ben hemşire değilim ama kısa kollu üniformanın altına uzun kollu body giyebilirsin bence
ben hemşire değilim ama kısa kollu üniformanın altına uzun kollu body giyebilirsin bence
canım tabiki sen bilirsin benimki sadece bir öneri puanın güzelse hemşirelik dışında bir alan seçsen ben hemşire değilim ortopedi teknisyeniyim ama gözlemlediğim kadarıyla hemşirelerin işi zor tabiki sevdiğin bir meslekse yaz ama araştır derim mesela odyometri teknikerliğini seçebilirsin ama 2 yıllık bu arada antalyalı olarak antalyayı tercih edebilirsin sıcaklarda okul kapanmış oluyor zaten inşallah severek yapabileceğin bir meslek olur senin için
Okulla gorusup soramaz misin? Daha kesin bir bilgiye ulasirsin boylece. Ben hemsireyim ama Turkiye'de okumadim, bu konuda hicbir bilgim yok.
Canım hayırlı olsun..
Okurken olmasa da çalışma hayatında kısa kollu forma giymek mecburiyeti olabiliyor..
Eşimin hastanesinde yoğun bakım hemşireleri tesettürlü bile olsalar kısa kollu giymeye mecbur,doktorlar da mecbur..
Hatta alyans,saat gibi şeyler de yasak yoğun bakımda..Sağlık çok önemli..
Eşimin klinik şefi tam bir canavar,çok titiz..Asla uzun kola müsade etmez,kar yağsa bile..
Tercihlerini yaparken bunları da göz önünde bulundur canım..
Bende aynı durumdayım. Tesetturluyum ama hemşire yada doktor olmak istiyorum üniforma noktasinda özellikle pantolon olması beni düşündürüyor. Aynı şekilde altına pantolon giymek sart mi acaba? Ben etek veya elbise giyiyorum ve sağlıkçı olmak benim çocukluk hayalimmerhaba arkadaşlar bu sene sınava girdim ve hemşirelik yazıcam ama beni düşündüren bi problem var tesettürlüyüm okurken giyilen üniformalar kısa kolluymuş bunun bir çözümü varmı sizin okudğunuz yerdeki tesettürlü insanlar ne yapıyolardı bana bilgi verirseniz çok sevinirim..birde antalya mı yazmalıyım denizli mi ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?