Hemen olur sanmistim (bebek)

coook sanslisinn

benimde tutar mi ki tüp bebek ilkinde cok merak edyrmm cook istyrm .menopza.griyormsumm acil yapilmasi grekms

İlk oğlumdan sonra ikinciyi ne zaman yapıcan, yapmıcan mı diye diye beynimi yediler. Herneyse zamanı geldiğinde ikinciyi isyediğimde tam 15 ay bekledim. Her ay umutlandım baktım olmuyor amannnn zaten bir tane var gerek yok dedim. Sonraki ay bakim ki hamileyim.

Diyeceğim o ki psikolojik olarak şartlama kendini. Relaks ol. Daha çabuk hamile kalırsın. İkizlerin olur inşsllahhhh

bem hic rahatlayamiyormm ah ahh aklomdan atamiyrmm

tüp bebek hakknda bilgi verrmisin canim

hamilelrin duasi kabul olur derler bizede hayirli evlat diler misn
Tabikiii.. rabbim kimseyi bu yolda eli bos gozu yasli birakmasn. Bende 2sene sonra hamile kaldm beklemek zor bilurim rabbim kmseyi evlatla olmayisinla hastalignla derdinle kederinle sinamasin allahim bekleyn butun musluman kardeslerime saglikla hayrla nasip etsn. Benm gibi dogmasni bekleyenlerede hayrli dogumlar nasip etsn.
Uzulme sen olmuyor dersn rabbm ilmek ilmek isliyordur.
Ben ne sacmaliklar yaptim olsun diye neler denedm ama hc bsey yapmadgm ay sadce tevvekkul etthmde geldi bebegm..

allah kucagna almayi bi avazda kurtlmani nasip etsn cnm

Ben de tam olmadığını düşündüğüm zamanda oldu stres yapmayın yedi ay geç değil olmuyor demeyin millete de kulak asmayın. Ben de kendimi kötü hissediyordum olmuyo sanıyordum insanlar nisbet yapıyormuş gibi geliyordu ama oldu her şeyin zamanı var inanın.

Cnm 2 yıllık evlisin ve daha 7 aydır bebek istiyosun. Daha yolun başındasın hemen stres yapma. Seni çok iyi anlıyorum, ben 6 senin üstünde evliyim ve 4 tüp bebek maceramız var ve hepside negatifti.
Mecburen sağdan soldan gelenlere kulak tıkadım, çünkü bunu yapmak zorunlu. Kafaya takmayla olmuyor dedim. Sonuçta mutlu bir evliliğim var, herkesin isteyebileceği altın kalpli bir eşim var. Ve hiç ummadığımız anda Rabbim verdi mucizemizi.
İnan buna herşey kafada bitiyormuş, herkes öyle derdi inanmazdım ama öyleymiş. İnşallah en kısa zamanda mutlu haber alırsın.

kimsenin ne dediğini önemseme. onların lafları seni strese sokuyor. benimde 1 seneden fazla olmadı sonra bir baktım hamile kalmışım.

Amin inşallah:)

ben pek düşünmüyorum hormonlu gıdalar dan olduğunu. .
aynı şeyleri yediğimiz insanlar tanıyorum çatır çatır peş peşe doğuruyor lar. .aynı marketten alışveriş yapıyoruz bizimde yıllardır olmuyor. .

hersey nasip kısmet allah nasip edecek olsa hiç bişey engel olmaz

benim hep dediğim cümle var. .herkesin sınavı başka yerden allah sabrini da veriyor. .

bebeğim olsun istiyorum ama bebek görünce ona aşk la bakmıyorum içim yanmiyor nedense allah sabrini veriyor. .

sürekli hamile haberi duyuyorum. .içim burkuluyor sabır diyorum sadece. . birini tanıyorum 10 yıldır olmuyor eltileri ve görünce leri aynı anda hepsi hamile o kıza çok üzüldüm hatta ağladım bile dua ettim allahım sen sabır ver ona. . onada bian önce nasip et bizede isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsin Rabbim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…