Hemsire, doktor hanimlar bakabilir misinizz

Orenbaayyaaannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
2.563
1.118
Merabalarr. Bu aralar acayip kafami taktigim bi konu var. Karnimda aortum cok fena atiyo. Otururken bile belli oluyo. Sirt ustu yatarken daha fena. Sanki icimden kocaman bi el karnimi yumrukluyo gibi. Etrafimdaki insanlara bakiyorum hic oyle degil ve ben bunu uc dorrt aydir farkediyorum. Aklima aort anevrizmasi bile geliyo valla. Dert yaptim bunu kendime. Bu yuzden doktora gitmeyi dusunuyorum. Kuruntu mu yapiyorumdur sizce???

Bende olmuyor ama karnınızın nerelerinde oluyor ki ? Aorttan kaynaklı oldugunu nerden biliyorsunuz belki midenizde falan bir sıkıntı vardır
Karnimin orta hatti uzerinde oluyo. Aort kaynakli eminim hemsirelik ogrencisiyim. Bileginizdeki atar damar gibi atiyo. Ama yerinden cikicak gibi. O beni korkutuyo. Normalde herseyi cok kuruntu yapmam ama aort anevrizmasi cok sinsidir belirti olarak damarin bu derece atmasi gosterilebilir ondan dolayi korktum biraz da

Karnimin orta hatti uzerinde oluyo. Aort kaynakli eminim hemsirelik ogrencisiyim. Bileginizdeki atar damar gibi atiyo. Ama yerinden cikicak gibi. O beni korkutuyo. Normalde herseyi cok kuruntu yapmam ama aort anevrizmasi cok sinsidir belirti olarak damarin bu derece atmasi gosterilebilir ondan dolayi korktum biraz da
valla benim pek bilgim yok inşallah bir sıkıntı yoktur stres yapıp iyice büyütmeyin

Benim arkadasimda oldu. Doktora gorundu psikolojikmis. Tabi herkesin farkli olabilir. Doktora gorunun.
Ay biran kotu bisey yazdin sandim korktum bi titredim. İnsallah benimki de psikolojiktir ben abartiyorumdur. Karnimj oyle gorunce aglayasim geliyo. Telefon koyuyorum ustune oyle atiyo ki telefon dusuyo

Göz seyirmesi gibi mi?benim de devamlı karnım,gözüm,şakağımdaki damarlar atıyordu. babam doktor ona sorduğumda magnezyum eksikliği olabilir dedi. hap kullandım gerçekten de geçti.

acaba hemşirelik okuduğun için hastalıklar hakkında bildiklerine mi pimpirikleniyorsun ki? inşallah öyledir bi hastalık çıkmasında
İnsallah oyledir, insan bu isin icine girince acaba bende de mi var diye korkuyo :KK70:
Göz seyirmesi gibi mi?benim de devamlı karnım,gözüm,şakağımdaki damarlar atıyordu. babam doktor ona sorduğumda magnezyum eksikliği olabilir dedi. hap kullandım gerçekten de geçti.
Yok bildigin damar cok bariz sekilde atiyo. Hani bileginden nabzina bakarsin da atar ya. Onun karnimda gozle gorulur sekilde attigini dusun karnim inip kalkiyo. Kalp atimimla ayni anda ve ayni sayida atiyo. Cok dikkatimi cekti. Kardesime falan bakiyorum karninda cok hareket yok. Benimkine bakiyorum telefon uzerinde hopluyo :KK70:

Meslektasmisiz canım ama bende de şöyle oldu psikolojik olarak hastalıkları öğrenirken falan kafama takiyodum acaba nasıl olur diye empati kuruyodum bi nevi sonra doktora gorunmustum o da bana psikolojik demişti yani kafada bitiyor canım herşey ama sen bi doktora görün yine de riske atmamak lazım

abdomınal anevrızma olabılır eger karın agrınız varsa
O yok cok sukur olsa kafayi yerim heralde :KK70:
Meslektasmisiz canım ama bende de şöyle oldu psikolojik olarak hastalıkları öğrenirken falan kafama takiyodum acaba nasıl olur diye empati kuruyodum bi nevi sonra doktora gorunmustum o da bana psikolojik demişti yani kafada bitiyor canım herşey ama sen bi doktora görün yine de riske atmamak lazım
Ay ne guzeell bu sayfada ilk defa meslektasimla karsilasiyorum :) İnsallah psikolojiktir. Bi de ilk defa boyle biseyi kafama taktim. Normalde hastaligim oldugunda bile cok dert etmem. İlk defa acaba olabilir mi korkusunu yasadim. Randevumu aldim gidicem insallah bikac gun sonra

X