- 15 Şubat 2017
- 33
- 14
- 88
- 32
ben hafta sonu girdignden malesef pazrtrsi 4.gun gitcem umarm sorn olmazBende bugün doktora gittim ama reglin 2.veya 3.günü gel dedi
sendemi tüp bebek yaptircaktin indallah az zaman kalmstr adetine zamn gcmek blmiyoben hafta sonu girdignden malesef pazrtrsi 4.gun gitcem umarm sorn olmaz
daha fazlaaKızlar bana acil yardım nolur.benim adetim geçeli 12 13gün oldu.benim şimdi midem bulanıyor. Basım dönüyor.bsya hassasım sanki adet olacak gibiyim.testi ne zaman yapsam çıkar? Şimdi yapsam net sonuç elde eder miyim
hamilelrin duasi kabul olur derler bizede hayirli evlat diler misnBu sizin elinizde olan bsey deilki
Rabbm verirse olur uzulmeyn stres yapman bi sorun yoksa bekleynvarsa cozumu arayin umarm tez zamanda saglikla kavusursunz bebegnize.
coook sanslisinnBende gectigimiz temmuz ayinda evlendim ve esimin 1 kereden birsey olmaz gaziyla ( korunmasiz iliski) 1 ay sonra hamile kaldim. Vurdu gol oldu yani
Ama ben en az 2 sene dusunmuyordum. Allah canini sag etsin tabi ki suan herşeyden cok seviyorum bebegimi ama evliligimi böyle hayal etmemistimicimde bir ukte kaldi.
Uzun lafin kisasi nasipte ne varsa onu yaşıyoruz. Daha yeni evli sayolirsiniz yaslarinizda genç bu kadar kafaniza takmayin.
Milletin agzi torba degil ki buzesin bizede.masaalh hayati cok hizli yasiyosunuz diyolaryok anacim yok yaranilmiyo bu millete. Saka bi yana kimseye laf anlatmak zorunda degilsiniz suan dusunmuyoruz diyip kestirip atin.
benimde tutar mi ki tüp bebek ilkinde cok merak edyrmm cook istyrm .menopza.griyormsumm acil yapilmasi grekmsbende diyorum bunu zor olacak ama güzel bi anne olacağız inşallah allah sabrimizin sonunu güzel edecek inşallah. .
Bugün Jinekolog a gittim sağ tarafta yumurta oluşmuş bu ay da olmazsa önümüzdeki ay adetten hemen sonra tüp lerime bakacak ona göre tüp bebek yada aşılama yapılacak. . inşallah tüpler açıktır da kendiginden olur. . doktor doktor gezmekten çok yıprandik allah sabır versin. .bide bu zorlukla insanlarla uğraşmak daha da zor. . o arkadaşa cevap bile vermedim tek umudum allah duyuyor allah biliyor..
derdi veren allah dermani da verir inşallah.
bem hic rahatlayamiyormm ah ahh aklomdan atamiyrmmİlk oğlumdan sonra ikinciyi ne zaman yapıcan, yapmıcan mı diye diye beynimi yediler. Herneyse zamanı geldiğinde ikinciyi isyediğimde tam 15 ay bekledim. Her ay umutlandım baktım olmuyor amannnn zaten bir tane var gerek yok dedim. Sonraki ay bakim ki hamileyim.
Diyeceğim o ki psikolojik olarak şartlama kendini. Relaks ol. Daha çabuk hamile kalırsın. İkizlerin olur inşsllahhhh
tüp bebek hakknda bilgi verrmisin canimAynen öyle.. yediğimiz hormonlu gdolu gıdalar cep telleri bu durumun baslıca sebepleri..bizimde 3 yıldır olmuyor tüp bebek denedim negatif oldu.şuan yeni evli (2kişi)arkadaslarımında olmuyor
İş yerinde 10 kişi tanıyorum tüp bebek yaptıran..yine iş yerinde 3 kişi daha var olmayan..artık cevremde cok oldugu için bende garipsemiyorum
Allah herkese aratmadan versin cok zor bi durum maddi manevi..
Tabikiii.. rabbim kimseyi bu yolda eli bos gozu yasli birakmasn. Bende 2sene sonra hamile kaldm beklemek zor bilurim rabbim kmseyi evlatla olmayisinla hastalignla derdinle kederinle sinamasin allahim bekleyn butun musluman kardeslerime saglikla hayrla nasip etsn. Benm gibi dogmasni bekleyenlerede hayrli dogumlar nasip etsn.hamilelrin duasi kabul olur derler bizede hayirli evlat diler misn
allah kucagna almayi bi avazda kurtlmani nasip etsn cnmTabikiii.. rabbim kimseyi bu yolda eli bos gozu yasli birakmasn. Bende 2sene sonra hamile kaldm beklemek zor bilurim rabbim kmseyi evlatla olmayisinla hastalignla derdinle kederinle sinamasin allahim bekleyn butun musluman kardeslerime saglikla hayrla nasip etsn. Benm gibi dogmasni bekleyenlerede hayrli dogumlar nasip etsn.
Uzulme sen olmuyor dersn rabbm ilmek ilmek isliyordur.
Ben ne sacmaliklar yaptim olsun diye neler denedm ama hc bsey yapmadgm ay sadce tevvekkul etthmde geldi bebegm..
Cnm 2 yıllık evlisin ve daha 7 aydır bebek istiyosun. Daha yolun başındasın hemen stres yapma. Seni çok iyi anlıyorum, ben 6 senin üstünde evliyim ve 4 tüp bebek maceramız var ve hepside negatifti.Kızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Amin inşallah:)İlk oğlumdan sonra ikinciyi ne zaman yapıcan, yapmıcan mı diye diye beynimi yediler. Herneyse zamanı geldiğinde ikinciyi isyediğimde tam 15 ay bekledim. Her ay umutlandım baktım olmuyor amannnn zaten bir tane var gerek yok dedim. Sonraki ay bakim ki hamileyim.
Diyeceğim o ki psikolojik olarak şartlama kendini. Relaks ol. Daha çabuk hamile kalırsın. İkizlerin olur inşsllahhhh
Aynen öyle.. yediğimiz hormonlu gdolu gıdalar cep telleri bu durumun baslıca sebepleri..bizimde 3 yıldır olmuyor tüp bebek denedim negatif oldu.şuan yeni evli (2kişi)arkadaslarımında olmuyor
İş yerinde 10 kişi tanıyorum tüp bebek yaptıran..yine iş yerinde 3 kişi daha var olmayan..artık cevremde cok oldugu için bende garipsemiyorum
Allah herkese aratmadan versin cok zor bi durum maddi manevi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?