henüz 17 yaşındayım lütfen yardım edin :(((

gizlihesap

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
12
0
6
Ankara
sorunum kilo :( 17 yaşındayım boyum 1.68 gayet normal ancak kilom :/ 96-97. biliyorum çok fazla yaşıma ve boyuma göre normalde en fazla 65-68 olmalı :/ çikolata bağımlısıyım. artık bıktım kilolarımdan. bende çeşit çeşit kıyafet giymek istiyorum :( ama ben ne zaman kendim kararversem annem-babam beni üzecek şekilde konuşuyolar. onlar yeme dedikçe yiyesim geliyor yiyorum kendime engel olamıyorum. bir bu değil bir de ablam var annem sürekli benle onu kıyaslar. :( moralim 0. tam kilo vermeye karar vermişken umutsuzluğa kapılıyorum ben ne yapıcam böyle :( 30 ağustosta düğün var elbise almam gerek zayıflamak istiyorum yardımcı olur musunuz ? yaklaşık kaç kilo verebilirim ? göğüsüm küçük belim ince sorun basen ve bacaklar :( :5: lütfen bi akıl verinnn

sorunum kilo :( 17 yaşındayım boyum 1.68 gayet normal ancak kilom :/ 96-97. biliyorum çok fazla yaşıma ve boyuma göre normalde en fazla 65-68 olmalı :/ çikolata bağımlısıyım. artık bıktım kilolarımdan. bende çeşit çeşit kıyafet giymek istiyorum :( ama ben ne zaman kendim kararversem annem-babam beni üzecek şekilde konuşuyolar. onlar yeme dedikçe yiyesim geliyor yiyorum kendime engel olamıyorum. bir bu değil bir ide ablam var annem sürekli benle onu kıyaslar. :( moralim 0. tam kilo vermeye karar vermişken umutsuzluğa kapılıyorum ben ne yapıcam böyle :( 30 ağustosta düğün var elbise almam gerek zayıflamak istiyorum yardımcı olur musunuz ? yaklaşık kaç kilo verebilirim ? göğüsüm küçük belim ince sorun basen ve bacaklar :( :5: lütfen bi akıl verinnn

Oncelikle moralini bozma sakin umutsuzluga kapilma.senin dedigin tarihe kadar en en fazla 10 kilo verebilirsin saglikli bir sekilde.kilon fazla oldugu icin en baslarda hizlica gidecektir.nefsini tatmin etmeyin ogren.mesela her gun iki cikolatami yiceksin bir tane ye ve kendine dur de.mutfaga yemek saatlerin disinda girme.mesela aile bireylerin yaninda tatlimi yiyo kalk git baska odaya.yavas yavas alisicaksin.ben de cikolata delisiyim ve neredeyse uzun suredir cikolata yemiyorum alistim artik canim cekmiyo.tatli ihtiyacini kuru meyvelerden karsila.daha saglikli yiyeceklere yonel hazir gidalardan uzak dur.ben mesela evde kendim yemek yapamiyorum o aksam annem ne yaptiysa onu yiyorum yagsiz yap da diyemiyorum herkes yicek sonucta o yemegi o yuzden mesela iki tabak yiceksem bir tabak yiyorum.mesela.her zaman yediginden az ye sadece bence olay bu :) bir de ailenle inatlasma zayiflicam diye birak bisey deme yeme aninda da canim istemiyo de yeme cok.ve unutma o kilolar bir anda gelmedi bir anda da gidemez.zayiflamak uzun caba ve sabir istiyor.ha unutmadan en azindan gunde yarim sa yurumeyi unutma :)

canım benim kendine güven sadece iste kimseyi takma kafana söylediklerine aldırış etme...kendini yapman gereken şeye odakla...bir diyetisyene danışmadan sağlıklı kilo veremezsin.benim arkadaşlarım diyetisyen yardımıyla harika sonuçlar elde ettiler..unutma herşeyden önemlisi sağlığın..ama çikolataya veda et..akşam yemeklerini kes...sabah istediğin kadar iyi kahvaltı yap ama öğleden sonra az yemeye dikkat et...evde oturarak ve aç kalarak kilo veremezsin...bir şişe su al eline ve çık dışarı saatlerce yürü..tempoya alıştığın zaman yürüyüşü bırak ve artık koşmaya alıştır kendini...yapamam diye bişey yoktur canım.. :34:

