile haksız duruma düşüorum sinirden ağlıyveriorum hemen rezillik sulugöz olmaq zorkaydirigubbakcemile3

ya sen benim kader ikizimmisin anlamadım ki her bi şeyimiz aynı aynen benimde böyle oluyo

eskiden ben ağlarken o da benimle gozleri doluyodu ama simdi duyarsızlastı hatta ağlamasaydın o zaman falan diyo

ayyy aynen bende herseyee en ufak seyee aglayann biriyimm ve benım ılıskımde de ilk başlardaa kıyamazdı ben ağlarkenn odaaa kötü olurdu...seneler geçti ağlamaa artık zırlamayı kes gbi ifadeler yer almaya başlamıştı..ama hiçbir zaman güçlü olmayı beceremedimm ben başaramadım şahseen umarım sen başarırsın arkdasım... :) öpüyorum seni...

aglamani engelleyemiyorsan (ki ben de engelleyemiyorum) yapman gereken aglamamak icin kendini zorlamak ve guclu durmak. bu sirada aglamani durduramasan bile, sesin kendini toparlamaya calisir ciktikca, erkek arkadasin gozyaslarini silah olarak kullandigini dusunmeyecek, aksine sana saygi duyacak. zaten bir sure sonra aglamani da kontrol altina alabiliyorsun boyle yapa yapa.

ya sen benim kader ikizimmisin anlamadım ki her bi şeyimiz aynı aynen benimde böyle oluyo

eskiden ben ağlarken o da benimle gozleri doluyodu ama simdi duyarsızlastı hatta ağlamasaydın o zaman falan diyo

aynen yaaaa canım... sevgililerimiz bizden küçük kıskanç onlar okuyo beklemk zorundayız cok aglıyoruz anlamadım aynı kaderi paylasıyrz

Of ben de sulugözlüyüm.
Ancak kendimizi ne kadar tutarsak o kadar iyi.Bir süre sonra karşımızdaki için o yaşların değeri kalmıyor çünkü.

aynı sorun bendede var özellikle erkek arkadaşımla kavga ettiğimizde oluyor. daha konuşmaya başlar başlamaz kendimi o kadar sıksam bile gözlerimden yaşlar hemen iniyor ve anda konuşamıyorum tabi erkek arkadaşımın dili pabuç gibi olduğu için haklı da olsam haksız duruma düşüyorum.

Son düzenleme:
Sürekli ağlama isteğiniz kendinizi değersiz görmenizden,daha evvelden sizi az da olsa mutlu eden hadiselerden artık aynı heyecanı alamamanızdan kaynaklanır.
Bunlara iştahsızlık,mutsuzluk,buhran hali eşlik ediyor ise bir uzmandan destek almanızda yarar vardır.

peki bunun tedavisi nasıl oluyor. mesela ben ağlamaktan karşı tarafa derdimi anlatamıyorum

Son düzenleme:
duygusallik baska sulugözlülük de bi yere kadar.Huzusuzmusun?Yasadiklarindan veya gelecekten korku endisen varsa en ufak seye hazir durumda agliyorsan bu daha farkli bi durum belki bazi kücük sorunlari önemsemeyip gercek gözle bakmiyorsun.

canımm aynı sey bende de var bende hemen aglıyorum erkek arkadasım telefonda aglarken kavgaya devam eder oldu ama sonradan aglama beni üzüyosun diyo
ama ben en ufak biseyde kaldıramıyorum aglıyorum msn ni ver ordan dertleselim canım benimde bu konuda sorunum var erkek arkadsıma böyle gücsüz görünmek zoruma gidiyo :2: ama görüsüp dertleselim olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…