hemşire arkadaşlar bakabilirler mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En rahatı enjeksiyon yine ya da çocuk ... kadın doğum , acil zor

Çocuk servisinde 12 yıl çalıştım en zor yerlerden biridir.Acil sürekli hasta sirkulasyonu olduğu için yoğunndur.Arkadaşım sen,n istediğin eşinle göürşecek zaman yaratmak sanırım.bunu nöbet tutulan bir yerde yapabilirsin.dğer arkadaşların dediği gibi şehir ve hastaneye göre yoğunluğu ve çalışma şekli değişir.kimi şehirdeki hastanelerde nöbet iznini biriktirmiyorlar.Eskişehirde yıllık iznini bile zor kullaıyor arkadaşlarım.
nöbetsiz yerler belli bir düzenden dolayı rahat olur.En yoğun servisler gece-gündüz Çocuk,acil,dahiliye ve yoğun bakımlardır.birde çalıştığın servisteki personel sayısı önemli..
gittiğin yerde bakalım istediğin yere vereceklermi araştırdınmı?çok hastane acilden başlatır çünkü.

sağol cnm bilgilendirdiğin için . aslında hiç bir yerin kolaylığı yok sanırım kimseye yatarak para vermiyorlar
en iyisi akışına bırakmak nere hayırlısıysa orası olsun demek :) tşkler yorumladığınız için

siz bu kadar araştırma yapıyorsunuzda bildiğim kadarıyla bölüm seçimini siz değil hastahane yönetimi veya başhemşire vermiyormu benmi yanlış biliyorum:44:
seçimi size bırakacakları ne malum

arkadaslar bende hemsırelık yazmayı dusundugum ıcın soruyorum ve cocugum oldugu ıcın 1 gun calısma 3 gun tatıl olunca ayda kac gun calısma oluyor,
ve bu nobet usulu hangı servıslerde var
ebelıktede gecerlımı bu nobet olayı oyle yazsam

Hangi bölümde çalışacağınıza siz değil hemşire müdürlüğü karar verir rotasyona tabi olabilirsiniz ben aylarca rotasyonlu çalıştım en rahat bölüm dermatoloji servisiydi

cnm bnde biliyorum baş hemşirenin karar vereceğini. sadece araştırıyorum hangi bölüm rahat die
bunda bi sorun yok sanırım.

cnm bnde biliyorum baş hemşirenin karar vereceğini. sadece araştırıyorum hangi bölüm rahat die
bunda bi sorun yok sanırım.

canım her hastanenin çalışma stili farklı ama kan alma ekg poliklinikler rahattır ama haftanın 5 günü çalışıyor hafta sonu izinlisin eşinin çalışma saatlerine uyuyorsa oralar iyi en azından düzenin belli olur ama nöbetten uzak dur derim özellikle çocuk varsa yada eşinde nöbet tutuyorsa

canım tşk ederim yorumladığın için .
bakalım bni nereye verecekler :) inşş kan alma olur yaa

Pek bir bilgim yok hangi bölümün daha iyi olduğu konusunda.

Ama hemşirelik okuyan bir arkadaşım vardı üç yıl önce.

Diyaliz bölümünde çalışmak istiyordu çok.

Bir yıllık kurs veriyorlarmış sanırım.

Sertifika alıyormuşsun.

Psikolojik olarak mahveder,ama çalışma şartları çok rahatmış.

Onu bir araştır istersen.

Umarım istediğin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…