Hemşire üniformaları

refiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
18
0
86
35
Isparta
merhaba arkadaşlar bu sene sınava girdim ve hemşirelik yazıcam ama beni düşündüren bi problem var tesettürlüyüm okurken giyilen üniformalar kısa kolluymuş bunun bir çözümü varmı sizin okudğunuz yerdeki tesettürlü insanlar ne yapıyolardı bana bilgi verirseniz çok sevinirim..birde antalya mı yazmalıyım denizli mi ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:16:

canım tabiki sen bilirsin benimki sadece bir öneri puanın güzelse hemşirelik dışında bir alan seçsen ben hemşire değilim ortopedi teknisyeniyim ama gözlemlediğim kadarıyla hemşirelerin işi zor tabiki sevdiğin bir meslekse yaz ama araştır derim mesela odyometri teknikerliğini seçebilirsin ama 2 yıllık bu arada antalyalı olarak antalyayı tercih edebilirsin sıcaklarda okul kapanmış oluyor zaten inşallah severek yapabileceğin bir meslek olur senin için

Okulla gorusup soramaz misin? Daha kesin bir bilgiye ulasirsin boylece. Ben hemsireyim ama Turkiye'de okumadim, bu konuda hicbir bilgim yok.

valla bizim hemşirelerimiz kapalı giyiniyolardı yani baş açık ama geri kalan kapalı olabiliyodu.. kollar filan badi giyiyolardı yanlış hatırlamıyosam..

canım tabiki sen bilirsin benimki sadece bir öneri puanın güzelse hemşirelik dışında bir alan seçsen ben hemşire değilim ortopedi teknisyeniyim ama gözlemlediğim kadarıyla hemşirelerin işi zor tabiki sevdiğin bir meslekse yaz ama araştır derim mesela odyometri teknikerliğini seçebilirsin ama 2 yıllık bu arada antalyalı olarak antalyayı tercih edebilirsin sıcaklarda okul kapanmış oluyor zaten inşallah severek yapabileceğin bir meslek olur senin için

önerileriniz için teşk. ederim ama hemşireliği istiyorum zor olduğunu biliyorum yaparım inş.

Canım hayırlı olsun..

Okurken olmasa da çalışma hayatında kısa kollu forma giymek mecburiyeti olabiliyor..

Eşimin hastanesinde yoğun bakım hemşireleri tesettürlü bile olsalar kısa kollu giymeye mecbur,doktorlar da mecbur..

Hatta alyans,saat gibi şeyler de yasak yoğun bakımda..Sağlık çok önemli..

Eşimin klinik şefi tam bir canavar,çok titiz..Asla uzun kola müsade etmez,kar yağsa bile..

Tercihlerini yaparken bunları da göz önünde bulundur canım..

Canım hayırlı olsun..

Okurken olmasa da çalışma hayatında kısa kollu forma giymek mecburiyeti olabiliyor..

Eşimin hastanesinde yoğun bakım hemşireleri tesettürlü bile olsalar kısa kollu giymeye mecbur,doktorlar da mecbur..

Hatta alyans,saat gibi şeyler de yasak yoğun bakımda..Sağlık çok önemli..

Eşimin klinik şefi tam bir canavar,çok titiz..Asla uzun kola müsade etmez,kar yağsa bile..

Tercihlerini yaparken bunları da göz önünde bulundur canım..

çok teşekkür ederim :17:tabiki bunlarıda göz önünde bulundurucağım

Okuldayken arkadaşlar forma üzerine hırka giyerlerdi..Çalıştığım birimlerde de badi giyerlerdi hiç karışıldığını görmedim,soğuk olduğunda açık kapalı herkes badi giyiyor..çalıştığın yere bağlı..

Kısa Kollu Üniforma İçerisine Uzun Kollu Bady Tercih Edersin..:34:

Antalya...

bence hastaneye göre değişir ben mesela bi özel hastaneye gitmiştim çalışanlar falan çoğu kapalıydı hastane sahibi de muhafazakar kesimdendi ama başka bi hastanedeki bi arkadaş zaruri açıyodu

merhaba arkadaşlar bu sene sınava girdim ve hemşirelik yazıcam ama beni düşündüren bi problem var tesettürlüyüm okurken giyilen üniformalar kısa kolluymuş bunun bir çözümü varmı sizin okudğunuz yerdeki tesettürlü insanlar ne yapıyolardı bana bilgi verirseniz çok sevinirim..birde antalya mı yazmalıyım denizli mi ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:KK16:
Bende aynı durumdayım. Tesetturluyum ama hemşire yada doktor olmak istiyorum üniforma noktasinda özellikle pantolon olması beni düşündürüyor. Aynı şekilde altına pantolon giymek sart mi acaba? Ben etek veya elbise giyiyorum ve sağlıkçı olmak benim çocukluk hayalim

Back
X