Bende öyle düşünüyorum bazı arkadaşlar yazmış battan 3-4 gün önce öğrendim vs diye ama erken gebelik testlerine de güvenemiyorumAdetin geçsin öyle yap.
Boşuna umutlanma yani..
bu konuda tecrübem yok bebeğim yok ama yazmak istedm4 gün daha beklemek zor değil fakat adet olacak gibi ağrımın olmaması ilginç çünkü yıllardır bir hafta önceden başlar
Diğer yandan hamilelik belirtilerinde de yazıyor göğüs ağrısı
Ne adet öncesi ağrı ne hamilelik ağrısı hiçbiri Yok
Hayır tatlım o benim totemim ilk kez bu ay ovu değerlendirdim bakalım heyecanlıyımbu konuda tecrübem yok bebeğim yok ama yazmak istedm
ben olsam duramaz test alırdım çünkü
ama o hatayı yaptım bata 3 gün kala aldım silik çizgi çıktı hamileyim sandm tabiki değildim =)
avatarında bebek var senin mi canm
Bende öyle düşünüyorum bazı arkadaşlar yazmış battan 3-4 gün önce öğrendim vs diye ama erken gebelik testlerine de güvenemiyorum
İlişkiden sonra 10 gün değil mi bende öyle biliyorumGüvenilmez..
Bana 10 gün geçsin öyle yap demişti dr um..
inşallah tutar canmHayır tatlım o benim totemim ilk kez bu ay ovu değerlendirdim bakalım heyecanlıyım
Amin sağol canım sende bebişini sağlıkla kucağına al inşallahHamilelik belirtisi herkesde aynı olmuyor. adetin geciktiğinde yap testi garanti olsun. Allah gönlüne versin inşallah :)
12 gün battan 2 gün önce oluyor bakalım nasipse vardır :)Kan testinde çıkması için ilişkinin üzerinden 8 gün, idrar testinde çıkması için 12 gün geçmesi gerekir..
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsininşallah tutar canm
amin canm benmİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Değilmiş.İlişkiden sonra 10 gün değil mi bende öyle biliyorum
Değerin yükselme durumuna bakıyor sanırımDeğilmiş.
Bat tarihinden sonraki 10. Gün dedi.
Daha erken öğrenmelerde kimyasal gebelik bs.olabildiği için önerilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?