Kızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Sakın ola çevrende kimseye istediğini belli etme.Kızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Komsuya Senmi bakican derim telbiyesize bak.Kızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Malesef bende yaptım o hatayı artık istediğimi biliyorlar.keşke düşünmüyoruz demeye devam etseymisim..Ben devlet hastanesinde kadın dogumcuya gittim prolaktin yüksek çıktı onun dışında bişey demedi cokta ilgili degildi.yumurtanın gelişmediği vs nasıl anlıyor ultrasonlamiSakın ola çevrende kimseye istediğini belli etme.
Herkese su an düşünmüyoruz de emin ol kafan rahat olur.
Ben o hatayi yaptım evlendiğinden beri soranlara istiyoruz dedim bu sefer olmayınca niye olmuyo doktora gittin mi hangi doktora gittin su duayı oku şunu ye şunu iç diyenlerden biktim ve en sonunda vazgeçtik istemiyoruz dedim.
Bende 10 aydır evliyim pkoluyum hormonlarım dengesiz. Yumurta geliştirici ilac kullanmama rağmen hic gelişen yumurtam olmadi. Doktor bu yumurtalıklarla hamile kalmak cok zor dedi. Çok uzuldum cok ağladım ama ne fayda?
Bekleme surecindeyim su an
Aynen bi o komşu terbiyesiz bide.eşimin bi akrabası var oda öyle sorup duruyor.O baya terbiyesiz gece boş mu yatiyonuz diyor.ama onun yapısı öyle terbiyesiz konusur.son geldigindede bi akrabasininda evleneli 3sene olmuş daha çocuk yokmuş millet kısır diye laf yapıyormuş.sonra bize de laf yaparlarmış.Komsuya Senmi bakican derim telbiyesize bak.
Malesef bende yaptım o hatayı artık istediğimi biliyorlar.keşke düşünmüyoruz demeye devam etseymisim..Ben devlet hastanesinde kadın dogumcuya gittim prolaktin yüksek çıktı onun dışında bişey demedi cokta ilgili degildi.yumurtanın gelişmediği vs nasıl anlıyor ultrasonlami
Doktora gittim herşeyim normalmiş. Tedavi gerektirecek bi durumum yok. Bizde artik düşünmüyoruz deyin.Malesef bende yaptım o hatayı artık istediğimi biliyorlar.keşke düşünmüyoruz demeye devam etseymisim..Ben devlet hastanesinde kadın dogumcuya gittim prolaktin yüksek çıktı onun dışında bişey demedi cokta ilgili degildi.yumurtanın gelişmediği vs nasıl anlıyor ultrasonlami
Ayrica prolaktin yüksekliği gebe kalmaya engeldir. Ilac vermedi mi doktorun?Malesef bende yaptım o hatayı artık istediğimi biliyorlar.keşke düşünmüyoruz demeye devam etseymisim..Ben devlet hastanesinde kadın dogumcuya gittim prolaktin yüksek çıktı onun dışında bişey demedi cokta ilgili degildi.yumurtanın gelişmediği vs nasıl anlıyor ultrasonlami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?