- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
- Konu Sahibi Plutonn0508
anlamadığınız nokta şu: hiçkimse yapacağı işi okulda öğrenip başlamıyor işe. Tüm tecrübe çalıştığınız birimde kazanılıyor. Kağıttı evraktı vs geçiyorum damaryolundan bahsediyoruz. Bunu bilerek başlama imkanı yok. Damaryolu olayı tevrübeyle geliştirilebilen bişey. Kaldı ki yılların tecrübeli insanları bile birçok hasta bebekte damaryolu bulmakta zorlanıyor. Bebeğin Allah korusun ilaç yada sıvı alamayıp daha da kötüleşmesi mi daha mantıklı birkaç kez damaryolu denenip açılması mı? İşte bunda kar zarar hesabı yapıyorz. Lütfen bilmediğiniz konular hakkında bu kdr dik yorumlar yapıp bu mesleğe emek verip kendi ailesine zaman ayıramayan sürekli ayakta durmaktan bacaklarında varisler çıkan ben ve benim gibi meslekdaşlarıma tansiyondan başka işiniz yok halkın gözünde deyip karalama yapmayın.Yooooo beni eleştirme hakkına sahipsiniz ama açtığım konu başlıklarında şuanda mevzu ben değilim. Ayrıca meslektaşınız damar yolu bile açamıyorum diyor yeni doğan yoğun bakımında çalışıyor üstelik sizin evladınız (örnek veriyorum) o yoğun bakımda yatsa ve bir hemşire damar yolu bulacam diye bebeğinizin elini kolunu herneyse bir veya bir kaç defa delse, yada damar yolu açarken damarı patlatsa aaaa morali bozulmasın deyip bu kadar anlayışlı mı olursunuz. Hiç sanmıyorum, bayanın çalıştığı birim tecrübesiz, damar yolu bile açamayan birinin çalıştırılamayacağı bir birim.