Çocuk servisinde 12 yıl çalıştım en zor yerlerden biridir.Acil sürekli hasta sirkulasyonu olduğu için yoğunndur.Arkadaşım sen,n istediğin eşinle göürşecek zaman yaratmak sanırım.bunu nöbet tutulan bir yerde yapabilirsin.dğer arkadaşların dediği gibi şehir ve hastaneye göre yoğunluğu ve çalışma şekli değişir.kimi şehirdeki hastanelerde nöbet iznini biriktirmiyorlar.Eskişehirde yıllık iznini bile zor kullaıyor arkadaşlarım.
nöbetsiz yerler belli bir düzenden dolayı rahat olur.En yoğun servisler gece-gündüz Çocuk,acil,dahiliye ve yoğun bakımlardır.birde çalıştığın servisteki personel sayısı önemli..
gittiğin yerde bakalım istediğin yere vereceklermi araştırdınmı?çok hastane acilden başlatır çünkü.
sağol cnm bilgilendirdiğin için . aslında hiç bir yerin kolaylığı yok sanırım kimseye yatarak para vermiyorlar
en iyisi akışına bırakmak nere hayırlısıysa orası olsun demek :) tşkler yorumladığınız için
siz bu kadar araştırma yapıyorsunuzda bildiğim kadarıyla bölüm seçimini siz değil hastahane yönetimi veya başhemşire vermiyormu benmi yanlış biliyorum:44:
seçimi size bırakacakları ne malum
Hangi bölümde çalışacağınıza siz değil hemşire müdürlüğü karar verir rotasyona tabi olabilirsiniz ben aylarca rotasyonlu çalıştım en rahat bölüm dermatoloji servisiydi
canım her hastanenin çalışma stili farklı ama kan alma ekg poliklinikler rahattır ama haftanın 5 günü çalışıyor hafta sonu izinlisin eşinin çalışma saatlerine uyuyorsa oralar iyi en azından düzenin belli olur ama nöbetten uzak dur derim özellikle çocuk varsa yada eşinde nöbet tutuyorsa