- Konu Sahibi greeneyes3543
-
Son zamanlarda yine herseye aglar oldum ama gozyaslarimi goren cok azdir, kendimle kaldigimda baska turlu rahatlayamiyorum ama bunun zayiflikla bir ilgisi yok, tam tersi insan olmanin geregi diye dusunuyorum..
selam kızlar ya bana da bi yol gösterin.ben çok ağlıyorum. örneğin erkek arkadsımla ufak bi tartısma geçsin aramızda benim hemen gözlerim doluyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum telefonda da konusurken hemen ağlıyorum. bu kadar zayıf olmak istemiyorum. hemen ağlamak istemiyorum ne yapmm gerekli aranızda benim gibi olanlar da var mı? bu ara kafama çok takıyorum. erkek arkadasımda sinirleniyo hemen ağlama be diyo.eskiden ben ağlarken o da benimle gozleri doluyodu ama simdi duyarsızlastı hatta ağlamasaydın o zaman falan diyo güçlü olmak istiyorum ama gözlerim beni engelliyo:S.:teselli:
selam kızlar ya bana da bi yol gösterin.ben çok ağlıyorum. örneğin erkek arkadsımla ufak bi tartısma geçsin aramızda benim hemen gözlerim doluyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum telefonda da konusurken hemen ağlıyorum. bu kadar zayıf olmak istemiyorum. hemen ağlamak istemiyorum ne yapmm gerekli aranızda benim gibi olanlar da var mı? bu ara kafama çok takıyorum. erkek arkadasımda sinirleniyo hemen ağlama be diyo.eskiden ben ağlarken o da benimle gozleri doluyodu ama simdi duyarsızlastı hatta ağlamasaydın o zaman falan diyo güçlü olmak istiyorum ama gözlerim beni engelliyo:S.:teselli:
ya sen benim kader ikizimmisin anlamadım ki her bi şeyimiz aynı aynen benimde böyle oluyo
eskiden ben ağlarken o da benimle gozleri doluyodu ama simdi duyarsızlastı hatta ağlamasaydın o zaman falan diyo
Sürekli ağlama isteğiniz kendinizi değersiz görmenizden,daha evvelden sizi az da olsa mutlu eden hadiselerden artık aynı heyecanı alamamanızdan kaynaklanır.
Bunlara iştahsızlık,mutsuzluk,buhran hali eşlik ediyor ise bir uzmandan destek almanızda yarar vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?