Böyle değiştiler - Galeri - Milliyet aç bu bağlantıyı bi göz at kendine güvenin gelsin ;)

Son düzenleme:
yemekle,tatlıyla hiç sorunum yok. kilomun tek sorumlusu abur cubur. diyetisyene gitmem gidemem gidersem babam saolsun 7 sülaleye rezil eder beni hoş şimdi de ediyor ama gidipte kilo veremezzsem daha kötü olur :( kendim vermeliyim bu kiloları 1 ayda 7-8 kilo verebilirim diye hayal ediyorum... umarımda öyle olur moral ve fikir verdiğiniz içinteşekkür ederim

yemekle,tatlıyla hiç sorunum yok. kilomun tek sorumlusu abur cubur. diyetisyene gitmem gidemem gidersem babam saolsun 7 sülaleye rezil eder beni hoş şimdi de ediyor ama gidipte kilo veremezzsem daha kötü olur :( kendim vermeliyim bu kiloları 1 ayda 7-8 kilo verebilirim diye hayal ediyorum... umarımda öyle olur moral ve fikir verdiğiniz içinteşekkür ederim

Canim ben de oyleydim kesiceksin abur cuburu cok mu istedi canim git bi avuc findik ye mesela sagliksiz seylerden uzak dur bak nasi veriyosun.diyetisyene gitmeyi sevmiyorum ben de harfiyen uyamiyorum bi de ona ozel ayri yemek yapmam gerekiyo falan filab onun yerine porsiyonlarimi kucultuyorum.mesela o gun pilav varsa yiyorum ama ekmek yemiyorum gibi.

Bende 17 yaşındayım canım. senin çok iyi boy avantajın var mesela. Benim boyum çok kısa 71-73 kilo arasında bir şeyim. Spora başladım.Sende başla istersen.Bende arada kendimi tutamıyorum yiyorum.Bak resimlerini çek, bir de zayıfladığın zaman hayal et çok iyi olur.Bende çok cips yerim mesela. 81 kiloydum ben hala devam ediyorum diyete,spora yeni başladım. 1 ay sonra önemli bir şey var benım için artık değişmem lazım . Sende öyle de. Hatta konuşabiliriz senle

Bende 17 yaşındayım canım. senin çok iyi boy avantajın var mesela. Benim boyum çok kısa 71-73 kilo arasında bir şeyim. Spora başladım.Sende başla istersen.Bende arada kendimi tutamıyorum yiyorum.Bak resimlerini çek, bir de zayıfladığın zaman hayal et çok iyi olur.Bende çok cips yerim mesela. 81 kiloydum ben hala devam ediyorum diyete,spora yeni başladım. 1 ay sonra önemli bir şey var benım için artık değişmem lazım . Sende öyle de. Hatta konuşabiliriz senle

sen yine benden kat kat zayıfmışsın :/ bende tam başlıyorum 2 hafta falan oluyo sonra dayanamıyorum :/ inşallah kilolarımızı verirriz ve istediklerimiz gerçekleşir :)

Normalde 1 ayda 4 kilo vermek sağlıklı diye biliyorum.
Senin önünde 1,5 ay olduğuna göre 6 eder.
Hadi 1 kilo da fazladan olsun :) Düğüne kadar 7 kilo verebilirsin.

Çikolatadan vazgeçemiyorsan Kellogs special K nın çikolatalısını alabilirsin.
Kahvaltıda veya ara öğün olarak 1 kase yiyebilirsin.
Arada canın çikolata çekince,daha azını yersin.

Bol bol yürüyüş,yürünecek yer yoksa youtube dan leslie sansone videoları...
Ekmek yerine Uno light form diyet ekmek...(pakette satılıyor,buzdolabında saklarsan ısıtıp 3-4 gün yersin)
Diyet yemek bulamayınca,diyet ekmekle yağsız tost yapabilirsin.
Porsiyonları küçültüp cacık veya salatayla zenginleştirebilirsin.

Back
X